Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Εύα γεματουλα, δεν έχω κάνει μαζί της.Εύα Αγάπη από εμφάνιση τι λένε;
Αγάπη, ομορφη με λίγο παράξενο σώμα, εκτόνωση οκ.
Εύα γεματουλα, δεν έχω κάνει μαζί της.Εύα Αγάπη από εμφάνιση τι λένε;
Στο πρώτο ραντεβού λίγο μαζεμένη, στο δεύτερο ανοίχτηκε περισσότερο. Καλό μασαζ ,άνω του μετρίου,καλό δεύτερο μέρος, έβγαλε μπλουζάκι. Μικρό σχετικά στήθος αλλά κωλάραΕμπειρία συναγωνιστή με Δώρα στο luxury? Μόνη ή σε διπλό; Ευχαριστώ!
Όταν λες τίμια;νεα επισκεψη σημερα στο massagio περασα με αννυ. πρωτη φορα την εβλεπα χωρις μασκα η κοπελα για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ ομορφη. μου εκανε μπορω να πω αρκετα καλο μασαζ με καλη πιεση και στο δευτερο μερος τιμια. τωρα που ο νεος χωρος ειανι 5 λεπτα απο το σπιτι μου θα τους επισκεπτομαι συχνα. παρουσες ηταν μια ευα και η αγαπη
Κάνα νέο για τη Κατερίνα στη Αρετσού έχουμε?
αρκετα φτυσιματα απο μεριας της εβγαζε αυτους τους ψευτικους ηχους και γενικοτερα τον φραπε τον ειχε με καλες εναλλαγες σε ρυθμο. το μονο που λιγο με χαλασε ειναι οι μη ανταποκρισημες ρογες. το εχω ξαναπει ομως καμια σχεση με υπηρεσιες κρυσταλ νεφελη κριστυ κλπ αλλα για να παω 5-10 λεπτα απο το σπιτι μου καπου ειναι μια χαρα για μεναΌταν λες τίμια;
Γι αυτο λέω άν βάλουν έστω την πίπα στις υπηρεσίες τους θα το σβήσουν το κρυσταλ.αρκετα φτυσιματα απο μεριας της εβγαζε αυτους τους ψευτικους ηχους και γενικοτερα τον φραπε τον ειχε με καλες εναλλαγες σε ρυθμο. το μονο που λιγο με χαλασε ειναι οι μη ανταποκρισημες ρογες. το εχω ξαναπει ομως καμια σχεση με υπηρεσιες κρυσταλ νεφελη κριστυ κλπ αλλα για να παω 5-10 λεπτα απο το σπιτι μου καπου ειναι μια χαρα για μεναΓ
Οποιοσδήποτε αξιοπρεπής χώρος με νορμάλ κορίτσια βάλει αυτή την υπηρεσία θα σβήσει όλα τα υπόλοιπαΓι αυτο λέω άν βάλουν έστω την πίπα στις υπηρεσίες τους θα το σβήσουν το κρυσταλ.
Σ ευχαριστώ που το διόρθωσες και το έκανες απόλυτα σωστό.Οποιοσδήποτε αξιοπρεπής χώρος με νορμάλ κορίτσια βάλει αυτή την υπηρεσία θα σβήσει όλα τα υπόλοιπα
Στων πατσά όμως όχι.Δυσκολευομαι λιγο στα γραπτα καθοτι εχουμε και καποια ηλικια.Χα,χα,χα.
Εγώ μέσα....καποιο συναγωνιστες για παρτουζα 3 ατομα ανω των 40 απο σαλονικη
Θέλω όταν μου κάνεις το ισπανικό να τής βάζω δάχτυλο.... δέχεται δάχτυλο?Αν σ αρέσει η θεία απ' το Σικαγο με 100 κιλά plus τότε βαρα ,30+20 ,αλλά μιλάμε πολύ χαλί,έχει γίνει πολύ χαλια
Και συνολική τιμή;Εύα γεματουλα, δεν έχω κάνει μαζί της.
Αγάπη, ομορφη με λίγο παράξενο σώμα, εκτόνωση οκ.
50Και συνολική τιμή;
Γι αυτο λέω άν βάλουν έστω την πίπα στις υπηρεσίες τους θα το σβήσουν το κρυσταλ.
Για να μην υπάρχει τέτοιος χώρος σημαίνει πως προφανώς δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα για μια κοπέλα να το γυρίσει από φραπέ σε πίπαΟποιοσδήποτε αξιοπρεπής χώρος με νορμάλ κορίτσια βάλει αυτή την υπηρεσία θα σβήσει όλα τα υπόλοιπα
Για να μην υπάρχει τέτοιος χώρος σημαίνει πως προφανώς δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα για μια κοπέλα να το γυρίσει από φραπέ σε πίπα
Δεν μπορείς έτσι απλά να βάλεις τα κορίτσια του κρύσταλ ή του μασάτζιο να τσιμπουκώνουν τον κάθε έναν που έρχεται
ΑκριβώςΑν δεν κάνουν (κάνουμε) ουρά για να μας τον παίξουν και πέσει αναδουλειά μια χαρά θα το γυρίσουν και στην πίπα.
Ή μήπως πιστεύεις ότι οι καλοί πελάτες δεν έχουν τέτοιες υπηρεσίες με το ανάλογο αντίτιμο;
Θα μπούμε πάλι σε μια ατέρμονη συζήτηση που δεν καταλήγει πουθενά