Διαγραμμένο μέλος 226720
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Παιδια η Εμμα ξερετε αν εχει γυρισει ?
Γενικά ισχύει αυτό, ότι λένε πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα για να διώξουν κόσμο που δεν θέλουν. Και μου τη σπάει, γιατί μου το έχουν κάνει σε μαγαζιά που έχω αφήσει λεφτά. Μια φορά έτυχε να κάνω τσάρκα μαζί με 2 Πακιστανούς που ήτανε εντελώς οτι να ναι και έτρωγα άκυρο εξαιτίας τους. Αφού το κατάλαβα, από ένα ξαναπέρασα και φώναξε τη κοπέλα η τσατσα. Και μου απολογήθηκε, είπα δεν πειράζει καταλαβαίνω γι αυτό ξαναπέρασα χωρίς αυτούς.Πιστεύω ότι ίσως κάποιες τσατσαδες με την έγκριση της κοπέλας διαλέγουν τον πελάτη, πχ έβγαινα από την Μανταλένα δεν ήταν κανείς μέσα πάει να μπει άλλος που δεν είχε κανέναν μέσα και του λέει η τσατσά ότι είναι σε πρόγραμμα...
Καλύτερα να μπαίνουμε μόνο εκεί που τρώνε πόρτα οι λάθρο πιθηκοιΓενικά ισχύει αυτό, ότι λένε πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα για να διώξουν κόσμο που δεν θέλουν. Και μου τη σπάει, γιατί μου το έχουν κάνει σε μαγαζιά που έχω αφήσει λεφτά. Μια φορά έτυχε να κάνω τσάρκα μαζί με 2 Πακιστανούς που ήτανε εντελώς οτι να ναι και έτρωγα άκυρο εξαιτίας τους. Αφού το κατάλαβα, από ένα ξαναπέρασα και φώναξε τη κοπέλα η τσατσα. Και μου απολογήθηκε, είπα δεν πειράζει καταλαβαίνω γι αυτό ξαναπέρασα χωρίς αυτούς.
Για να πας στην Αθήνα θα χρειαστείς πάνω από 100€ για μια μέρα για πάνε ελα, ξενοδοχείο με τα απαραίτητα στο κέντρο και φαγητό ( χωρίς εισιτήρια αγώνα!)και σε φαίνονται πολλά τα 40€ για 10' όπως λες ;Τότε περίμενε να βρεις(;) καμμία "τζαμπα" που και αυτήν θα την χρυσό -πληρώσεις με αμφίβολα αποτελέσματα.Ειχα παρει μια,δεν θυμουμαι ονομα ,οταν εκαναν προσφορα στα 30 ευρω πριν 2-3 χρονια,ισως θυμουνται καποιοι συναγωνιστες.Ισως καποιες να ειναι πολυ καλες,ομως το ρισκο ειναι μεγαλο για φολα.Μαγαζια πολυτελειας για τους διαθεσιμους με χοντρα πορτοφολια .10 λεπτα στα 40 ευρω με βιασυνη ,για πιο λογο να τα δωσουμε.
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη την δείχνει πως ηταν στο πόστο της , Πέμπτη Παρασκευή δεν την έχουν στο πρόγραμμα. Δες αύριο το βράδυ εδω μήπως δουλέψει το Σάββατο.Παιδια η Εμμα ξερετε αν εχει γυρισει ?
Γειασου argyrotoxe,δεν αναφερθηκε Αθηνα απο μενα δεν ζηλευω περνω πολυ καλα στη ΘΕΣΝΙΚΗ,εχω επιλογες στο 30αρι αξιολογες που αν τις δωσω 40 κανουν παπαδες,γιατι ξαναρωτω να τα ακουμπησω σε αυτες που τα υποτιμουν?τα χαλαλιζω καπου καπου ,ποτε στα μαγαζια του παραδεισου.Επιμενω εχουν καλομαθει, δεν ειμαι ξερολας,ομως μετα απο 40 + χρονια ,40 ευρω για 10 λεπτα ενα μεγαλο ΟΧΙ απο τον παλαιμαχο,ας τα δινουν αλλοι.40 με ακα πιπα και 20αλεπτο κατι γινεται,η βιασυνη ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα των κοριτσιων .30 και 15 λεπτα παλι ειναι καλα,σκεψου 120 την ωρα ,οταν υπαρχει πελατεια για οσες ειναι εξυπνες και αγαπουν τη δουλεια ,που αληθεια ειναι σκληρη,ομως ποια δουλεια ειναι ευκολη με μεγαλη αμοιβη?Βεβαιως παντοτε θα υπαρχουν και καποιοι που τα σκορπουν,ετσι θα επιβιωνουν και τα ακριβα μαγαζια.Για να πας στην Αθήνα θα χρειαστείς πάνω από 100€ για μια μέρα για πάνε ελα, ξενοδοχείο με τα απαραίτητα στο κέντρο και φαγητό ( χωρίς εισιτήρια αγώνα!)και σε φαίνονται πολλά τα 40€ για 10' όπως λες ;Τότε περίμενε να βρεις(;) καμμία "τζαμπα" που και αυτήν θα την χρυσό -πληρώσεις με αμφίβολα αποτελέσματα.
Ειδες τι ζημια εκανες στα πακια?Γενικά ισχύει αυτό, ότι λένε πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα για να διώξουν κόσμο που δεν θέλουν. Και μου τη σπάει, γιατί μου το έχουν κάνει σε μαγαζιά που έχω αφήσει λεφτά. Μια φορά έτυχε να κάνω τσάρκα μαζί με 2 Πακιστανούς που ήτανε εντελώς οτι να ναι και έτρωγα άκυρο εξαιτίας τους. Αφού το κατάλαβα, από ένα ξαναπέρασα και φώναξε τη κοπέλα η τσατσα. Και μου απολογήθηκε, είπα δεν πειράζει καταλαβαίνω γι αυτό ξαναπέρασα χωρίς αυτούς.
Είναι αλήθεια ότι πλέον δεν υπάρχουν νέα κορίτσια με την ποιότητα που υπήρχε παλιά...όμως δεν θα φτάσουμε σε τιμές Αθήνας.Γειασου argyrotoxe,δεν αναφερθηκε Αθηνα απο μενα δεν ζηλευω περνω πολυ καλα στη ΘΕΣΝΙΚΗ,εχω επιλογες στο 30αρι αξιολογες που αν τις δωσω 40 κανουν παπαδες,γιατι ξαναρωτω να τα ακουμπησω σε αυτες που τα υποτιμουν?τα χαλαλιζω καπου καπου ,ποτε στα μαγαζια του παραδεισου.Επιμενω εχουν καλομαθει, δεν ειμαι ξερολας,ομως μετα απο 40 + χρονια ,40 ευρω για 10 λεπτα ενα μεγαλο ΟΧΙ απο τον παλαιμαχο,ας τα δινουν αλλοι.40 με ακα πιπα και 20αλεπτο κατι γινεται,η βιασυνη ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα των κοριτσιων .30 και 15 λεπτα παλι ειναι καλα,σκεψου 120 την ωρα ,οταν υπαρχει πελατεια για οσες ειναι εξυπνες και αγαπουν τη δουλεια ,που αληθεια ειναι σκληρη,ομως ποια δουλεια ειναι ευκολη με μεγαλη αμοιβη?Βεβαιως παντοτε θα υπαρχουν και καποιοι που τα σκορπουν,ετσι θα επιβιωνουν και τα ακριβα μαγαζια.
Χαχαχαχαχαχαχα τι να κάνω. Θα κάναμε καλή παρτουζα πάντωςΕιδες τι ζημια εκανες στα πακια?
Δεν σε ξαναβγαζω εξω...
Πάντα κάτι παίζει! Συνηθισμένα πράματα!Με Venus Villa Erotica παίζει κάτι και δεν φαίνονται στο *****?
Ina μήπως εννοείς;Καλησπέρα παιδιά τι κοπελαρα είναι αυτή η πρωινή στο σεξ εν δε Σίτι..Άννα την λένε από Ουκρανία και δούλευε πρωινή στο ποησον πολύ καλή στο δωματιο
Απορώ που περπατήσες μαζί τους έστω πέντε μέτρα....απορώ!Γενικά ισχύει αυτό, ότι λένε πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα για να διώξουν κόσμο που δεν θέλουν. Και μου τη σπάει, γιατί μου το έχουν κάνει σε μαγαζιά που έχω αφήσει λεφτά. Μια φορά έτυχε να κάνω τσάρκα μαζί με 2 Πακιστανούς που ήτανε εντελώς οτι να ναι και έτρωγα άκυρο εξαιτίας τους. Αφού το κατάλαβα, από ένα ξαναπέρασα και φώναξε τη κοπέλα η τσατσα. Και μου απολογήθηκε, είπα δεν πειράζει καταλαβαίνω γι αυτό ξαναπέρασα χωρίς αυτούς.
Δεξιά απτο medusaΠοιο μαγαζί είναι αυτο ακριβως?