Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποια πόλη;Να διευρύνω τους ορίζοντές μου επαγγελματικά και σε άλλη πόλη! Αυτό εννοώ![]()
Για ΘεσσαλονίκηΠοια πόλη;
Φυσικάκαλησπερα αθηνα εισαι?
κωλαθρα στρογγυλη δεν λεει να μου πεσει,να της τον εβαζα βαθεια να μην μπορει χεσει,,,,,...Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται!
θα στον κανουνε τον κωλο μπουγατσα με κιμα τα καρντασια.Για Θεσσαλονίκη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικά
τι φυσικα ελα πανωΓια Θεσσαλονίκη
Φυσικά
Να παρακαλέσω πάλι, πριν από την αναχώρησή σουΝα διευρύνω τους ορίζοντές μου επαγγελματικά και σε άλλη πόλη! Αυτό εννοώ![]()
17-27 Νοεμβρίου θα είμαι εκεί!Να παρακαλέσω πάλι, πριν από την αναχώρησή σουνα μας ενημερώσεις τουλάχιστον 10 - 15 μέρες πιο μπροστά;
Καλό κ δημιουργικό σκ![]()
απιθανη!!Καλό κ δημιουργικό σκ![]()
επιτέλους σεξι πόζες!Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται!
Δεξιά μπαίνοντας ή βγαίνοντας ????Η σιδερώστρα ε δεξιά όλα τα λεφτά
Μάλλον η φαντασία καλπάζει!!Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο..που τα βλέπετε αυτά τα περίεργα
Οταν τον παγκο για το μασαζ το βλεπει για σιδερωστρα μαλλον δεν ειναι του αθληματος....και σιγουρα δεν εχει επισκεφθει την Σταφανια!Δεξιά μπαίνοντας ή βγαίνοντας ????
Γλυτώσαμε από τύχη17-27 Νοεμβρίου θα είμαι εκεί!
Οταν τον παγκο για το μασαζ το βλεπει για σιδερωστρα μαλλον δεν ειναι του αθληματος....και σιγουρα δεν εχει επισκεφθει την Σταφανια!
Πήγαινα Στεφανία όταν έκανε τσιμπούκι χωρίς καπότα. Κρίνε τώρα αν έχω πάει. Και στον παλιό της χώρο.Οταν τον παγκο για το μασαζ το βλεπει για σιδερωστρα μαλλον δεν ειναι του αθληματος....και σιγουρα δεν εχει επισκεφθει την Σταφανια!
Και σύντομα στην Πάτρα θα προτείνω!Για Θεσσαλονίκη
Φυσικά
Αυτό θα βοηθήσει τόσο εμάς εδώ να προετοιμαστούμε "ψυχολογικά", όσο κ τους επάνω να αρχίσουν προθέρμανση κ να προετοιμάσουν κ τα "κάρβουνα"!Να παρακαλέσω πάλι, πριν από την αναχώρησή σουνα μας ενημερώσεις τουλάχιστον 10 - 15 μέρες πιο μπροστά;