χθες σάββατο πήγαμε στην αρχή για τσάρκα κατά τις 10 το βράδυ με ένα φιλαράκι αφού γυρίσαμε και κάνα 2-3 κολόμπαρα ήπιαμε τα ποτάκια μας ξαναπήγαμε στις 2:30 το βράδυ και πέρασα στο σπιτακι της φρίξου 15 με τη Βίκη,νταρντανορουμάνα με αρκετά μεγάλο κόλο και ωραίο βυζάκι,στα 30€ ,ωραίο μωρό μόνο που δε με άφησε να πιάσω το μουνί της,ορισμένες φοβούνται ακόμη και την επαφή με τα χέρια,φρίξου 13 α και β ενω ηταν ανοιχτα δε με αφησαν να μπω,νομίζω είναι συνδεδεμένα με το freehouse αυτά και είμαι ανεπιθύμητος έχουν πάρει γραμμή όταν με βλέπουν απο την κάμερα,νομίζω τα έχουμε ξαναπει εδώ μέσα για το freehouse,σε όποιο σπιτακι μπαίνω εφόσον βλέπω την κοπέλα αλλά δεν μπαίνω γιατί θέλω να κάνω γύρα πριν βγω λέω στην τσατσα οτί παίζει να ξανάρθω πιο μετά,όλες μου έχουν πει οκ καμιά τσατσά δεν μου είπε μην ξανάρθεις,τις περισσότερες φορές εάν όχι ολες όταν κατεβαίνω στο μύλο μπαίνω με την δευτερη επισκεψη κι όχι με την πρωτη,εχει 30 σπιτάκια ο μυλος δεν έχουμε υποχρέωση να μπαίνουμε με την πρώτη κοπέλα που βλέπουμε....freepause..