papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 188
- Like
- 57.677
- Πόντοι
- 40.423
αλλος (???) βλεπω εγω να κανει παρεες με... μαλλιαδες !!!Η φιλη σου ειναι ο μπαμπης ο μαλλιας που σε τρυπαει;

#7,155

λαστιχενια ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΡΑ !!!

αλλος (???) βλεπω εγω να κανει παρεες με... μαλλιαδες !!!Η φιλη σου ειναι ο μπαμπης ο μαλλιας που σε τρυπαει;
Τον πικερ ρε ναυαγιο, τον πικερ;
σου αρεσουν οι μαλλιαδες αγκαπε μο ????Τον πικερ ρε ναυαγιο, τον πικερ;
1,5 τρισεκατομμυριο δις μηνυματα εχω απο 19 προφιλ ΧΑΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑσου αρεσουν οι μαλλιαδες αγκαπε μο ????
μιλαει και για ναυαγια η κλωνομπουχεσα, απο το 2007 εδω μεσα 800.000 μηνυματα απο 5-6 προφιλ.
μη μου τα γυρνας ομως τωρα, οπως εκαναν και οι φιλεναδες σου σε αλλα θρεντακια![]()
σε καταλαβαινω μωρακι, η ζωη σου ενα δραμα μεγαλο.1,5 τρισεκατομμυριο δις μηνυματα εχω απο 19 προφιλ ΧΑΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ
Μεγάλε κρατική ξεκρατική ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .Θελετε παλι κρατικη τη ΔΕΗ?
Αναφέρεσαι στο ζεστό κάτουρο ; Τι είσαι ρατσιστής ; Έχεις πρόβλημα αν κάποιο παληκάρι γουστάρει πορνοστάρ που στραπονιάζουν και κατουράνε ;θα ερθω να απολαυσω τα στησιματα σου με μια φιλη, για να δει τα χαλια σου.
δε μου απαντησες ομως, τα καταπινεις κιολας μαρη σιχασιαρα ?
#51,451![]()
ωπααααα.Αναφέρεσαι στο ζεστό κάτουρο ; Τι είσαι ρατσιστής ; Έχεις πρόβλημα αν κάποιο παληκάρι γουστάρει πορνοστάρ που στραπονιάζουν και κατουράνε ;
Λακαρε ακομα χεζεις 50ρικα στο υγρασιασμενο σου υπογειο;Μεγάλε κρατική ξεκρατική ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
Σε όλο τον πλανήτη .
Και τα σκουλήκια που είχαν διοριστεί στη ΔΕΗ προ μνημονίων , παίρνουν 14 μισθούς σήμερα, από 2500€ .
Αναφέρεσαι στο ζεστό κάτουρο ; Τι είσαι ρατσιστής ; Έχεις πρόβλημα αν κάποιο παληκάρι γουστάρει πορνοστάρ που στραπονιάζουν και κατουράνε ;
Τσου ρε λακη που γαμαει ο αυτιστικος ο πικερο πίκερ γαμάει !
Τσου ρε λακη που γαμαει ο αυτιστικος ο πικερ
Εκτος αν το γραφεις απο προσωπικη εμπειρια.
δεν τονε ξερω αγκαπε μο τον πικερ που λες. οι ημερομηνιες μας δε συμπιπτουν νομιζω.Με τον πικερ ειστε αδελφες ψυχες;
Λακαρε και συ ζεις Αθηνα αλλα η μοναδικη γυναικα που πρωτογαμησες στα 28 σου ειναι αυτη που δε γαμας πλεον μετα απο τοσα χρονια γαμουκαταρχήν ο πίκερ ζει αθήνα ... που έχει τάνες .... και έχει γράψει ότι γαμάει σε μπουρδέλα ... το αμφισβητεί κάποιος αυτό ;;;;
όσους ζουν σε μέρη χωρίς τανες φοβόμαστε ... ότι τον παίζουν όλη μέρα ....
Μια χαρα βρηκες τον πικη ποκο και το κλωναρι του το σουκερ. Εισαι εξισου αδερφη που πουλαει τον κωλο του σαν και αυτον;δεν τονε ξερω αγκαπε μο τον πικερ που λες. οι ημερομηνιες μας δε συμπιπτουν νομιζω.
αλλα στα @@ μου κιολας ο πικερ.
εσενα θελω εγω τωρα να σε πασπαλισω λιγο, πριν παω για καφεδακι
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΜια χαρα βρηκες τον πικη ποκο και το κλωναρι του το σουκερ. Εισαι εξισου αδερφη που πουλαει τον κωλο του σαν και αυτον;
είναι ο λάκης ο οδοντίατρος με τα πιστόλια;Λακαρε και συ ζεις Αθηνα αλλα η μοναδικη γυναικα που πρωτογαμησες στα 28 σου ειναι αυτη που δε γαμας πλεον μετα απο τοσα χρονια γαμου
Εμενα, εσυ και η χαζομαρα που κουβαλας πιστευεις οτι μπορει να με ενοχλησουν;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
σε πειραξε μαρη, που εβγαλα στη φορα ΚΑΙ τα δικα σου τα κουσουρια?
μμμμμμ ελα τωρα... γλυκια μου υπαρξη
ρε όργιο ,όλη μέρα εδώ είσαι; τι σκατά έχεις μέσα στην κεφάλα σου τελικαΕμενα, εσυ και η χαζομαρα που κουβαλας πιστευεις οτι μπορει να με ενοχλησουν;;
Ποσο ναυαγιο μπορει να εισαι ρε μλκ