Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Δεν την βλέπω να δουλεύει στο σάιτ άλλο

έλειπε όλη την εβδομάδα ήταν να δουλέψει την Τετάρτη 16/11 αλλά τελικά την έβγαλαν από το πρόγραμμα στο άλλο site
λογικά αν δεν συμβεί κάτι το συνταρακτικό από Δευτέρα θα την ξανά δούμε

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες. Αρτι αφιχθεις εκ της αλλοδαπης και φουλ καυλωμενος κατηφορησα σημερα απογευμα στα αγαπημενα πορνομαγαζα. Γουσταρα βρωμια, η παρτουζα για να ικανοποιηθω. Μπηκα στο σπιτι που ειναι στο χωματοδρομο που την πεφτουν μεταναστες εκει κοντα το οποιο συνηθως απο οτι γνωριζω εχει περισσοτερες απο μια κοπελες. Σκαει η ευγενικη υπηρεσια και μου παρουσιαζει 2 κοπελες μια ξανθια αλβανιδα νομιζω Δαναη την ειπε με τατου, και μια αδυνατη σερβιδα δεν θυμαμαι ονομα με ενα τατου στο χερι. Η Αλβανις εκανε και πρωκτικο αναφερε η υπηρεσια. Τεσπα κανονιζω παρτουζα με 110 συνολο πρωκτικο την μια και πιπα την αλλη. Ξαφνικα απο το πουθενα πεταγετε και μια τριτη. Κατερινα ειπε απο Κρητη. Μ αρεσε και την ζητησα και αυτην. Κανονιζω 120 ευρω και τις 3 για γυμνη πιπα. Μπαινουν μεσα και με αρχινανε πολυ δυνατο παιχνιδι. Ηταν η πρωτη μου φορα με 3. Εχω παει με 5 αλλα οχι με 3. Πιπα ανελεητη και απο τις 3. Γλωσσοφιλα απο αλβανιδα ξανθια και Κρητικη Κατερινα. Η Σερβιδα ηταν πιο φειδωλη. Εκει που με εγλυφαν και οι 3 η κριτικια ειπε οτι θελει να την καρφωσω πισοκωλλητο. Στηνεται στα 4 και την αρχιζω ενα καρφωμα σαν να μην υπηρχε αυριο. Εχυσα με κραυγες μεσα στο τριλεπτο. Αλλα ομολογω οτι μου εκαναν πολυ ωραιο εργο και με κερδισαν. Ολο το κονσεπτ ηταν αυτο που με εξιταρισε. Μπηκαν μεσα στο δωματιο με σκοπο να με τιμωρησουν επειδη εχω οικονομικη ανεση και περνω οσες θελω. Αφησα και φιλοδωρημα καλο και εφυγα χαρουμενος. Αν δεν ειχα κοινωνικη συναντηση σημερα βραδυ θα ξαναπηγαινα να παρω αυτην την Κατερινα με αλλο κονσεπτ ομως. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.
Ποιο μαγαζί είναι αυτό που έχει 2-3 φίλε

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
πέρασμα από Venus.
στην παρουσίαση 2 από τις 4.
Δανάη και Βερόνικα.
προτιμήθηκε η Βερόνικα 1,80 άλογο.ρωσιδα εξαιρετική πίπα ανελέητο πισοκολλητο.
αντέχει πολύ σφυροκόπημα.
μια επιλογή που δεν κλαις το 30αρι

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
πέρασμα από Venus.
στην παρουσίαση 2 από τις 4.
Δανάη και Βερόνικα.
προτιμήθηκε η Βερόνικα 1,80 άλογο.ρωσιδα εξαιρετική πίπα ανελέητο πισοκολλητο.
αντέχει πολύ σφυροκόπημα.
μια επιλογή που δεν κλαις το 30αρι
τι ωρα πηγες φιλε; η Δαναη δε σου αρεσε και επελεξες Βερονικα;

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
ναι φίλος αρτσουμπαλο σώμα η Δανάη.επελεξα την Βερόνικα για το ύψος

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.415
Πόντοι
8.296
Βραδινή καταδρομική στα σπιτάκια πριν μερικές μέρες. Μπαίνω Hot Lady μπας και πετύχω την Amber, η τσατσά μου είπε ότι έφυγε, στην θέση της ήταν μια καινούργια Natasa, δεν ψήθηκα να μπω. Μπαίνω Venus2, ήταν μια ψιλή Βερόνικα και μια κοκκινομάλλα Ρουμάνα με μεγάλα βυζιά Αλεξάνδρα αν θυμάμαι καλά. Περνάω με την δεύτερη με απλό πρόγραμμα και τρώω φόλα, έφυγα χωρίς να τελειώσω. Στην συνέχεια μπαίνω Villa Erotica και πετυχαίνω την Εμμανουέλα. Δυνατό ξανθό milf, βυζάρες, κωλάρα, ματάρες. Μπήκα με απλό πρόγραμμα και πέρασα καλά, όχι κάτι το τρελό αλλά σίγουρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου όπως με την προηγούμενη.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Μια αλεξανδρα που εχει στο αλλο σαιτ με φωτος που φαινεται τουμπανο...εχουμε καμια γνωμη? δουλευει στα κακα κοριτσια σημερα το βραδυ.

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Μια αλεξανδρα που εχει στο αλλο σαιτ με φωτος που φαινεται τουμπανο...εχουμε καμια γνωμη? δουλευει στα κακα κοριτσια σημερα το βραδυ.
Αν ειναι η Αλεξανδρα η Κυπρια που λεει ειναι πολυ καλη. Την πηρα πριν λιγο καιρο ενα πρωι σε εκεινα τα στουντιο που ειναι 2 μαζι και μπαινεις μεσα με το αμαξι . Απιστευτη κωλαρα αν σ αρεσουν αυτα. Γλωσοφιλα μεχρι το λαρρυγι. 69 μουναρα πεντακαθαρη με θεα την κωλοτρυπιδαρα της που ειναι οτι πρεπει για καρφωμα αλλα δεν νομιζω να κανει πρωκτικο. Παντως αξιζει να ξερεις. Αμα την καρφωσεις καλα θα σε πει και τουμπανο στο τελος σιγουρα.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Tην είδα ,ξανθιά με σγουρό σχετικά μαλλί ,καστανά μάτια όχι άσχημη ,κοντούλα με βυζάρες πρόσωπο όχι κακό και νορμάλ σώμα. Γενικά δεν με προιδέασε θετικά .Για αλβανίδα την έκοψα απο τα ελληνικά της, σίγουρα δεν είναι ρωσίδα.....
Έχει και μια Μαρία το συγκεκριμένο μαγαζί,αλλα δεν πρόλαβα να την δώ.....

Δεν είναι η κλασσική πλέον Αλεξάνδρα (Ελληνοκύπρια)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Tην είδα ,ξανθιά με σγουρό σχετικά μαλλί ,καστανά μάτια όχι άσχημη ,κοντούλα με βυζάρες πρόσωπο όχι κακό και νορμάλ σώμα. Γενικά δεν με προιδέασε θετικά .Για αλβανίδα την έκοψα απο τα ελληνικά της, σίγουρα δεν είναι ρωσίδα.....
Έχει και μια Μαρία το συγκεκριμένο μαγαζί,αλλα δεν πρόλαβα να την δώ.....

Δεν είναι η κλασσική πλέον Αλεξάνδρα (Ελληνοκύπρια)
Βασικά και οι δύο Αλβανιδες είναι ! :cool2:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Αν ειναι η Αλεξανδρα η Κυπρια που λεει ειναι πολυ καλη. Την πηρα πριν λιγο καιρο ενα πρωι σε εκεινα τα στουντιο που ειναι 2 μαζι και μπαινεις μεσα με το αμαξι . Απιστευτη κωλαρα αν σ αρεσουν αυτα. Γλωσοφιλα μεχρι το λαρρυγι. 69 μουναρα πεντακαθαρη με θεα την κωλοτρυπιδαρα της που ειναι οτι πρεπει για καρφωμα αλλα δεν νομιζω να κανει πρωκτικο. Παντως αξιζει να ξερεις. Αμα την καρφωσεις καλα θα σε πει και τουμπανο στο τελος σιγουρα.
Έτσι ακριβώς! Και ειδικά με το γλυφομουνι τρελενεται! Και βγάζει γαματες καυλοκραβγες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom