Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.105
Πόντοι
7.046
Γνώμη μου, έχουν δίκιο οι συνάδελφοι, αλλά για εμένα, όχι τόσο για το θέμα της διακριτικότητας, αλλά για την μεγαλουτσικη απόσταση όπως ΚΑΙ την αυξημένη κίνηση πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Δηλαδή, για να έρθει κάποιος από κέντρο και τριγύρω να σε δει εκεί, θέλει σίγουρα 1,5-2 ώρες πάνε γύρνα, συν το χρόνο που θα κάτσει, βάλε ένα τρίωρο... Δεν είναι εύκολο για τους πολλούς να διαθέσουν τόσο χρόνο (συν τα έξοδα καυσίμων) .
Ενώ κέντρο (η κοντά τέλος πάντων) , είναι πολύ εύκολο να το προγραμματίσεις ανάμεσα στις δουλειές - υποχρεώσεις.

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.101
Πόντοι
711
Χθες βράδυ ήμουν Αθήνα και βρεθήκαμε για πολλοστή φορά με τη Στεφανία. Καταπληκτικό όπως πάντα μασάζ, υπέροχο αισθησιακό σεξ. Έφυγα ελαφρύτερος και ξεκούραστος.... είναι υπέροχη η κοπέλα..

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.380
Πόντοι
201
Χωρίς να ψήνομαι ιδιαίτερα, μια χαρά είναι η Περαία, εκτός κι αν μένεις τέρμα δυτικά, αν βγεις περιφερειακό θέλεις max 35-40`, προτιμώ μία βόλτα ως τη Περαία παρά να ψάχνω για parking, το μόνο κακό για την κοπέλα, τελευταίο ρ/β 21.00 μετά τις 22.00 κανένας δεν θα πάει...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065
@biky-stefania Με την αγαμια που υπαρχει στην πολη και στην Κομοτηνη να κλεισεις διαμερισμα, θα εισαι φουλ. Το θεμα ειναι να διευκολυνεις τους μυστες που θελουν να σε επισκεφτουνε και να κλεισεις καποιον χωρο στο κεντρο. Καθημερινα πολυς κοσμος περναει απο κεντρο για διαφορες δουλειες και μπορει μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα (εκτος των αλλων) να επισκεφτει και το ελαιοτριβειο χωρις να κινησει υποψιες (aka παντοφλα).

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.130
Χωρίς να ψήνομαι ιδιαίτερα, μια χαρά είναι η Περαία, εκτός κι αν μένεις τέρμα δυτικά, αν βγεις περιφερειακό θέλεις max 35-40`, προτιμώ μία βόλτα ως τη Περαία παρά να ψάχνω για parking, το μόνο κακό για την κοπέλα, τελευταίο ρ/β 21.00 μετά τις 22.00 κανένας δεν θα πάει...
Μα δεν είναι τελευταίο ραντεβού στις 9..
Μέχρι κ 12 είμαι διάθεσιμη

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.380
Πόντοι
201
Μα δεν είναι τελευταίο ραντεβού στις 9..
Μέχρι κ 12 είμαι διάθεσιμη
εννοώ πως δύσκολα θα σου κλείσει κάποιος ρ/β μετά τις 22.00 για Περαία, εκτός κι αν μένει προς τα `κει. Γιατί δεν ψάχνεις για Καλαμαριά, Τούμπα, Πυλαία, και κοντά στο κέντρο είναι και Parking έχει...

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.101
Πόντοι
711
Χθες βράδυ ήμουν Αθήνα και βρεθήκαμε για πολλοστή φορά με τη Στεφανία. Καταπληκτικό όπως πάντα μασάζ, υπέροχο αισθησιακό σεξ. Έφυγα ελαφρύτερος και ξεκούραστος.... είναι υπέροχη η κοπέλα..
Εξαιρετική, σεξι, υπομονετική, χαμογελαστή, value for money οι υπηρεσίες της.

Συνημμένα

• IMG_20221107_023734.jpg
    IMG_20221107_023734.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 130
  • IMG_20221107_023621.jpg
    IMG_20221107_023621.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 118

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
766
Πόντοι
86
Εξαιρετική, σεξι, υπομονετική, χαμογελαστή, value for money οι υπηρεσίες της.

Η κοπέλα κάνει full πρόγραμμα?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Ωραία επειδή θέλω να σας διευκολύνω προφανώς,μπορείτε να μου πείτε κάποιες περιοχές θα σας βολεύουν περισσότερο και δεν θα υπήρχε το γνωστό πρόβλημα της στάθμευσης?
Επίσης για να καταλάβω , λύστε μου την απορία..πώς γίνεται σε ένα απομονωμένο μέρος που θεωρείται η Περαία, να φοβάστε ότι θα σας δούν ,εννοώ στο κέντρο που περνάνε όλοι και γνωστοί και περαστικοί δεν φοβάστε ότι θα γίνετε αντιληπτοι..
Προσωπικά, η Περαία δεν. Ε θέλει και δεν την θέλω και εγώ, γιατί σίγουρα θα δω κάποιον γνωστό και θα πρέπει να αρχίσω τα ψέμματα.....
Στο κέντρο νομίζω μπορείς πολύ εύκολα να ξεγλυστρισεις και να βρεις μια δικαιολογία για το που πας....
Πρακτικά στο κέντρο δεν χρειάζεται να ψάχνεις δικαιολογία καμία.....
Φρόντισε να βρεις έναν χώρο κοντά σε πάρκινγκ...
*Σβολου με Παύλου μελά και παλαιών πατρών Γερμανού.
*Ναυαρινου.
Φραγκων-βαλαωριτου - λαδαδικα
Αγίας Σοφίας - μητροπολεως....
Νομίζω εκεί κάπου είναι καλά να κλείσεις....

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.130
Προσωπικά, η Περαία δεν. Ε θέλει και δεν την θέλω και εγώ, γιατί σίγουρα θα δω κάποιον γνωστό και θα πρέπει να αρχίσω τα ψέμματα.....
Στο κέντρο νομίζω μπορείς πολύ εύκολα να ξεγλυστρισεις και να βρεις μια δικαιολογία για το που πας....
Πρακτικά στο κέντρο δεν χρειάζεται να ψάχνεις δικαιολογία καμία.....
Φρόντισε να βρεις έναν χώρο κοντά σε πάρκινγκ...
*Σβολου με Παύλου μελά και παλαιών πατρών Γερμανού.
*Ναυαρινου.
Φραγκων-βαλαωριτου - λαδαδικα
Αγίας Σοφίας - μητροπολεως....
Νομίζω εκεί κάπου είναι καλά να κλείσεις....
Ναι νομίζω ότι με 10 λεπτά απόσταση από το κέντρο με το αυτοκίνητο η 20 λεπτά με τα πόδια είναι πολύ καλή τοποθεσία αυτό που βρήκα. και Το πιο βασικό και σπάνιο για κέντρο ότι έχει άνετο και δωρεάν χώρο πάρκινγκ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως όλα αυτά τα συζητάμε σε λάθος forum?
Και τι προτείνεις να ανοίξω ένα ειδικό thread?

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
155
Πόντοι
0
Έχω επισκεφτεί την Στεφανία στην Αθήνα και κάναμε το ταντρικό μασάζ και ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες. Τώρα που έρχεται στα μέρη μας ίσως την ξαναεπισκεφτώ αν και είναι δύσκολη περίοδος.

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Καλημέρα σας!
Τελικά με πείσατε! κέντρο έκλεισα Airbnb,με πολύ άνετο κ δωρεάν πάρκινγκ!
17-27 Νοεμβρίου θα είμαι κοντά σας!!
Με το καλό να έρθεις κοπελαρα μου.. αν παρέχεις τις υπηρεσίες που αναφέρονται κ φανταζόμαστε, θα «κόψεις» αρκετό κασέρι από τα “μαλακισμενα” που φραπαρουν μόνο και βγάζουν κ γλώσσα αντί κάνουν γλυφιτζούρια και να λένε και ευχαριστώ σε τέτοιους καιρούς που περνάμε! Σε περίπτωση που πάει καλά(που θα πάει) να το κανείς ανά τακτά διαστήματα!

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81
Με το καλό να έρθεις κοπελαρα μου.. αν παρέχεις τις υπηρεσίες που αναφέρονται κ φανταζόμαστε, θα «κόψεις» αρκετό κασέρι από τα “μαλακισμενα” που φραπαρουν μόνο και βγάζουν κ γλώσσα αντί κάνουν γλυφιτζούρια και να λένε και ευχαριστώ σε τέτοιους καιρούς που περνάμε! Σε περίπτωση που πάει καλά(που θα πάει) να το κανείς ανά τακτά διαστήματα!
Πραγματικά άριστη ευκαιρία να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας ως πελάτες. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς συντρόφια! Μαύρο στα μασατζιδικα της μαλακίας, Ζήτω το καλαμάκι!!!!
Δεν ειρωνεύομαι απλά διακωμωδώ την κατάσταση.
Και εγώ θα στηρίξω την Βίκυ-Στεφανία.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Ναι νομίζω ότι με 10 λεπτά απόσταση από το κέντρο με το αυτοκίνητο η 20 λεπτά με τα πόδια είναι πολύ καλή τοποθεσία αυτό που βρήκα. και Το πιο βασικό και σπάνιο για κέντρο ότι έχει άνετο και δωρεάν χώρο πάρκινγκ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και τι προτείνεις να ανοίξω ένα ειδικό thread

BRAVO κοριτσάρα, πολύ καλά έκανες....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom