Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπα, ειναι κολλητικο απο τις κακες παρεεςΧχαχαχαχα έχεις δίκιο αλλά ήταν βρεγμένα τα χέρια μου και τα πήρε όπως να ναι
Φερρμασ και σε ένμασ κανένα ψαρακιΦυσικά και είμαι.ολη μέρα αρακτος παραλία.ειχε τέλειο καιρό.μετα κρασάκι και ψαράκι στο Σούνιο μετά αραγμα σπιτάκι εχτές. Στέλνω και καλυνηκτες.
Εγώ σε καταλαβαίνω και συμπασχωΧχαχαχαχα έχεις δίκιο αλλά ήταν βρεγμένα τα χέρια μου και τα πήρε όπως να ναι
Είναι κ αυτοΜπα, ειναι κολλητικο απο τις κακες παρεες
Αν δε κάνω λάθος σε κάλεσαΦερρμασ και σε ένμασ κανένα ψαρακι
Σήμερα??Αν δε κάνω λάθος σε κάλεσα
Γινεται ολο και χειροτερο;Φερρμασ και σε ένμασ κανένα ψαρακι
Ιντρόπινο το λατηθΓινεται ολο και χειροτερο;
Υπαρχει λυσηΙντρόπινο το λατηθ
;Υπαρχει λυση
Οχι, γινε πιο δημιουργικος.;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το σκούπισμα χεριών;
Απο σεβασμο και μονο, ειμαι γνωστο trollΤο ότι εχτές μου έριξε χυλοπιτα δετο σχολιάζει κάνεις?χαχχαχαχα
ΑΑ για χθεσ λεσΕχτές ,στην παραλία που μιλησαμε, σου είπα να έρθεις στην παραλια
???;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το σκούπισμα χεριών;
Για το ψαράκι μετά θα ερχόσουν και τα μύδια τα αχνισταΑΑ για χθεσ λεσ
???
Τι να την κάνω την αγάπη χαχαχχαχα αφού έφαγα χοιλοπιτα χαχχαχααχΓια το ψαράκι μετά θα ερχόσουν και τα μύδια τα αχνιστα
Ρε συ αφου προτεινεις πραγματα μη ελκυστικα, μπανιο τετοια εποχη μονο τα μπαρμπαδια.Τι να την κάνω την αγάπη χαχαχχαχα αφού έφαγα χοιλοπιτα χαχχαχααχ
Μόνο αν έρθεις την Παρασκευή για μπανιο το σωζεις χαχχααχχα
Τίγκα ήταν η παραλίες αυτές τις μέρες χαχαχαχ.Ρε συ αφου προτεινεις πραγματα μη ελκυστικα, μπανιο τετοια εποχη μονο τα μπαρμπαδια.
Παλι χυλοπιτα θα φας και θα απορεις τι συνεβη
Καλησπέρα φυσικα!Καλημέρα, το βαιμπερ σου δουλεύει κανονικά;;