You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Δυστυχώς δεν θέλουν να καταλάβουν..Πολύ καλά έκανες analskipper ! Ασέβεια ήταν αυτή η κίνηση και επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτό ! Προτιμότερο να πούν ότι θα αργήσει και να πάς κάπου αλλού ,παρά τέτοια αντιμετώπιση ...και υπάρχουν αρκετά στην περιοχή
Ξέρουν πως θα έρθουν κ άλλοι κ μας γράφουν στα @@ τους..
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Πολύ καλά έκανες analskipper ! Ασέβεια ήταν αυτή η κίνηση και επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτό ! Προτιμότερο να πούν ότι θα αργήσει και να πάς κάπου αλλού ,παρά τέτοια αντιμετώπιση ...και υπάρχουν αρκετά ε
Ακριβως! Μηπως μας κανουν καψωνια;Δυστυχώς δεν θέλουν να καταλάβουν..
Ξέρουν πως θα έρθουν κ άλλοι κ μας γράφουν στα @@ τους..
Απλά μας γλεντανε..Ακριβως! Μηπως μας κανουν καψωνια;
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Ναι Ελενα μπακνανα. Εγω αμα θελω μουναρα παω στοντιο,οκ με κρανος αλλα θα χυσω ωραια!Σωστόοοοος.
Εννοείς Έλενα Μπακνανά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστόοοοος. Έξω φαίνονται πολύ διαφορετικές, ειδικά όσο περισσότερο φτιασιδώνονται μέσα (ποικιλοτρόπως) βάφονται μέσα, τόσο έξω μπορεί να είναι χάλια. ….fake καταστάσεις … Οι περισσότερες τους είναι ένα μάτσο χάλια
Να σημειώσω: Μιλώ για όλα τα μαγαζιά, όχι μόνο για το Στουρνάρη 29.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.011
- Πόντοι
- 1.436
Μέσα οι λεπτομέρειες κρύβονται κ λόγω του πολύ χαμηλού φωτισμού.Σωστόοοοος. Έξω φαίνονται πολύ διαφορετικές, ειδικά όσο περισσότερο φτιασιδώνονται μέσα (ποικιλοτρόπως) βάφονται μέσα, τόσο έξω μπορεί να είναι χάλια. ….fake καταστάσεις … Οι περισσότερες τους είναι ένα μάτσο χάλια ......
Σαν εξαίρεση όμως μπορώ να αναφέρω εδώ ότι:
μετά από 1 - 2 μέρες που είχα πάρει την Νεφέλη που δούλευε τότε στο Nirvana,
( θαρρώ Αύγουστος του 2022 πρέπει να ήταν), την συνάντησα τυχαία σε έξοδο μου
κ έπαθα την πλάκα της ζωής μου, γιατί είχε μια πάρα πολύ φοβερά εντυπωσιακή εμφάνιση
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.678
- Πόντοι
- 736
Το γεγονός είναι ότι οι περισσότερες ντύνονται απλά εφόσον μετα από λίγη ώρα θα " φορέσουν " τα ρούχα της δουλειάς ! Κυκλοφορούν με τα μέσα ,ταξί κλπ και μάλλον δεν θέλουν να δίνουν στόχο ...άλλες πάλι είναι περισσότερο κοκέτες και ντύνονται εντυπωσιακά από το σπίτιΜέσα οι λεπτομέρειες κρύβονται κ λόγω του πολύ χαμηλού φωτισμού.
Σαν εξαίρεση όμως μπορώ να αναφέρω εδώ ότι:
μετά από 1 - 2 μέρες που είχα πάρει την Νεφέλη που δούλευε τότε στο Nirvana,
( θαρρώ Αύγουστος του 2022 πρέπει να ήταν), την συνάντησα τυχαία σε έξοδο μου
κ έπαθα την πλάκα της ζωής μου, γιατί είχε μια πάρα πολύ φοβερά εντυπωσιακή εμφάνιση...!!!
Korydalliotis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Κάποιο μασατζιδικο υπάρχει να πάω με την δικιά μου για τρίο;
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.011
- Πόντοι
- 1.436
Το Nirvana αναφέρει: ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖΚάποιο μασατζιδικο υπάρχει να πάω με την δικιά μου για τρίο;
Το Princess αναφέρει: ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Πρόχειρα αυτά θυμάμαι. Ίσως να υπάρχουν κ άλλα μαγαζιά!
Korydalliotis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..τα έχω δει αυτά,απλά ρωτήσα μήπως ξέρει και κάποιος άλλο κάποιο άλλο να μου προτείνει..σε αυτά τα 2 είναι απλησίαστες οι τιμές..Το Nirvana αναφέρει: ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
Το Princess αναφέρει: ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Πρόχειρα αυτά θυμάμαι. Ίσως να υπάρχουν κ άλλα μαγαζιά!
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.011
- Πόντοι
- 1.436
Μακάρι να βρεις κάτι με προσιτές τιμές, αλλά στη πουτ@ν@ τη ζωή δυστυχώς φίλε, όσο ανεβαίνουν τα γούστα τόσο ανεβαίνουν κ οι τιμές!Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..τα έχω δει αυτά,απλά ρωτήσα μήπως ξέρει και κάποιος άλλο κάποιο άλλο να μου προτείνει..σε αυτά τα 2 είναι απλησίαστες οι τιμές..
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 320
- Πόντοι
- 36
δεν είναι...Καλησπέρα στην όμορφη παρέα
Γνωρίζει κάποιος αν είναι ακόμα ενεργή η μαργαρίτα από το μαγαζί στη Δάφνη
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Η Ξένια που δούλευε παλιά στη Εθνάρχου Μακαρίου ξέρουμε αν δουλεύει πουθενά?
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Σουλίου 4,
Ετεροχρονισμένη ενημερωση:
Βικτώρια
Αλβανίδα, υψος γυρω στο 1.63 – 1,65
Το ατου της οι πολύ μεγαλες βυζαρες της που ξερει να τις χρησιμοποιει σε ισπανικη μαλακια.
Τσιμπουκι καλο, ρουφηχτο, γλυψιμο αρχιδια, ωραιο παιξιμο με το χερι.
Μουνι προς το σφιχτο, υγραινεται ευκολα και καβλωνει με το γλυψιμο.
Καθαρη, καμμια μυρωδια ψαριλας, σκορδιλας, ψοφιμιλας.
Κωλος καλος, ειδικα στα 4 ριχνεις τα κωλοσκαμπιλα σου.
Τα παιρνει ευχαριστα στο στομα και δεν τον βγαζει αν δεν ρουφηξει και την τελευταια σταγονα σπερμα.
Μασαζ ανω του μετριου.
Γλωσσοφιλιαζει φουλ. Για οποιον το γουσταρει.
Δευτερος γυρος επαναληψη των παραπανω.
Εμπειρια γυρω στο 6-7.
Θα την ξαναπαιρνα αν δεν ηταν στο μαγαζι η Ευα και η Κατερινα, από τη στιγμη που εφυγε η Νικη.
Ευα
Γνωστη και μη εξαιρεταια σουπερ καβλιαρα από την Αννα στην εθναρχου μακαριου παλιοτερα.
Από σωμα, εχει γινει λιγο πιο πλαδαρη από το φιτ που ηταν στην Εθναρχου, αν και καποτε ειχε παρει αρκετα κιλα εκει.
Τωρα το σωμα της ειναι αδυνατο αλλα όχι φιτ και αθλητικο. Σε καμμια περιπτωση δεν την λες πατσαδερι.
Πιπα όπως παντα φουλ σερβις, βαθυ λαρυγγι, τερμα οισοφαγο, γλυψιμο και ρουφηγμα αρχιδια και το ατου της το γλυφοκωλι που το γουσταρει τρελα.
Οι μερακληδες αν θελουν, προφανως μπορουν να απολαυσουν και κωλοδαχτυλάδα φουλ.
Πολύ καθαρη όπως παντα, μυρωδατη, με ωραιο μουνακι με καλοσχηματισμενα μουνοχειλα, σφιχτο στον πουτσο και όταν ερχεται η ωρα να το χυσεις, το σφιγγει και ειναι ακομα μεγαλυτερη η καβλα.
Κωλαρα ομορφη κανονικου μεγεθους, αλλα ομορφη ειδικα όταν τον παιρνει από το πλαι.
Βογγαει, μαλλον αληθινα και ενιοτε αν το καταφερεις, χυνει δυνατα και πολύ και μετα σε ξεπουτσιαζει να σε ευχαριστησει.
Βυζια προς 3αρια, μαλακα αλλα με ανταποκρισιμη γρηγορα, ρωγα.
Τα ρουφαει στο στομα και αν σε παει, την χυνεις και στη μαπα και στο ανοιχτο της στομα και το φχαριστιεται.
Δεν γλωσσοφιλιαζει και καλα κανει.
Εννοειται 2 γυροι και αν εισαι καβλιαρης και αντεχεις, σηκωνει και 3ο γυρο.
Εμπειρια 8-9
Η επαναληψη θεωρειται δεδομενη.
Κωλο δεν δινει καμμια από τις δυο.
Ενημερωση τελος.
Βικτώρια
Το ατου της οι πολύ μεγαλες βυζαρες της που ξερει να τις χρησιμοποιει σε ισπανικη μαλακια.
Τα παιρνει ευχαριστα στο στομα και δεν τον βγαζει αν δεν ρουφηξει και την τελευταια σταγονα σπερμα.
Μασαζ ανω του μετριου.
Εμπειρια γυρω στο 6-7.
Θα την ξαναπαιρνα αν δεν ηταν στο μαγαζι η Ευα και η Κατερινα, από τη στιγμη που εφυγε η Νικη.
Ευα
Γνωστη και μη εξαιρεταια σουπερ καβλιαρα από την Αννα στην εθναρχου μακαριου παλιοτερα.
Από σωμα, εχει γινει λιγο πιο πλαδαρη από το φιτ που ηταν στην Εθναρχου, αν και καποτε ειχε παρει αρκετα κιλα εκει.
Τωρα το σωμα της ειναι αδυνατο αλλα όχι φιτ και αθλητικο. Σε καμμια περιπτωση δεν την λες πατσαδερι.
Πιπα όπως παντα φουλ σερβις, βαθυ λαρυγγι, τερμα οισοφαγο, γλυψιμο και ρουφηγμα αρχιδια και το ατου της το γλυφοκωλι που το γουσταρει τρελα.
Πολύ καθαρη όπως παντα, μυρωδατη, με ωραιο μουνακι με καλοσχηματισμενα μουνοχειλα, σφιχτο στον πουτσο και όταν ερχεται η ωρα να το χυσεις, το σφιγγει και ειναι ακομα μεγαλυτερη η καβλα.
Κωλαρα ομορφη κανονικου μεγεθους, αλλα ομορφη ειδικα όταν τον παιρνει από το πλαι.
Βογγαει, μαλλον αληθινα και ενιοτε αν το καταφερεις, χυνει δυνατα και πολύ και μετα σε ξεπουτσιαζει να σε ευχαριστησει.
Τα ρουφαει στο στομα και αν σε παει, την χυνεις και στη μαπα και στο ανοιχτο της στομα και το φχαριστιεται.
Εμπειρια 8-9
Ενημερωση τελος.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.857
- Πόντοι
- 746
Φίλε μου δυο γύροι σε τι χρήματα και ώρα;Σουλίου 4,
Βικτώρια
Μασαζ ανω του μετριου.
Εμπειρια γυρω στο 6-7.
Ευα
Εμπειρια 8-9
Ενημερωση τελος.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.011
- Πόντοι
- 1.436
Μπαίνει στο δωμάτιο και η Κατερίνα ;Σουλίου 4,
Βικτώρια .....
..... Θα την ξαναπαιρνα αν δεν ηταν στο μαγαζι η Ευα και η Κατερινα .....
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.365
- Πόντοι
- 481
Όντως...Και εγώ την ίδια απορία έχω. Ήξερα ότι δεν μπαίνει πλέονΜπαίνει στο δωμάτιο και η Κατερίνα ;
Γνωρίζεις τίποτα παραπάνωδεν είναι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 812K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις