aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 72.286
- Πόντοι
- 11.956
Τον ρόλο του κομπάρσουο τυπος aiolosalemenos που αυτοπροσκαλειται σε ολα τα event τι ρολο παιζει?![]()
Τον ρόλο του κομπάρσουο τυπος aiolosalemenos που αυτοπροσκαλειται σε ολα τα event τι ρολο παιζει?![]()
Ολοι ετσι ξεκινανε.Η θα σας κατσει και θα το φχαριστιοσαστε η θα χωρισετε.Στη θεση σου θα δοκιμαζα κατι πιο amateur πχ γνωριμια με ενα ζευγαρι εκτος ,ποτα χαλαρα και οτι προκυψει.Αν θες πληροφοριες πως,πες μου ,αν και νομιζω ολοι εδω λιγο πολυ ξερουν να σου πουν.Λοιπόν, boyz & girls. Κατάφερα τελικά να "παρασύρω" τον σύντροφό μου να επισκεφτούμε ένα "ανταλλακτήριο" εμπειριών και λέω να ξεκινήσουμε από το συγκεκριμένο (δίχως να είμαι καθόλου βέβαιη ότι είναι αναγκαία η βέλτιστη επιλογή). Στο site με οδήγησε η google αναζήτηση, ώσπου έπεσα πάνω στις κριτικές (κάπως παρωχημένες, ομολογουμένως). Το ερώτημα από μένα είναι το εξής, εάν ας πούμε οι επιφυλάξεις/αναστολές μας, σαν ζευγάρι, βρίσκονται σήμερα στην ίδια ακριβώς αναλογία (50/50) με την ενδοτική μας διάθεση, να δοκιμάσουμε ή μήπως να περιμένουμε κάποια άλλη μελλοντική στιγμή, οπότε η βεβαιότητα/αποφασιστικότητα θα κυριαρχεί ; Εννοώ το εξής, ότι ναι μεν οι αφηγήσεις για τα δρώμενα στον πάνω όροφο προσωπικά με εξιτάρουν απίστευτα σαν σκέψη, αλλά από την άλλη ομολογώ πως δεν ορκίζομαι ότι θα μπορούσα να αποτελώ μέρος αυτού του σκηνικού for real. Είναι αυτό το 50/50 που με σκοτώνειΓνώμες, στην αφελή μου απορία, διαρκώς ευπρόσδεκτες !
και αν ειμαι αγορι και ψαχνω τετοιο ζευγαριΟλοι ετσι ξεκινανε.Η θα σας κατσει και θα το φχαριστιοσαστε η θα χωρισετε.Στη θεση σου θα δοκιμαζα κατι πιο amateur πχ γνωριμια με ενα ζευγαρι εκτος ,ποτα χαλαρα και οτι προκυψει.Αν θες πληροφοριες πως,πες μου ,αν και νομιζω ολοι εδω λιγο πολυ ξερουν να σου πουν.
Το σίγουρο είναι ότι η μεταξύ σας ερωτική ζωή θα απογειωθεί. Θυμάμαι πριν 10 χρόνια περίπου όταν είχαμε με τη δικιά μου τις ίδιες ανησυχίες και βρεθήκαμε σε ένα άλλο μαγαζί τότε του χώρου όταν είδαμε τι γίνεται εκεί μέσα μείναμε με το στόμα ανοιχτό.Λοιπόν, boyz & girls. Κατάφερα τελικά να "παρασύρω" τον σύντροφό μου να επισκεφτούμε ένα "ανταλλακτήριο" εμπειριών και λέω να ξεκινήσουμε από το συγκεκριμένο (δίχως να είμαι καθόλου βέβαιη ότι είναι αναγκαία η βέλτιστη επιλογή). Στο site με οδήγησε η google αναζήτηση, ώσπου έπεσα πάνω στις κριτικές (κάπως παρωχημένες, ομολογουμένως). Το ερώτημα από μένα είναι το εξής, εάν ας πούμε οι επιφυλάξεις/αναστολές μας, σαν ζευγάρι, βρίσκονται σήμερα στην ίδια ακριβώς αναλογία (50/50) με την ενδοτική μας διάθεση, να δοκιμάσουμε ή μήπως να περιμένουμε κάποια άλλη μελλοντική στιγμή, οπότε η βεβαιότητα/αποφασιστικότητα θα κυριαρχεί ; Εννοώ το εξής, ότι ναι μεν οι αφηγήσεις για τα δρώμενα στον πάνω όροφο προσωπικά με εξιτάρουν απίστευτα σαν σκέψη, αλλά από την άλλη ομολογώ πως δεν ορκίζομαι ότι θα μπορούσα να αποτελώ μέρος αυτού του σκηνικού for real. Είναι αυτό το 50/50 που με σκοτώνειΓνώμες, στην αφελή μου απορία, διαρκώς ευπρόσδεκτες !
Εάν θέλετε περιμένω μύνημα σας να βρεθούμεΤο σίγουρο είναι ότι η μεταξύ σας ερωτική ζωή θα απογειωθεί. Θυμάμαι πριν 10 χρόνια περίπου όταν είχαμε με τη δικιά μου τις ίδιες ανησυχίες και βρεθήκαμε σε ένα άλλο μαγαζί τότε του χώρου όταν είδαμε τι γίνεται εκεί μέσα μείναμε με το στόμα ανοιχτό.
Όταν γυρίσαμε δε στο σπίτι γαμιομασταν όλη την επόμενη μέρα. Σηκωνομασταν μόνο για κατουρημα
Σήμερα δε μετα από τόσα χρόνια επισκεπτομαστε το συγκεκριμένο μαγαζί συνήθως τις Πέμπτες και τις Κυριακές καθώς μου έχει βγει μια τάση να την βλέπω να την παίρνουν άλλοι.
Αυτά όμως είναι γούστα.
Να πάτε και θα βρείτε το δρόμο σας.
Εσύ γαμάς ή μόνο κάθεσαι βλέπεις και μαλακίζεσαι ;Το σίγουρο είναι ότι η μεταξύ σας ερωτική ζωή θα απογειωθεί. Θυμάμαι πριν 10 χρόνια περίπου όταν είχαμε με τη δικιά μου τις ίδιες ανησυχίες και βρεθήκαμε σε ένα άλλο μαγαζί τότε του χώρου όταν είδαμε τι γίνεται εκεί μέσα μείναμε με το στόμα ανοιχτό.
Όταν γυρίσαμε δε στο σπίτι γαμιομασταν όλη την επόμενη μέρα. Σηκωνομασταν μόνο για κατουρημα
Σήμερα δε μετα από τόσα χρόνια επισκεπτομαστε το συγκεκριμένο μαγαζί συνήθως τις Πέμπτες και τις Κυριακές καθώς μου έχει βγει μια τάση να την βλέπω να την παίρνουν άλλοι.
Αυτά όμως είναι γούστα.
Να πάτε και θα βρείτε το δρόμο σας.
Εγώ είμαι ο τρίτος στο τρενάκιΕσύ γαμάς ή μόνο κάθεσαι βλέπεις και μαλακίζεσαι ;
Για αρχή μακάρι να καταφέρεις να μπεις μεσαΕγώ θα πάω ένα βράδυ Πέμπτης στο εν λόγω κλαμπ μόνος μου και ότι καταφέρω. Κατά πάσα πιθανότητα θα φύγω με το πουλί στο χέρι.
Καλημερα... Να πας με κοπελα... Αλλιως μαλλον τιποτα δεν θα γινει εκτος αν εισαι ο Σπαλιαρας!!!!Ψηλό ψήνομαι σήμερα να κατέβω Σάββατο θα έχει κόσμο αλλά από την άλλη σκέφτομαι δύο φορές έχω πάει τίποτα δεν έχω κάνει κοίτα με κοιτάνε κανείς δεν παίρνει πρωτοβουλίαβασικά θέλει υπομονή και να κάτσεις μέχρι αργά να έχουνε φτιάξει όλοι λίγο κεφάλι να είναι πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα αλλά μέχρι το πρωί δεν αντέχω εγώ αν έχει όρεξη κάνεις θα στείλει pm άλλο να είσαι με παρέα είναι διαφορετικά
Υ.γ. Όταν λέω παρέα δεν σημαίνει ότι σων και καλά ότι θα γίνει κάτιαπλά να μην είμαστε μόνοι και το άλλο ζευγάρι να έχει κάποιους
Το Σάββατο είχε 50 ζευγάρια περίπου . Αρχικά στη σκηνή ανέβηκε ζευγάρι κάνοντας παιχνίδια υποταγής. Το ίδιο ζευγάρι πηγε στο κλουβί και συνέχισε το παιχνίδι χωρις να ακολουθήσει κανένας . Στη γωνία του μπαρ ηταν ο γνωστός αυνάνας με μπλουτζην, φουτερ και αθλητικά υποδήματα, συνοδευόμενος από αδιάφορη κυρία, παίρνοντας μάτι το ζευγάρι και παίζοντας το όργανό του κατά προσφιλή τρόπο. Μετα τις 1 άρχισε η άνοδος των ζευγαριών στο πατάρι όπου κατέκλεισαν σχεδόν όλα τα δωμάτια. Αρκετά ζευγάρια ήταν στο διάδρομο με τους άντρες να έχουν πάρει σοβαρά το ρόλο του οφθαλμόλουτρου και τις συνοδούς να χαμογελούν σαν χαμένα... Φυσικά μας τίμησε με την παρουσία του ο Αυνάνας με πολλαπλούς οργασμούς στο προφυλακτικό που φοράει κατά την διάρκεια όλης της νύχτας!!!!Σάββατο πήγε κανείς; είχε τίποτα; νομίζω έχει πέσει λίγο η φάση
Θέμη να βγαλεις μεζεδάκια την πρωτοχρονιά?????