καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Εχει στο αντιστοιχο νήμα της πρωτευουσας τελικα!
Επανομή καλή φάση ακούγεται, εχουν καλό τσιπουρο εκει!Περαια?
Πανε Επανωμη καλυτερα..
Δεν ειμαστε καλα,οσο πληρωσουμε στο μασαζ,αλλο τοσο στις βενζινες.
Θα μπορούσες κ από δω να μας πεις κάποια πράγματά για σένα όπως ηλικία πως είσαι κ.α.Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί
Όποιος ενδιαφέρεται θα με καλεσει η θα μου στείλει εδώ πμ κ θα τον ενημερώσω αναλυτικά.
17 έως 27 Νοεμβρίου Θα κλείσω ένα υπέροχο κ διακριτικό Airbnb πάνω στην αγαπημένη μ θάλασσα,περιοχή Περαία
Καλώς να ορίσεις στη πόλη μας. Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες ότι η Περαία είναι ωραία, για τσιπουρακια παραθαλάσσια. Σκέψου λίγο καλύτερα τον χώρο που θες να κλείσεις.Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί
Όποιος ενδιαφέρεται θα με καλεσει η θα μου στείλει εδώ πμ κ θα τον ενημερώσω αναλυτικά.
17 έως 27 Νοεμβρίου Θα κλείσω ένα υπέροχο κ διακριτικό Airbnb πάνω στην αγαπημένη μ θάλασσα,περιοχή Περαία
Εγω πάντως ψηνομαι για Περαία να το συνδιασω με φαγητό!!!Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί
αν θες να χεστείς στο ΤΑΛΑΡΟ και στις εμπειρίες γτ έχουμε πολλές να σου προσφέρουμε - ΤΡΑΣΤ ΑΣ - Θα κλείσεις έναν ωράιο χώρο στο κέντρο και το βραδάκι θα κάνεις και τις τσάρκες σου να φας να τα φαγητάκια σου να γουστάρεις ΣΤΕΦΑΝΙΑ...Η περαία είναι για τους τουρίστες ΚΑΙ εσύ δεν είσαι......Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί
Ασε που θα κανουμε μπαμ στην γειτονια,μπες βγες οι αγνωστοι,αν θες να χεστείς στο ΤΑΛΑΡΟ και στις εμπειρίες γτ έχουμε πολλές να σου προσφέρουμε - ΤΡΑΣΤ ΑΣ - Θα κλείσεις έναν ωράιο χώρο στο κέντρο και το βραδάκι θα κάνεις και τις τσάρκες σου να φας να τα φαγητάκια σου να γουστάρεις ΣΤΕΦΑΝΙΑ...Η περαία είναι για τους τουρίστες ΚΑΙ εσύ δεν είσαι......![]()
Αυτό το μπες βγες βλέπουν οι Αθήναιες κ θα ξεχυθούν στο μπαζοχωρι μας πού λέει κ ο μαύροςΑσε που θα κανουμε μπαμ στην γειτονια,μπες βγες οι αγνωστοι,
που μπορει να εχεις και θεμα με τους γειτονες.
Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί
Στο κεντρο και να σε δει ενας γνωστος δεν θα παραξενευτει..Ωραία επειδή θέλω να σας διευκολύνω προφανώς,μπορείτε να μου πείτε κάποιες περιοχές θα σας βολεύουν περισσότερο και δεν θα υπήρχε το γνωστό πρόβλημα της στάθμευσης?
Επίσης για να καταλάβω , λύστε μου την απορία..πώς γίνεται σε ένα απομονωμένο μέρος που θεωρείται η Περαία, να φοβάστε ότι θα σας δούν ,εννοώ στο κέντρο που περνάνε όλοι και γνωστοί και περαστικοί δεν φοβάστε ότι θα γίνετε αντιληπτοι..
Μα στην Περαία που δεν πατάει κανείς γνωστός σας, εξασφαλίζεται ηδιακριτικότητα..Στο κεντρο και να σε δει ενας γνωστος δεν θα παραξενευτει..
Παω για καφε,ψωνια κλπ..
Τους γειτονες διπλα σου τους υπολογισες?για σενα λεω..Μα στην Περαία που δεν πατάει κανείς γνωστός σας, εξασφαλίζεται ηδιακριτικότητα..
Ναι υπάρχει νημα εδώΘα μπορούσες κ από δω να μας πεις κάποια πράγματά για σένα όπως ηλικία πως είσαι κ.α.
Αρνητικό το ότι θα πας Περαία πάντως αυτό να το κοιτάξεις
Airbnb θεωρείται το συγκεκριμένο και όπως όλα έχουν πολιτική ότι μπορείς να κάνεις ότι νομίζεις για αυτό το κλείνεις..Τους γειτονες διπλα σου τους υπολογισες?για σενα λεω..
Που θα μπαινουνε οι πελατες καθε λιγο..
Λες να μην καταλαβουνε τι γινεται?
Βρε οτι θες κανεις,μαζι σου..Airbnb θεωρείται το συγκεκριμένο και όπως όλα έχουν πολιτική ότι μπορείς να κάνεις ότι νομίζεις για αυτό το κλείνεις..
επίσης ξέρω να το χειρίζομαι τα ραντεβού μου ώστε να μη γίνει κανένα απολύτως πρόβλημα