Καλημέρα συναγωνιστές εύχομαι να περνάτε καλά σε ότι επιλέγετε.
Εμπειρίες από το κρυσταλ.
Να προσθέσω κ για εμένα, 40 χρονών, νορμάλ σώμα, και θα έλεγα εμφανίσιμος φυσιολογικά και ευγενικός αλλά και αυστηρός όταν το σηκώνει.
Πρώτο ραντεβού με Βανέσα πριν δύο εβδομάδες.
Πρώτο μέρος πολυ αδιάφορο, το μόνο π με έκπληξη ήταν η ευγένεια της και ότι ήταν πολύ ανοιχτεί. Το δεύτερο σε μένα ήταν καλό,ήταν δοτική αλλά θέλει δουλειά ακόμα, να μάθει να στον πιάνει, να σε καυλωνει με το τρόπο της. Να ξέρει γενικότερα να σου τον παίζει διαφορετικό, είναι λίγο νέα ας πούμε ακόμα. 3/5 διότι ήταν πολύ ευγενική.
Δεύτερο ραντεβού με Ολίβια που δεν ήμουν κ πολύ αλλά ας δούμε πρώτα τι έγινε.
Χαμογελαστή κ αυτή μέσα στο δωμάτιο. Αρχίζει ένα πολύ καλό μασαζ 5/5 για τέτοιο είδους μασαζ, γυρνάω.. συνεχίζει ένα σούπερ πλέον αισθητικο μασαζ με άγγιγματα κ από πλευράς μου, στο οποίο με έχει κάνει τούμπανο.. συνεχίζει να τον χαϊδεύει πλέον κ αυτόν αλλά κ το σώμα όλο.. χωρίς να μου δώσει να καταλάβω ότι βιάζετε να φυγω... μου χαϊδεύε και τα αρ...ία. και όλα ήταν τέλεια μέχρι που έκατσε μπροστά του κ μια τέλεια μαλάκια παίζοντας τον πουτσο χαιδευοντας τα αρχι.ια και φτυνωντας τον.. με.λογια που με καυλωνουν με έκανε να χυνω λες κ είχα να τον αδειάσω 10 μερες.. (ενώ το προηγούμενο.βραδυ ήμουν με παρέα καλη )
Φεύγοντας (πάλι δεν σηκώθηκε να φύγει έμεινε κ μιλούσαμε) όσο ετοιμαζόμουν με.εκανε να νιώσω υπέροχα.
Αρα αποτέλεσμα 6/5 για εμένα.
Καλή συνέχεια σε όλους σας