cheef4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2013
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Η συγκεκριμένη είναι η επιτομή της αγένειας. Και απορώ που κάποιοι θεωρούν πολύ καλή στη δουλειά της. Ρε παιδιά το καλύτερο πήδημα να κάνει μία γυναίκα αν δε σέβεται τον πελάτη της τι το καλό βρίσκετε;Για την Νικολέτα μιλάς? Μου το χουν πει κιαλοι αυτο ότι είναι βρωμοστομη
ειχα κανει με αννυ 45 λεπτο και πηρε 40 ενω η τοκυο για τον ιδιο χρονο πηρε 50ρικο και λεει εγω 50 παιρνω...
εγώ φίλος δεν μίλησα για τα λεφτά που τα τρώνε,με ποιον τα τρώνε,και πως τα τρώνε,δικά τους είναι ας τα επενδύσουν όπως γουστάρουν.εγω μίλησα για τον τρόπο για τον οποίο τα παίρνουν από εμάς, δηλαδή με τόσο μεγάλη ευκολία και εμείς για να βγάλουμε 100 και 200 ευρώ την ημέρα θα πρέπει να κάνουμε ένα σωρό νοθείες,να ρισκάρουμε και να αγχωθουμε.Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Είναι μια σχετικά safe λυση (και από άποψη υγιεινής και διακριτικότητας) για πολλους που δεν μπορουν να πανε σε στουντιο μπουρδέλα κλπ.
Και όλα αυτά με αρκετά προσιτή τιμή. Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει τρόπος να χύσεις με λιγότερα αν δε βγεις σε πιάτσα ή ρδελομπου.
Μην είσαι σίγουρος ότι θα ήθελες να έπεφτε η τιμή πιο χαμηλά, για πολλούς λόγους.
Όσον αφορά τη ζωή που κάνουν, δικαίωμα τους. Δε νομίζω ότι θα δεχόταν πολλοί να πληρώσουν το τίμημα αυτής της ζωής. Και ειδικά στη Θεσ/νίκη που είναι μικρό χωριό...
εγώ φίλος δεν μίλησα για τα λεφτά που τα τρώνε,με ποιον τα τρώνε,και πως τα τρώνε,δικά τους είναι ας τα επενδύσουν όπως γουστάρουν.εγω μίλησα για τον τρόπο για τον οποίο τα παίρνουν από εμάς, δηλαδή με τόσο μεγάλη ευκολία και εμείς για να βγάλουμε 100 και 200 ευρώ την ημέρα θα πρέπει να κάνουμε ένα σωρό νοθείες,να ρισκάρουμε και να αγχωθουμε.
Aqua πιστεύω ότι για να ανοιχτεί κάποια κοπέλα μαζί σου πρέπει να πας 3-4 φορές μαζί της , και γενικά να σε μάθουν, ενώ στο κρυσταλ δεν νιώθω ότι ισχύει κάτι τέτοιο απαραίτητα.έχει κάνει κανείς το διπλό μασάζ στο Luxury? αξίζει η φάση;
εμένα με βολεύει το Aqua σαν περιοχή, είναι και το μόνο που έχω πάει και αυτό όλο κι όλο 2 φορές πριν από χρόνια
βλέπω όμως ότι οι περισσότεροι μιλατε για το Crystal. Βολεύει πιο πολύ ή το θεωρείτε καλύτερο (στις υπηρεσίες);
Αν πάω Aqua ποια είναι πιο...δοτική; και ποια με το καλύτερο κορμί;
Την Τόκυο εντομεταξυ μένουμε στην ίδια περιοχή κ έχω κάνει τρελά σκηνικά μαζί της κ με την Άννα Μαρία την κάποτε φίλη της..τσάμπα έτσιΓια γέλια και για κλάματα
Πορνοστάρ της πούτσας αποτυχημένο Έσκορτ των Αθηνών και βρήκε εδώ εμάς στην φτωχομάνα να το παίξει ιστορία
Την ξερω πανω απο 10 χρονια αλλα χαθηκα λογο οικογενειας κλπ.Έχει χρόνια πού έφυγε από την Καλαμαριά.
Προ ολίγων ημερών μετακόμισε ξανά πιο ανατολικά και σε καλύτερο χώρο σε σχέση με τον προηγούμενο...
μπορω να μαθω τηλεφωνο να την παρω ;Αλλάζει κάθε λίγο..
Και μετά ξύπνησεςΤην Τόκυο εντομεταξυ μένουμε στην ίδια περιοχή κ έχω κάνει τρελά σκηνικά μαζί της κ με την Άννα Μαρία την κάποτε φίλη της..τσάμπα έτσι
Μπορείς αλλά δε ξέρω πώς.εννοω εδώ δεν έχω δει να γράφουν τηλ.προσωπικο Μνμ πως στέλνω δε ξέρωμπορω να μαθω τηλεφωνο να την παρω ;
Σκεψου τοτε τις κοπελες που κανουν σεχ . αυτες που βαρανε μαλακια κοροιδεουν πουλανε και μουρηΦίλος, να ξέρεις δεν είναι απλή υπόθεση για μια κοπέλα στα 20-25-30 να βαράει μαλακίες σε αγνώστους και να κάθεται να την χουφτώνει ο κάθε βρωμιάρης μπούρτζος. Προσωπικά πιστεύω πως έχει ανεπανόρθωτες συνέπειες στον ψυχισμό μιας γυναίκας. Για να μη το βαραίνουμε λοιπόν, ανεξάρτητα από το λούκι που τραβάει ο καθένας για να βγάλει τον επιούσιον, ας μην υποτιμάμε.
Αφειστε τιs φιλοσοφιεs σαs και περιγραψτε τιs εμπειριεs σαs στα ιδρυματα με τιs κοπελεs με λεππτομεριεs αυτα μαs ενδιαδερουνεγώ φίλος δεν μίλησα για τα λεφτά που τα τρώνε,με ποιον τα τρώνε,και πως τα τρώνε,δικά τους είναι ας τα επενδύσουν όπως γουστάρουν.εγω μίλησα για τον τρόπο για τον οποίο τα παίρνουν από εμάς, δηλαδή με τόσο μεγάλη ευκολία και εμείς για να βγάλουμε 100 και 200 ευρώ την ημέρα θα πρέπει να κάνουμε ένα σωρό νοθείες,να ρισκάρουμε και να αγχωθουμε.
Δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα σε παρακαλώ γράψε μου το τηλ τηςΑυτή πλέον δουλεύει σε δικό της χώρο στο κέντρο. Αν θέλεις το τηλέφωνό της, είτε της δουλειάς, είτε το προσωπικό της, στείλε μου μήνυμα να στο δώσω