και για πρωτη φορα?Full υπηρεσιες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (6 μέλη και 127 επισκέπτες)
Εβίτα και Μαρία κοντή γεμάτη. Κολάρα βυζάρες κοντοπούτανο που το λέει η ψυχούλα του. Στο μικρό δωμάτιο να πατε για να στηθεί μπροστά
στο κρεβάτι να μπορείτε να γαμάτε δίχως αύριο. Τελείωμα στις βυζάρες της. Λέει και διαφορά καυλόλογα και καλά να σε φτιάξει. Προσωπικά με εκνευρίζουν και αντέχω πιο πολύ. Πολύ καλό λοιπόν για 50€. Αρχικά προκαλεί λίγο γέλιο η φάση αλλά μέσα στον κάνει τουρμπο.
στο κρεβάτι να μπορείτε να γαμάτε δίχως αύριο. Τελείωμα στις βυζάρες της. Λέει και διαφορά καυλόλογα και καλά να σε φτιάξει. Προσωπικά με εκνευρίζουν και αντέχω πιο πολύ. Πολύ καλό λοιπόν για 50€. Αρχικά προκαλεί λίγο γέλιο η φάση αλλά μέσα στον κάνει τουρμπο.
Η Εβίτα είναι πριβέ φίλε;Εβίτα και Μαρία κοντή γεμάτη. Κολάρα βυζάρες κοντοπούτανο που το λέει η ψυχούλα του. Στο μικρό δωμάτιο να πατε για να στηθεί μπροστά
Στην ουσία είναι σπίτι κ όχι μαγαζί. Η κυρία λέγεται Ταμίλα ηλικίας περίπου 55 ετών με κάποια κιλά παραπάνω. Είναι μόνο μασάζ με εσώρουχο στο πάτωμα κ τίποτα άλλο. Αξίζει το μασάζ της, αλλά δεν σταματάει να μιλάει. Κόστος 20€ για πάνω από 60 λεπτάΡε παιδιά για μια ταμι που είναι στο Facebook ταμι μασάζ έχουμε καμία πληροφορία, πέραν απο έναν που είπε ότι πήγε και έφυγε, έχουμε καμία ολοκληρωμένη κριτική;
Antovas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2019
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Οπως τα ειπα ο συναδελφος ειναι, φταίει που ειμαι ψαρακλας. Ελπίζω οτι μετα απο αυτό το μήνυμα θα μπορείς να μου στείλεις!Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα τι έχεις κάνει;;
Επίσης μάγκες επειδη θέλω να παω σε ενα μασαζ (δεν εχω παει ποτε) μου ειπαν για Κρυσταλ και Venus spa. Αν ξέρετε κάτι πειτε μου σας ευχαριστώ!
Υ.Γ.: Νομιζα το massagio ειναι μονο Αθήνα αλλα έχει και εδώ. Ξερουμε τιποτα ( τιμες , υπηρεσίες κλπ)
Ευχαριστω!
Της προσφορές κάτι παραπάνω φίλε μου μήπως προχωρήσει?Στην ουσία είναι σπίτι κ όχι μαγαζί. Η κυρία λέγεται Ταμίλα ηλικίας περίπου 55 ετών με κάποια κιλά παραπάνω. Είναι μόνο μασάζ με εσώρουχο στο πάτωμα κ τίποτα άλλο. Αξίζει το μασάζ της, αλλά δεν σταματάει να μιλάει. Κόστος 20€ για πάνω από 60 λεπτά
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλημέρα σε όλους. Οφείλω να ρωτήσω μια ακόμη φορά, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Ρόστερ Massagio έχουμε; Εγώ έχω μείνει σε Άννυ, Αθηνά, Εύα, και σε γκεστς από Τοκυο.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.822
- Πόντοι
- 3.556
Μετά τα 10 μηνύματα θα μπορείς να λάβεις κ να στείλεις προσωπικό μήνυμαΟπως τα ειπα ο συναδελφος ειναι, φταίει που ειμαι ψαρακλας. Ελπίζω οτι μετα απο αυτό το μήνυμα θα μπορείς να μου στείλεις!
Επίσης μάγκες επειδη θέλω να παω σε ενα μασαζ (δεν εχω παει ποτε) μου ειπαν για Κρυσταλ και Venus spa. Αν ξέρετε κάτι πειτε μου σας ευχαριστώ!
Υ.Γ.: Νομιζα το massagio ειναι μονο Αθήνα αλλα έχει και εδώ. Ξερουμε τιποτα ( τιμες , υπηρεσίες κλπ)
Ευχαριστω!
Οσο για το μασάζ με μία αναζήτηση βρίσκεις τα πάντα
Antovas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2019
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Μπορώ να λάβω μηνύματα κανονικά για όποιον νιώθει οτι θελει να μοιραστεί γνώση! Ευχαριστώ!Οπως τα ειπα ο συναδελφος ειναι, φταίει που ειμαι ψαρακλας. Ελπίζω οτι μετα απο αυτό το μήνυμα θα μπορείς να μου στείλεις!
Ευχαριστω!
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
Αριστερα ειναι η αννυ η κοπελα δεξια ποια ειναι ρε παιδια ξερει κανεις 3 φορες που πηγα δεν την εχω πετυχει
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.120
- Πόντοι
- 456
Όταν λες το εσώρουχο στο πάτωμα?Στην ουσία είναι σπίτι κ όχι μαγαζί. Η κυρία λέγεται Ταμίλα ηλικίας περίπου 55 ετών με κάποια κιλά παραπάνω. Είναι μόνο μασάζ με εσώρουχο στο πάτωμα κ τίποτα άλλο. Αξίζει το μασάζ της, αλλά δεν σταματάει να μιλάει. Κόστος 20€ για πάνω από 60 λεπτά
'Οσον αφορά το massagio , από το ροστερ έχει φύγει η Αθηνά , η Τόκυο έρχεται περιαστασιακά και συνήθως ανεβάζουν στορυ όταν ειναι, αν και πρέπει προς το παρόν να ξανα πήγε προς Κρυσταλ για guest εμφανίσεις. Οπότε μένουν Άννι, Εύα, Αγάπη, και 3 ψιλο καινούργιες, Ελίνα που μάλλον αυτή είναι με το πορτοκαλί τοπ στις φωτογραφίες , Κάτια και Κέιτ. Η Ελίνα έχει δοκιμαστεί , λεπτομερής αναφορά κάποιες σελίδες πίσω, ρεζουμέ μακριά - άπειρη, χωρίς όρεξη, βαρεμάρα/αγγαρεία, δεν βγάζει τίποτα, αυτά τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας . Για Κάτια δεν νομίζω να έχει υπάρξει ενημέρωση. για Κέιτ έχουν γραφτεί κάτι ψηλά από άλλους συναδέλφους πιο πίσω.
Tsitsinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2022
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
ίσως είναι το αφεντικό ... η Τζούλια δλδ ... ωραίους και λαχταριστούς βυζους!!! ωραία φωτό και καλή διαφήμιση ...γιαυτούς που θέλουν μοντελε κορμιά και γιαυτους που θέλουν αφρατενιες!!![]()
Αριστερα ειναι η αννυ η κοπελα δεξια ποια ειναι ρε παιδια ξερει κανεις 3 φορες που πηγα δεν την εχω πετυχει

a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Το εσώρουχο στο πάτωμα...και το όπλο ψηλά;Όταν λες το εσώρουχο στο πάτωμα?
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 677
- Πόντοι
- 81
Μπερδευεσε φιλε. Μονο μας τον παιζουν. Απο μακρυά και με αντισηπτικο.ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΑΤΕ.....!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Φίλε Αθηναίε δεν τρολάρει.Τα περισσότερα με μπριζόλα είναι πριβέ,πλην τριών.Τα άλλα προσφέρουν φραπέ χωρίς καλαμάκιΆσε ρε πονηρέεεε................
Μπριζολιτσα έχει και στης Εύας.Φίλε Αθηναίε δεν τρολάρει.Τα περισσότερα με μπριζόλα είναι πριβέ,πλην τριών.Τα άλλα προσφέρουν φραπέ χωρίς καλαμάκι
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Ναι,σωστάΜπριζολιτσα έχει και στης Εύας.
Δεν μου έκανε "κλικ" για να προχωρήσω..Της προσφορές κάτι παραπάνω φίλε μου μήπως προχωρήσει?
Εγώ ήμουν με το εσώρουχο. Το μασάζ έγινε στο πάτωμα, πάνω σε μεγάλο στρώμα με σεντόνιΌταν λες το εσώρουχο στο πάτωμα?