vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Ναι, σε αυτήν.Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος κ ιδίως της ιερόδουλη γυναίκας αστα τάρταρα η φάση!!! Σε ποια βικυ αναφέρεσαι της φυλης?
Ναι, σε αυτήν.Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος κ ιδίως της ιερόδουλη γυναίκας αστα τάρταρα η φάση!!! Σε ποια βικυ αναφέρεσαι της φυλης?
Εγω προσωπικά την έχω πάρει (Άννα, Ιωαννίνων 3) και έχω μείνει ικανοποιημένος συναγωνιστή. Απλό πρόγραμμα κάνει.. Χωρίς βιασύνες..Καλησπέρα στην παρέα...
Έχει κανείς άποψη για την Άννα από Ιωαννίνων 3 όροφο; Φαίνεται πολλά υποσχόμενη....
Επίσης είδα ότι η Άννα του 5 έγινε μελαχρινή, είναι αυτή ή κάποια καινούργια;
Χθες άνοιξε στις 17:00 και ήταν η Μιλένα. Σήμερα είναι ανοικτό από το πρωί με πρωινή βάρδια την Μιλένα και απογευματινή την Τάνια.καλησπέρα σε όλους. εχω περάσει δύο απογευματινές βάρδιες χθες και προχθές και ηταν κλειστο το Δίδυμου 27?!? ξέρετε κάτι? ειναι κλειστό και το πρωί? Τάνια και Μιλένα που βρίσκονται?
Η Άννα του 3 δε κάνει απλό πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό κάνει, δέχεται 69 και ενίοτε τα παίρνει και στη μάπα, εμφανισιακά μέτρια αλλά σε υπηρεσίες και διάθεση πολύ καλή, η Αννα του 5 ανακοίνωνε και έκανε παλιά ελεύθερο στοματικό, τώρα ανακοινώνει απλό πρόγραμμα αλλά μέσα επιλεκτικά και ύστερα από συνεννόηση μπορεί να κάνει.Εγω προσωπικά την έχω πάρει (Άννα, Ιωαννίνων 3) και έχω μείνει ικανοποιημένος συναγωνιστή. Απλό πρόγραμμα κάνει.. Χωρίς βιασύνες..
Καλησπέρα συναγωνιστή,συμφωνώ μαζί σου και πρίν μια 20ετια πήγαινες και εχανες τη μπάλα,δεν ήξερες πιο νιμου να γαμησεις,έχουν χαλάσει πολύ τα πράγματα και αυτό άρχισε να ξεκινάει απο τα lock down,οι φόλες υπήρχαν πάντα και στις περισσότερες περιπτώσεις ηταν τα μοντέλα(όχι πάντα) ,το να ανέβει η τιμή είναι κατι το οποίο δε πρέπει να γίνει,και πόσο να πάει;30,; για ούτε 10λεπτο;δεν αξιζει,κλείνω μια ώρα σε ξενοδοχείο και περνάω σούπερ,για μενα δε πρέπει να ανέβει πάνω από 20.Υπάρχουν κοπέλες μέτριες σε εμφάνιση οι οποίες είναι καλές στις υπηρεσίες,δυστυχώς είναι λίγες,ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξουν τα πράγματα χωρίς αύξηση των τιμών γιατί δε θα αξίζει.κατέβηκα σήμερα φυλής και έχω να πω 2 πράγματα
1/ Κάποτε τα μπουρδέλα ήταν χόμπι τώρα είναι μόνο για ναυάγια. πρέπει να έχεις πολύ ανάγκη για να πληρώσεις τέτοια μπάζα και ξεπέτες για να γαμήσεις
2/ unpopular opinion, Επειδή προφανώς δεν έρχεται καμία σοβαρή να γαμηθεί στην Ελλάδα γιατί τα λεφτά είναι λίγα, 1000 φορές να ανέβει το κόστος του γαμησιού παρά να έχει μόνο μπάζα και 1-2 εμφανίσιμες φολάρες.
πριν 10-15 χρόνια αφήναμε την γκόμενα στο σπίτι για να γαμήσουμε μουνιά με 20€, τώρα καλύτερα να τον παίξεις παρά να κατέβεις να δεις την κατάντια.
από τη δική μου μικρή εμπειρία, το να ανέβει η τιμή ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν εγγυάται ότι θα ανέβει και η ποιότητα.1000 φορές να ανέβει το κόστος του γαμησιού παρά να έχει μόνο μπάζα και 1-2 εμφανίσιμες φολάρες.
χθές σίγουρα που θυμάμαι 100% πήγα στις 9.10 δεν ειχε φώς. οκ χαίρομαι! και σε ευχαριστώ!!Χθες άνοιξε στις 17:00 και ήταν η Μιλένα. Σήμερα είναι ανοικτό από το πρωί με πρωινή βάρδια την Μιλένα και απογευματινή την Τάνια.
Το Ντον πινέλο... έτσι το έβγαλα;;Τύπε, κι εγώ προσπαθώ να κάνω τις πόρνες να χύσουν!Συνήθως αυτό γίνεται με πινελαδα και σπανιότερα με διείσδυση. Το μυστικό είναι το εξής: Η κλειτορίδα είναι η φίλη σας!
Συνήθως σε ραντεβού μιας ώρας πάντα φροντίζω να χύσει η πουτανα μαζί μου, τουλάχιστον μία φορά. Από κει και πέρα παίζει ρόλο η ιδιοσυγκρασία της και κατά πόσο θα αφεθεί. Μου έχει τύχει και πουτανα να έχει τελειώσει 6 φορές σε ραντεβού 1,5 ώρας. Πάντως, δεν είναι τόσο ακατόρθωτο γιατί κι αυτές γυναίκες είναι και θέλουν να εκτονωθούν, όπως κι εμείς οι άντρες...
![]()
Τι σου είπε μύστη;;Αγενής, δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό νομίζω.