Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.154
Πόντοι
16.235
Νταξει γούστα είναι αυτά. Κάποιος μπορεί να θέλει να πιάσει μόνο βυζι και να γλυψει, τι να κάνουμε. Υπάρχει επίσης και η Νικόλ, πλέον gilf και μια Ανδριάνα αν θυμάμαι καλά, πίσω από το sec and the city. Ήτανε στο άλλο σάιτ, τώρα δεν γνωρίζω τι απέγινε. Και οι γνωστές Ρουμάνες Έλενα και Χριστίνα πλέον μόνο πρωινή βάρδια, που είναι μια χαρά σε εμφάνιση. Τουλάχιστον η Έλενα, γιατί η Χριστίνα είναι για πιο ιδιαίτερα γούστα.
Gilf θα ήταν αν έχει γίνει γιαγιά...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Παραπάνω θα δεις ότι περιέγραψα τις εντυπώσεις μου και ότι δεν ρωτάω μόνο όπως αναφέρεσαι, κακός. Καλή συνέχεια
Ναι αλλά στα προηγούμενα 130 μηνύματα σου μόνο ρωτάς... και έτσι πιστεύω ότι ρωτάς μόνο για να ρωτάς.
Επίσης σκοπός είναι ο συνδυασμός στήθους και μιας κάποιας έστω εμφάνισης. Άρα σε αυτή π αναφέρεσαι λίγο δύσκολα
Τι να κάνουμε...η Πάμελα Άντερσον δεν ήρθε να δουλέψει φέτος

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Όχι εντάξει καθαρή είναι... και ξαναλέω πέρα από την πλάκα τώρα είναι καλή μέσα

μπορεί να την πάρω και εγώ έτσι για να μπει στο παλμαρέ , θα γράψω και κριτική όταν το επιχειρήσω

Υ.Γ. κάπου στο 2015 αν θυμάμαι είχα πάρει μια gilf αντίστοιχης περίπτωσης, το έκανα για την εμπειρία και για κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δεν θυμάμαι πως την έλεγαν γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε

Τελευταία τροποποίηση:

jpgarcias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Καμιά πληροφορία για την Έφη;
Ευχαριστώ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
:2funny: :2funny: :2funny:
Πού την θυμήθηκες
Αφού θέλει βυζαρού και εμφανίσιμη τι να κάνουμε...
Υ.Γ. κάπου στο 2015 αν θυμάμαι είχα πάρει μια gilf αντίστοιχης περίπτωσης, το έκανα για την εμπειρία και για κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δεν θυμάμαι πως την έλεγαν γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε
Ε κι εγώ έχω πάρει και θεία Τάνια τώρα που το λες, στο Λαφαμ νομίζω...πρέπει να'ταν 65 χρονών τότε

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Εχθές βράδυ έκανα μια βόλτα από Βένους αλλά είχε 3 κορίτσια τσουποτα στο δίπλα αποητο Βένους μια κοπέλα περίπου 40 αδυνατούλα πολλά μαγαζιά κλειστά και όταν ρώτησα γιατί. Με είπαν δεν υπάρχουν κοπέλες να δουλέψουν..ένα καλό είσαι ψιλό γυφτάκι στην Φρίξου αριστερά στο πρώτο αλλά με είπαν μην μπεις φολα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Ε κι εγώ έχω πάρει και θεία Τάνια τώρα που το λες, στο Λαφαμ νομίζω...πρέπει να'ταν 65 χρονών τότε

είχα περάσει τότε μαζί της μόνο και μόνο για την φάση και την εμπειρία πολύ cult κατάσταση, ήταν μία από τις ιδιάζουσες περιπτώσεις στην πορνοκαριέρα μου. Τώρα μάλλον θα προστεθεί και η Βάσω.

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.804
Πόντοι
8.296
Πέρασμα με Άννα στο Villa Erotica. Επιθετικό σαλονάρισμα, με το που μπήκα ήρθε κατευθείαν πάνω μου και άρχισε να τρίβεται. Μπήκα με απλό 30 γιούρος. Πολύ καλές υπηρεσίες, σκυλί του πολέμου! Θα προτιμηθεί ξανά!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Έτσι με μεγάλες βυζαρες ποιες άλλες υπάρχουν; Βυζολάτρης εδώ
Και γώ βυζολατρης φίλε! Είναι η Εβελίνα στα τρίδυμα, και η Έλενα στο ίδιο χώρο αλλά κομοδίνο, η Μανταλενα στα Βεγκας! Αναφέρονται και κανα 2 άλλες από συναγωνιστές αλλά δεν τις έχω επισκεφτεί και δεν έχω άποψη!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Αλ για να πάρεις την Βάσω πρέπει να πρώτα να σε κεράσει έναν μουσακά να φάτε να πιείτε καμία μπύρα και μετα να πάτε στο δωμάτιο χωρίς λεφτά...Δεν γίνεται ένας ομαλός άνθρωπος να την πληρώσει για ιερόδουλη :cheesy:
Τα γούστα ποικίλουν! Άλλοι πληρώνουν για να τους κάνουν την δουλειά από πίσω! Και μην πέσετε να με φάτε! Αυτό που θέλω να πω είναι περί ορέξεως….

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Εχθές βράδυ έκανα μια βόλτα από Βένους αλλά είχε 3 κορίτσια τσουποτα στο δίπλα αποητο Βένους μια κοπέλα περίπου 40 αδυνατούλα πολλά μαγαζιά κλειστά και όταν ρώτησα γιατί. Με είπαν δεν υπάρχουν κοπέλες να δουλέψουν..ένα καλό είσαι ψιλό γυφτάκι στην Φρίξου αριστερά στο πρώτο αλλά με είπαν μην μπεις φολα
Καλά έκανες και δεν μπήκες είναι φόλα. Κομμωτήρια, νυχαδικα κλπ πίτα στο μουνι και στα ρδελαμπου τίποτα. Φάτε παπά " έχουμε κρίση και πλήττει κυρίως τις γυναίκες" . Ο μπουφο- Κούλης και ο χαζό - Αλέξης τις γέμισαν επιδόματα, βάλε και τις χορηγίες των εκατομμυρίων " προσκόπων" , βάλε και τις έμμεσες βίζιτες ζωής, γιατί να δουλέψουν;;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Καλά έκανες και δεν μπήκες είναι φόλα. Κομμωτήρια, νυχαδικα κλπ πίτα στο μουνι και στα ρδελαμπου τίποτα. Φάτε παπά " έχουμε κρίση και πλήττει κυρίως τις γυναίκες" . Ο μπουφο- Κούλης και ο χαζό - Αλέξης τις γέμισαν επιδόματα, βάλε και τις χορηγίες των εκατομμυρίων " προσκόπων" , βάλε και τις έμμεσες βίζιτες ζωής, γιατί να δουλέψουν;;
Βέβαια στους χορηγούς ήμουν ενίοτε και εγώ :2funny::2funny::2funny:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.154
Πόντοι
16.235
Αφού θέλει βυζαρού και εμφανίσιμη τι να κάνουμε...

Είναι γύρω στα 55-60 η Νικόλ;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.154
Πόντοι
16.235
Ξοδεύουν για κάτι άλλο;
Εμείς θα ξοδέψουμε και για ενοίκιο,δάνειο στεγαστικό,τα του αμαξιού κτλ...αυτές για σούπερ μάρκετ το πολύ....οι χρηματοδότες θα αναλάβουν τα οικονομικά βάρη.
Το να πάνε σε νυχαδικο η κομμωτήριο είναι σαν να πάμε εμείς στο ΠΡΟΠΟτζηδικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom