Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.832
- Πόντοι
- 746
Επειδη σημερα λεει για επισκεψη στην πολη σας κ θελω ετσι για την εμπειρια να την συναντησω.Η εκεί θα είναι η σε κανα βενους! Άλλου δεν πάει
Επειδη σημερα λεει για επισκεψη στην πολη σας κ θελω ετσι για την εμπειρια να την συναντησω.Η εκεί θα είναι η σε κανα βενους! Άλλου δεν πάει
Να πας! Από θέμα υπηρεσιών αξίζει! Είναι μιλφ αλλά καλοστεκούμενη!Επειδη σημερα λεει για επισκεψη στην πολη σας κ θελω ετσι για την εμπειρια να την συναντησω.
Και γώ την πάτησα στο εν λόγο ίδρυμα! Όχι μόνο εκεί βέβαια! Αν είναι να μπεις και να σου αρχίσει τα όχι και τα μη καταλαβαίνεις ότι θα τα κλαψεις όσα και να δώσεις! Να ναι καλά τα στάνταρακια μας, πληρώνεις αλλά πιάνει τόπο! Απλά όλοι θελουμε να δοκιμάσουμε το καινούριο φρούτο και είναι ρίσκο όντως!Ειχα παρει μια,δεν θυμουμαι ονομα ,οταν εκαναν προσφορα στα 30 ευρω πριν 2-3 χρονια,ισως θυμουνται καποιοι συναγωνιστες.Ισως καποιες να ειναι πολυ καλες,ομως το ρισκο ειναι μεγαλο για φολα.Μαγαζια πολυτελειας για τους διαθεσιμους με χοντρα πορτοφολια .10 λεπτα στα 40 ευρω με βιασυνη ,για πιο λογο να τα δωσουμε.
Ξέρουμε που δουλεύει η Νικόλ αυτό τον καιρό;Νταξει γούστα είναι αυτά. Κάποιος μπορεί να θέλει να πιάσει μόνο βυζι και να γλυψει, τι να κάνουμε. Υπάρχει επίσης και η Νικόλ, πλέον gilf και μια Ανδριάνα αν θυμάμαι καλά, πίσω από το sec and the city. Ήτανε στο άλλο σάιτ, τώρα δεν γνωρίζω τι απέγινε. Και οι γνωστές Ρουμάνες Έλενα και Χριστίνα πλέον μόνο πρωινή βάρδια, που είναι μια χαρά σε εμφάνιση. Τουλάχιστον η Έλενα, γιατί η Χριστίνα είναι για πιο ιδιαίτερα γούστα.
Βραδινη στου Εριμητη 6 ειναι η Καρινα?Πέρασα από ναρυ μου είπαν 70€ το γυμνό,άκουσαν κάτι καντήλια και έφυγα,αυτή η καρίνα το βαθύ λαρύγγι τι πράμα είναι ρε παιδιά,δεν έχει πάτο το λαρύγγι της αλλά πολλοί γιουφτοι περνάνε μαζί της,έλεος...
Ευτυχώς ρίξαμε ταληρο και εμφανίστηκες ε;Πέρασα από ναρυ μου είπαν 70€ το γυμνό,άκουσαν κάτι καντήλια και έφυγα,αυτή η καρίνα το βαθύ λαρύγγι τι πράμα είναι ρε παιδιά,δεν έχει πάτο το λαρύγγι της αλλά πολλοί γιουφτοι περνάνε μαζί της,έλεος...
Στη Φρίξου την είδα τελευταία φορά, ανεβαίνοντας αριστερά στο δεύτερο αν θυμάμαι καλά. Τώρα στο άλλο site εμφανίζεται στα τρίδυμαΞέρουμε που δουλεύει η Νικόλ αυτό τον καιρό;
Και εγώ αυτό νομίζω!πάντως νομίζω ότι η Ζωη50 είναι η καλύτερη από όλες τις συνομηλικες της...
Πιστεύω ότι ίσως κάποιες τσατσαδες με την έγκριση της κοπέλας διαλέγουν τον πελάτη, πχ έβγαινα από την Μανταλένα δεν ήταν κανείς μέσα πάει να μπει άλλος που δεν είχε κανέναν μέσα και του λέει η τσατσά ότι είναι σε πρόγραμμα...Τρεις τελευταίες φορές και σε μένα. Όπως και η Ανια δίπλα
Μέχρι που περίμενα μισή ώρα και μπηκα!
Την Αντελινα που χα ρωτήσει στο Ν.Ουρανου24 μου χε πει 140€ σιγά μην δινα ομωςΓια να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα ξανακανω ενα φλέγον ερώτημα:
Ξέρετε κάποια που να δέχεται χυσιμο στη μάπα ειτε με έξτρα χρέωση ειτε σε κάποιο πρόγραμμα;