Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (4 μέλη και 148 επισκέπτες)

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
561
Πόντοι
81
αρκετα φτυσιματα απο μεριας της εβγαζε αυτους τους ψευτικους ηχους και γενικοτερα τον φραπε τον ειχε με καλες εναλλαγες σε ρυθμο. το μονο που λιγο με χαλασε ειναι οι μη ανταποκρισημες ρογες. το εχω ξαναπει ομως καμια σχεση με υπηρεσιες κρυσταλ νεφελη κριστυ κλπ αλλα για να παω 5-10 λεπτα απο το σπιτι μου καπου ειναι μια χαρα για μεναΓ
Γι αυτο λέω άν βάλουν έστω την πίπα στις υπηρεσίες τους θα το σβήσουν το κρυσταλ.

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Γι αυτο λέω άν βάλουν έστω την πίπα στις υπηρεσίες τους θα το σβήσουν το κρυσταλ.
Οποιοσδήποτε αξιοπρεπής χώρος με νορμάλ κορίτσια βάλει αυτή την υπηρεσία θα σβήσει όλα τα υπόλοιπα

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
561
Πόντοι
81
Οποιοσδήποτε αξιοπρεπής χώρος με νορμάλ κορίτσια βάλει αυτή την υπηρεσία θα σβήσει όλα τα υπόλοιπα
Σ ευχαριστώ που το διόρθωσες και το έκανες απόλυτα σωστό.

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
108
Πόντοι
0
Όποιος θέλει ας αναφέρει εμπειρία με Κρίστι από κρισταλ. Ευχαριστώ

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
καποιο συναγωνιστες για παρτουζα 3 ατομα ανω των 40 απο σαλονικη
Εγώ μέσα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν σ αρέσει η θεία απ' το Σικαγο με 100 κιλά plus τότε βαρα ,30+20 ,αλλά μιλάμε πολύ χαλί,έχει γίνει πολύ χαλια
Θέλω όταν μου κάνεις το ισπανικό να τής βάζω δάχτυλο.... δέχεται δάχτυλο?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.155
Πόντοι
376
Για να μην υπάρχει τέτοιος χώρος σημαίνει πως προφανώς δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα για μια κοπέλα να το γυρίσει από φραπέ σε πίπα
Δεν μπορείς έτσι απλά να βάλεις τα κορίτσια του κρύσταλ ή του μασάτζιο να τσιμπουκώνουν τον κάθε έναν που έρχεται

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Για να μην υπάρχει τέτοιος χώρος σημαίνει πως προφανώς δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα για μια κοπέλα να το γυρίσει από φραπέ σε πίπα
Δεν μπορείς έτσι απλά να βάλεις τα κορίτσια του κρύσταλ ή του μασάτζιο να τσιμπουκώνουν τον κάθε έναν που έρχεται

Αν δεν κάνουν (κάνουμε) ουρά για να μας τον παίξουν και πέσει αναδουλειά μια χαρά θα το γυρίσουν και στην πίπα.
Ή μήπως πιστεύεις ότι οι καλοί πελάτες δεν έχουν τέτοιες υπηρεσίες με το ανάλογο αντίτιμο;

Θα μπούμε πάλι σε μια ατέρμονη συζήτηση που δεν καταλήγει πουθενά

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Αν δεν κάνουν (κάνουμε) ουρά για να μας τον παίξουν και πέσει αναδουλειά μια χαρά θα το γυρίσουν και στην πίπα.
Ή μήπως πιστεύεις ότι οι καλοί πελάτες δεν έχουν τέτοιες υπηρεσίες με το ανάλογο αντίτιμο;

Ακριβώς

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.155
Πόντοι
376

Δεν αντιλέω, Η αλήθεια είναι πως μαγαζιά βολεύονται με την υπάρχουσα κατάσταση, δεν παύει όμως να είναι δύσκολη δουλειά η πορνεία, πολύ λίγες μπορούν να περάσουν από φραπέ σε τσιμπούκι σε αγνώστους

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Δεν αντιλέω, Η αλήθεια είναι πως μαγαζιά βολεύονται με την υπάρχουσα κατάσταση, δεν παύει όμως να είναι δύσκολη δουλειά η πορνεία, πολύ λίγες μπορούν να περάσουν από φραπέ σε τσιμπούκι σε αγνώστους
Πέφτει το χρήμα και ξεπερνάνε τις δυσκολίες τους.

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.507
Πόντοι
2.306

Κρατάω μόνο αυτό.
Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, όποια δεν μπορεί να προσφέρει σε αυτό τον χώρο, η εστίαση έχει τεράστιο πρόβλημα στο να βρει προσωπικό.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Με αυτή τη λογική όλες πουτάνες θα ήταν
Δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις. Αν εγώ ήμουν κοπέλα και ήμουν στον χώρο, και έπαιρνα παραπάνω λεφτά, θα το σκεφτόμουν ευκολότερα να το κάνω. Το ότι όλες πουτανες θα ήταν, πού κολλάει; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Δεν ειρωνεύομαι

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
561
Πόντοι
81

Καλε τι αγνώστους εδω μας ξέρουν και απο την καλή και απο την ανάποδη. τι πιστεύεται οτι δεν ερευνήσαν το τηλεφωνό σας? το ποιοι είστε? το οτι πήγατε 30 φορες στο μαγαζι τους? ελα τωρα....

Makrigiannis

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
236
Πόντοι
20
Εμπειρία συναγωνιστή με Δώρα στο luxury? Μόνη ή σε διπλό; Ευχαριστώ!
Καλησπέρα συνάδελφε. Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά αποφεύγω να γράφω αρνητικές κριτικές. Πριν 10 μέρες πέρασα με τη Δώρα από Luxury. Θεωρούσα ότι το μαγαζί είχε ISO μετά από τις αρκετές συνεδρίες που είχα με Στεφανία, Λούνα και Λίζα (αν δεν κάνω λάθος, με τα ονόματα δεν τα πάω καλά).

Γενικά στο πρώτο μέρος δεν θα έλεγα ότι έμεινα ικανοποιημένος. Γενικά ήταν χάιδεμα. Στην κουβέντα θα την έλεγα μαζεμένη και κρατούσε αποστάσεις. Στο δεύτερο μέρος, όπως είπε και ο συνάδελφος δεν έβγαλε τίποτα.

Προσωπικά δεν θα την προτιμήσω ξανά.

Tsitsinos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2022
Like
115
Πόντοι
0

Συμφωνω απολυτα …βολευτηκαν τετοιου ειδους μαγαζια που κανουν μια δουλεια οντως δυσκολη και ψυχοφθορα ..λιγες οντως στην εποχη του μασαζ περναν απο το φραπε στο τσιμπουκι. ..γιατι νομιζω πως βρηκαν νεες εφαρμογες πορνειας …κατευθειαν για το τιποτα απο το φραπε στην τσεπη σου και στα συν. συν συν

Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Like
4
Πόντοι
0
επίσκεψη σήμερα απόγευμα στο κρυσταλ ….πέρασμα με Ολίβια …..πολύ στα γούστα μου ….πιασίματα και φοβερό βυζι ….καλουτσικο μασαζ πολύ καλό δεύτερο μέρος ….αν και της έβγαλα την ψυχή γιατί αργησα πολύ στο τελείωμα …..πρόσχαρη και γελαστή γενικά ευχαριστημένος …..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom