Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (6 μέλη και 118 επισκέπτες)

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.454
Πόντοι
4.435
Εβίτα και Μαρία κοντή γεμάτη. Κολάρα βυζάρες κοντοπούτανο που το λέει η ψυχούλα του. Στο μικρό δωμάτιο να πατε για να στηθεί μπροστά
στο κρεβάτι να μπορείτε να γαμάτε δίχως αύριο. Τελείωμα στις βυζάρες της. Λέει και διαφορά καυλόλογα και καλά να σε φτιάξει. Προσωπικά με εκνευρίζουν και αντέχω πιο πολύ. Πολύ καλό λοιπόν για 50€. Αρχικά προκαλεί λίγο γέλιο η φάση αλλά μέσα στον κάνει τουρμπο.

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
447
Πόντοι
21
Εβίτα και Μαρία κοντή γεμάτη. Κολάρα βυζάρες κοντοπούτανο που το λέει η ψυχούλα του. Στο μικρό δωμάτιο να πατε για να στηθεί μπροστά
στο κρεβάτι να μπορείτε να γαμάτε δίχως αύριο. Τελείωμα στις βυζάρες της. Λέει και διαφορά καυλόλογα και καλά να σε φτιάξει. Προσωπικά με εκνευρίζουν και αντέχω πιο πολύ. Πολύ καλό λοιπόν για 50€. Αρχικά προκαλεί λίγο γέλιο η φάση αλλά μέσα στον κάνει τουρμπο.
Η Εβίτα είναι πριβέ φίλε;

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
100
Πόντοι
1
Ρε παιδιά για μια ταμι που είναι στο Facebook ταμι μασάζ έχουμε καμία πληροφορία, πέραν απο έναν που είπε ότι πήγε και έφυγε, έχουμε καμία ολοκληρωμένη κριτική;
Στην ουσία είναι σπίτι κ όχι μαγαζί. Η κυρία λέγεται Ταμίλα ηλικίας περίπου 55 ετών με κάποια κιλά παραπάνω. Είναι μόνο μασάζ με εσώρουχο στο πάτωμα κ τίποτα άλλο. Αξίζει το μασάζ της, αλλά δεν σταματάει να μιλάει. Κόστος 20€ για πάνω από 60 λεπτά

Antovas

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
13
Πόντοι
0
Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα τι έχεις κάνει;;
Οπως τα ειπα ο συναδελφος ειναι, φταίει που ειμαι ψαρακλας. Ελπίζω οτι μετα απο αυτό το μήνυμα θα μπορείς να μου στείλεις! :)

Επίσης μάγκες επειδη θέλω να παω σε ενα μασαζ (δεν εχω παει ποτε) μου ειπαν για Κρυσταλ και Venus spa. Αν ξέρετε κάτι πειτε μου σας ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Νομιζα το massagio ειναι μονο Αθήνα αλλα έχει και εδώ. Ξερουμε τιποτα ( τιμες , υπηρεσίες κλπ)

Ευχαριστω!

loverboy1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
Στην ουσία είναι σπίτι κ όχι μαγαζί. Η κυρία λέγεται Ταμίλα ηλικίας περίπου 55 ετών με κάποια κιλά παραπάνω. Είναι μόνο μασάζ με εσώρουχο στο πάτωμα κ τίποτα άλλο. Αξίζει το μασάζ της, αλλά δεν σταματάει να μιλάει. Κόστος 20€ για πάνω από 60 λεπτά
Της προσφορές κάτι παραπάνω φίλε μου μήπως προχωρήσει?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλημέρα σε όλους. Οφείλω να ρωτήσω μια ακόμη φορά, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Ρόστερ Massagio έχουμε; Εγώ έχω μείνει σε Άννυ, Αθηνά, Εύα, και σε γκεστς από Τοκυο.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.822
Πόντοι
3.556
Οπως τα ειπα ο συναδελφος ειναι, φταίει που ειμαι ψαρακλας. Ελπίζω οτι μετα απο αυτό το μήνυμα θα μπορείς να μου στείλεις! :)

Επίσης μάγκες επειδη θέλω να παω σε ενα μασαζ (δεν εχω παει ποτε) μου ειπαν για Κρυσταλ και Venus spa. Αν ξέρετε κάτι πειτε μου σας ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Νομιζα το massagio ειναι μονο Αθήνα αλλα έχει και εδώ. Ξερουμε τιποτα ( τιμες , υπηρεσίες κλπ)

Ευχαριστω!
Μετά τα 10 μηνύματα θα μπορείς να λάβεις κ να στείλεις προσωπικό μήνυμα
Οσο για το μασάζ με μία αναζήτηση βρίσκεις τα πάντα

Antovas

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
13
Πόντοι
0

Ευχαριστω!
Μπορώ να λάβω μηνύματα κανονικά για όποιον νιώθει οτι θελει να μοιραστεί γνώση! Ευχαριστώ!

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
3D46F0AE-4DF5-471D-B119-F69BE9E09DD0.jpeg

Αριστερα ειναι η αννυ η κοπελα δεξια ποια ειναι ρε παιδια ξερει κανεις 3 φορες που πηγα δεν την εχω πετυχει

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.120
Πόντοι
456
Όταν λες το εσώρουχο στο πάτωμα?

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
630
Πόντοι
80
'Οσον αφορά το massagio , από το ροστερ έχει φύγει η Αθηνά , η Τόκυο έρχεται περιαστασιακά και συνήθως ανεβάζουν στορυ όταν ειναι, αν και πρέπει προς το παρόν να ξανα πήγε προς Κρυσταλ για guest εμφανίσεις. Οπότε μένουν Άννι, Εύα, Αγάπη, και 3 ψιλο καινούργιες, Ελίνα που μάλλον αυτή είναι με το πορτοκαλί τοπ στις φωτογραφίες , Κάτια και Κέιτ. Η Ελίνα έχει δοκιμαστεί , λεπτομερής αναφορά κάποιες σελίδες πίσω, ρεζουμέ μακριά - άπειρη, χωρίς όρεξη, βαρεμάρα/αγγαρεία, δεν βγάζει τίποτα, αυτά τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας . Για Κάτια δεν νομίζω να έχει υπάρξει ενημέρωση. για Κέιτ έχουν γραφτεί κάτι ψηλά από άλλους συναδέλφους πιο πίσω.

Tsitsinos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2022
Like
115
Πόντοι
0
3D46F0AE-4DF5-471D-B119-F69BE9E09DD0.jpeg

Αριστερα ειναι η αννυ η κοπελα δεξια ποια ειναι ρε παιδια ξερει κανεις 3 φορες που πηγα δεν την εχω πετυχει
ίσως είναι το αφεντικό ... η Τζούλια δλδ ... ωραίους και λαχταριστούς βυζους!!! ωραία φωτό και καλή διαφήμιση ...γιαυτούς που θέλουν μοντελε κορμιά και γιαυτους που θέλουν αφρατενιες!!:smitten:

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
677
Πόντοι
81
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20