Ίδια ακριβώς κριτική για την Μαρίνα από massagio. Ίσως η Μαρίνα να έχει απλά πιο ωραίο προσωπάκι. Κατά τα άλλα όπως ακριβώς τα λέει ο φίλοςΠερασμα σημερα massagio με κεισι. Μου ειπε δεν δουκευει πολλες μερες την εβδομαδα. Σωμα θα εβαζα 7/10 μικρο βυζι αλλα παιδια τρομερος κωλος τον ποιανεις και γουσταρεις με εμενα τουλαχιστον εδειξε να γουσταρει, ρογα ανταποκρισιμη, ωραια δαχτυλα στα χερια τον ποιανει ρε παιδι μου και το ευχαριατιεσαι. Στο προσωπο χανει λιγο αλλα γουστα ειναι αυτα σε καμια περιπτωαη ασχημη. Εγω περασα καλα αμα κατσει καιρο θα εξελιχθει σε καλη επιλογη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (10 μέλη και 27 επισκέπτες)
Καλησπέρα. Να κάνω μια μικρή ενημέρωση, μήπως και βοηθήσω. Πέρασα από το Dames ή Ζέτα κουκου όπως έχει την αγγελία στο kanesex. Φωτογραφίες παραπλανητικές, τουλάχιστον τη μέρα που πήγε εγώ, οι φωτογραφίες με τη πραγματικότητα δεν είχαν καμία σχέση. Ήταν 2 κοπέλες. Μια μικρή, σίγουρα όχι ελληνίδα, με αρκετά παραπανήσια κιλά και όχι καλά κατανεμημένα, κατά την άποψη μου. Δεν την επέλεξα γιατί, αφενός δεν μου άρεσε και αφετέρου σκέφτηκα ότι λόγω ηλικίας μάλλον θα θέλει να με ξεπετάξει γρήγορα. Επέλεξα τη Σοφία. Milf. Ξανθιά και πολύ αδύνατη. Ανύπαρκτο σχεδόν στήθος. Ήμουν έτοιμος να φύγω αλλά βαρέθηκα να ψάξω κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή. Πήρα το απλό πρόγραμμα, χωρίς το μασάζ. Το μεγάλο της ατού είναι η χρησιμοποίηση της γλώσσας. Καταπληκτικό γλύψιμο σε όλο το σώμα. Πολύ ωραία πίπα, βαθειά. Στο σεξ τα δίνει αλλά λόγω του σώματος, όπως είπα πάρα πολύ αδύνατη, δεν έχει να πιασίματα. Γενικά το ευχαριστήθηκα και χαλάρωσα. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Δεν νομίζω όμως ότι θα ξαναπάρω.
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Η συνεδρία ποσο στοιχισε δεν μάς είπες.. Τι προγραμματα παιζουν;;Καλησπέρα. Να κάνω μια μικρή ενημέρωση, μήπως και βοηθήσω. Πέρασα από το Dames ή Ζέτα κουκου όπως έχει την αγγελία στο kanesex. Φωτογραφίες παραπλανητικές, τουλάχιστον τη μέρα που πήγε εγώ, οι φωτογραφίες με τη πραγματικότητα δεν είχαν καμία σχέση. Ήταν 2 κοπέλες. Μια μικρή, σίγουρα όχι ελληνίδα, με αρκετά παραπανήσια κιλά και όχι καλά κατανεμημένα, κατά την άποψη μου. Δεν την επέλεξα γιατί, αφενός δεν μου άρεσε και αφετέρου σκέφτηκα ότι λόγω ηλικίας μάλλον θα θέλει να με ξεπετάξει γρήγορα. Επέλεξα τη Σοφία. Milf. Ξανθιά και πολύ αδύνατη. Ανύπαρκτο σχεδόν στήθος. Ήμουν έτοιμος να φύγω αλλά βαρέθηκα να ψάξω κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή. Πήρα το απλό πρόγραμμα, χωρίς το μασάζ. Το μεγάλο της ατού είναι η χρησιμοποίηση της γλώσσας. Καταπληκτικό γλύψιμο σε όλο το σώμα. Πολύ ωραία πίπα, βαθειά. Στο σεξ τα δίνει αλλά λόγω του σώματος, όπως είπα πάρα πολύ αδύνατη, δεν έχει να πιασίματα. Γενικά το ευχαριστήθηκα και χαλάρωσα. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Δεν νομίζω όμως ότι θα ξαναπάρω.
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
60 sexΗ συνεδρία ποσο στοιχισε δεν μάς είπες.. Τι προγραμματα παιζουν;;
80 μασαζ και sex
Προσωπικά έχω πάει και δεν θα ξαναπάω έχω γράψει σχετικά κριτική κάποιες σελίδες πισω
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.200
- Πόντοι
- 3.556
ΑξίζειΓεια χαρά ,μαρκελα αξίζει για δοκιμή ?
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Καμία καλη κορασίδα από Βάνα τελευταία εχουμε ενημέρωση από κάνα φίλο!!!
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
Ναι την προυγουμενη βδομαδα ηταν εκειΈχει πετύχει κανείς την Μαρίνα τελευταία στο Massagio?
Θεσσαλονικη?
- Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
- Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
- +Το δώρο μου
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Mpoδεις την πεμπτη πρωι
- +Το δώρο μου
cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Σε ποια περιοχη;
- +Το δώρο μου
Έχεις δίκαιο. 60 ευρώ το απλό που πήρα εγώ. 80 με μασάζ. 90 απλό, 2 κοπέλες και αν θυμάμαι καλά 120 μασάζ με 2 κοπέλες.Η συνεδρία ποσο στοιχισε δεν μάς είπες.. Τι προγραμματα παιζουν;;
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Η Anisia για οποιον ενδιαφερεται ειναι αυτη: Log into Facebook
Anisia
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
tha ime apo epomeni pemptiΘεσσαλονικη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρωι oxiMpoδεις την πεμπτη πρωι
Anisia
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
pilea pio poliΣε ποια περιοχη;
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 25.951
- Πόντοι
- 6.256
ναι μην στα βγαζουμε με το τσιγκελι ομως...pilea pio poli
λες 80 + το δωρο σου
τα 80 τι ειναι δεν ειναι το δωρο σου? μας τα δινεις πισω και παιρνεις αλλα? τι φαση?
θα εχεις χωρο δικο σου? τηλ εχεις? κωλος παιζει στο μενου?
Anisia
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2022
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
exi apo olla den ipa oti den exiναι μην στα βγαζουμε με το τσιγκελι ομως...
λες 80 + το δωρο σου
τα 80 τι ειναι δεν ειναι το δωρο σου? μας τα δινεις πισω και παιρνεις αλλα? τι φαση?
θα εχεις χωρο δικο σου? τηλ εχεις? κωλος παιζει στο μενου?