Για πάμε:
Σωρρευτικες κριτικές:
Luxury, δοκιμάστηκαν Λίζα (φιλική και ευχάριστη, δεν γουσταρει πολλά πολλά άλλα τιμάει τα 50€), Λίνα (παλιά στο krystal, όμορφη αλλά όχι κάτι ουαου), Λυδία (φιλική,χαμηλών τόνων αλλά όμορφη, τιμάει τα 50€), Αντζελίνα (θα διαφωνήσω με φίλο που είπε πως έβαλε κιλά. Εγώ νομίζω το αντίθετο, καλό πρόγραμμα, 50€). Γενικά το Luxury μου αρέσει, ξερεις τι προσφέρει και πας γι αυτό.
Massagio. Δοκιμάστηκαν Κεισυ (μικρή, ευχάριστη, χαμογελαστη, θα προτιμηθεί ξανά για β ευκαιρία), Άννυ (την συμπαθώ αλλά λίγη ψυχή βρε κορίτσι), Αθηνά (δυνατή), Αγάπη (λίγο παράξενο σώμα αλλά όχι παχουλη σε καμία περίπτωση, μπορεί και καλύτερα), Ελίνα (μικρή με βυζάρες, πιάνει το πουλί από μακριά αλλά είναι λόγω απειρίας, αν μάθει θα είναι πολύ δυνατή, θα επανέλθω). Το massagio είναι μαγαζαρα από άποψη χώρων, θέλει λίγη ψυχή το πράγμα.
Krystal: πέραν της Κριστυς και της Ολιβιας, ουδέν σχόλιο
Μαριάννα (Παναγιώτης): χώρος άψογος, με κομφορ και πολύ καλές συμπεριφορες. Χαρά (φιλότιμη και καυλιαρα με τον δικό της ήρεμο τρόπο), Κατερίνα (κούκλα, ωραίο σωμα). Και οι 2 με άψογες συμπεριφορές, τιμάνε τα λεφτά και τον χρόνο του πελάτη.
Όλες οι παραπανω αποψεις είναι προσωπικές και άκρως υποκειμενικές. δικά σας και τα λεφτά, και τα μυαλά . Μερσι.