Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (3 μέλη και 154 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.838
Πόντοι
3.556
Έχει χρόνια που σταμάτησε από το Νταμες. Μετά πήγε στο Βενους, άνοιξε το Ελινα Καζα, βρήκε λεφτά από εκεί και άνοιξε το Κρυσταλ, το Μασαζιο αλλά είναι αφεντικό και δεν κανει πλέον προγραμμα
Πέρασε από ζεσι σπα η την μπερδεύω με άλλη

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Έχει χρόνια που σταμάτησε από το Νταμες. Μετά πήγε στο Βενους, άνοιξε το Ελινα Καζα, βρήκε λεφτά από εκεί και άνοιξε το Κρυσταλ, το Μασαζιο αλλά είναι αφεντικό και δεν κανει πλέον προγραμμα
Αν λέμε την ίδια, ευτυχώς δεν κάνει θα πω εγώ

καρδιναλιος

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
10
Like
5.118
Πόντοι
1.960
Εχω ακούσει οτι μεγαλοκοπέλλα πρωην μασαζοκόρη, έχει ανοίξει δικό της μαγαζί πολύ κεντρικά και κατα καιρούς φέρνει αξιόλογες παρουσίες.
Αν ξέρει κανεις τπτ σιγουρο , ας με ενημερωσει αρχικά με πμ να το διασταυρώσουμε και μετα να ενημερώσουμε το φιλοθεάμον κοινό.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
2.012
Πόντοι
206
Εχω ακούσει οτι μεγαλοκοπέλλα πρωην μασαζοκόρη, έχει ανοίξει δικό της μαγαζί πολύ κεντρικά και κατα καιρούς φέρνει αξιόλογες παρουσίες.
Αν ξέρει κανεις τπτ σιγουρο , ας με ενημερωσει αρχικά με πμ να το διασταυρώσουμε και μετα να ενημερώσουμε το φιλοθεάμον κοινό.
Το φιλοθεάμον κοινό διψάει για νέες παραστάσεις...........Και οι παππούδες έχουν ψυχή.......

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
158
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές εύχομαι να περνάτε καλά σε ότι επιλέγετε.
Εμπειρίες από το κρυσταλ.
Να προσθέσω κ για εμένα, 40 χρονών, νορμάλ σώμα, και θα έλεγα εμφανίσιμος φυσιολογικά και ευγενικός αλλά και αυστηρός όταν το σηκώνει.

Πρώτο ραντεβού με Βανέσα πριν δύο εβδομάδες.
Πρώτο μέρος πολυ αδιάφορο, το μόνο π με έκπληξη ήταν η ευγένεια της και ότι ήταν πολύ ανοιχτεί. Το δεύτερο σε μένα ήταν καλό,ήταν δοτική αλλά θέλει δουλειά ακόμα, να μάθει να στον πιάνει, να σε καυλωνει με το τρόπο της. Να ξέρει γενικότερα να σου τον παίζει διαφορετικό, είναι λίγο νέα ας πούμε ακόμα. 3/5 διότι ήταν πολύ ευγενική.

Δεύτερο ραντεβού με Ολίβια που δεν ήμουν κ πολύ αλλά ας δούμε πρώτα τι έγινε.

Χαμογελαστή κ αυτή μέσα στο δωμάτιο. Αρχίζει ένα πολύ καλό μασαζ 5/5 για τέτοιο είδους μασαζ, γυρνάω.. συνεχίζει ένα σούπερ πλέον αισθητικο μασαζ με άγγιγματα κ από πλευράς μου, στο οποίο με έχει κάνει τούμπανο.. συνεχίζει να τον χαϊδεύει πλέον κ αυτόν αλλά κ το σώμα όλο.. χωρίς να μου δώσει να καταλάβω ότι βιάζετε να φυγω... μου χαϊδεύε και τα αρ...ία. και όλα ήταν τέλεια μέχρι που έκατσε μπροστά του κ μια τέλεια μαλάκια παίζοντας τον πουτσο χαιδευοντας τα αρχι.ια και φτυνωντας τον.. με.λογια που με καυλωνουν με έκανε να χυνω λες κ είχα να τον αδειάσω 10 μερες.. (ενώ το προηγούμενο.βραδυ ήμουν με παρέα καλη )
Φεύγοντας (πάλι δεν σηκώθηκε να φύγει έμεινε κ μιλούσαμε) όσο ετοιμαζόμουν με.εκανε να νιώσω υπέροχα.

Αρα αποτέλεσμα 6/5 για εμένα.

Καλή συνέχεια σε όλους σας
ωραιοτατη περιγραφη

Salokrs

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Like
128
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές εύχομαι να περνάτε καλά σε ότι επιλέγετε.
Εμπειρίες από το κρυσταλ.
Να προσθέσω κ για εμένα, 40 χρονών, νορμάλ σώμα, και θα έλεγα εμφανίσιμος φυσιολογικά και ευγενικός αλλά και αυστηρός όταν το σηκώνει.

Πρώτο ραντεβού με Βανέσα πριν δύο εβδομάδες.
Πρώτο μέρος πολυ αδιάφορο, το μόνο π με έκπληξη ήταν η ευγένεια της και ότι ήταν πολύ ανοιχτεί. Το δεύτερο σε μένα ήταν καλό,ήταν δοτική αλλά θέλει δουλειά ακόμα, να μάθει να στον πιάνει, να σε καυλωνει με το τρόπο της. Να ξέρει γενικότερα να σου τον παίζει διαφορετικό, είναι λίγο νέα ας πούμε ακόμα. 3/5 διότι ήταν πολύ ευγενική.

Δεύτερο ραντεβού με Ολίβια που δεν ήμουν κ πολύ αλλά ας δούμε πρώτα τι έγινε.

Χαμογελαστή κ αυτή μέσα στο δωμάτιο. Αρχίζει ένα πολύ καλό μασαζ 5/5 για τέτοιο είδους μασαζ, γυρνάω.. συνεχίζει ένα σούπερ πλέον αισθητικο μασαζ με άγγιγματα κ από πλευράς μου, στο οποίο με έχει κάνει τούμπανο.. συνεχίζει να τον χαϊδεύει πλέον κ αυτόν αλλά κ το σώμα όλο.. χωρίς να μου δώσει να καταλάβω ότι βιάζετε να φυγω... μου χαϊδεύε και τα αρ...ία. και όλα ήταν τέλεια μέχρι που έκατσε μπροστά του κ μια τέλεια μαλάκια παίζοντας τον πουτσο χαιδευοντας τα αρχι.ια και φτυνωντας τον.. με.λογια που με καυλωνουν με έκανε να χυνω λες κ είχα να τον αδειάσω 10 μερες.. (ενώ το προηγούμενο.βραδυ ήμουν με παρέα καλη )
Φεύγοντας (πάλι δεν σηκώθηκε να φύγει έμεινε κ μιλούσαμε) όσο ετοιμαζόμουν με.εκανε να νιώσω υπέροχα.

Αρα αποτέλεσμα 6/5 για εμένα.

Καλή συνέχεια σε όλους σας
Ωραίος! Ξέρεις πως δε θα ακολουθήσει ξεπέτα, αν με το που πει γύρνα και από την άλλη, δεν πάει κατευθείαν στο εργαλείο!

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Ενημέρωση για Dames, μια 35 και μια 25 μου είπαν. Τελικά ήρθε απ'ευθειας η μικρή, μάλλον Τσεχα. Ωραίο πρόσωπο, 1.85 νορμάλ κιλά, αγαλματενιος κωλος και μικρό βυζι. Αμετοχη σχετικά στο full αλλά χωρίς να βιάζεται. Πέρασα καλά γιατί τέτοιο επίπεδο εμφάνισης έχω να το δω 5 χρόνια. Επίσης είχε κ κλιματιστικό, στα 60 ευρό καρντασια. Το κουδούνι χτυπούσε κάθε 15λεπτα. Αντε καλά γαμησια

Karma epica

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2022
Like
34
Πόντοι
0
Ωστε ετσι η κυρια Εβελινα.αφεντικο στο crystal και massagio.αν διαβαζει χαιρετισματα απο τον xxl καθηγητη που στο dames την εκανε να την ακουει η μιση θεσσαλονικη.

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
158
Πόντοι
1
Ωστε ετσι η κυρια Εβελινα.αφεντικο στο crystal και massagio.αν διαβαζει χαιρετισματα απο τον xxl καθηγητη που στο dames την εκανε να την ακουει η μιση θεσσαλονικη.
κ η τζουλια? μονο επι των τηλεφωνων??

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
Αλάνια για τη Κατερίνα στην Αρετσού ξέρουμε άμα ανανέωσε το πρόγραμμα της?

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
6
Like
1.591
Πόντοι
481
Βανέσα πιπινοκαβλο τζάμπα λεφτά . Άπειρη αλλά έχει ήδη πιάσει το νόημα

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Ενημέρωση για Dames, μια 35 και μια 25 μου είπαν. Τελικά ήρθε απ'ευθειας η μικρή, μάλλον Τσεχα. Ωραίο πρόσωπο, 1.85 νορμάλ κιλά, αγαλματενιος κωλος και μικρό βυζι. Αμετοχη σχετικά στο full αλλά χωρίς να βιάζεται. Πέρασα καλά γιατί τέτοιο επίπεδο εμφάνισης έχω να το δω 5 χρόνια. Επίσης είχε κ κλιματιστικό, στα 60 ευρό καρντασια. Το κουδούνι χτυπούσε κάθε 15λεπτα. Αντε καλά γαμησια
Που έχει πάει τώρα?
Το είχα αφήσει στην Εγνατία

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
709
Πόντοι
361
κ η τζουλια? μονο επι των τηλεφωνων??
Η Τζούλια είναι η πρώην Εβελίνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλάνια για τη Κατερίνα στην Αρετσού ξέρουμε άμα ανανέωσε το πρόγραμμα της?
Το αρνείται εδώ και χρόνια…

dbaba

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.454
Πόντοι
4.435
Νέος χώρος για Εβίτα. Κοντά στη Βούλγαρη. Με παλιό ρόστερ όμως. Μακάρι να έπαιζε μια ανανέωση και εκεί.

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
430
Πόντοι
21
Καλησπέρα πέρασμα από Μαριάννα τιμήθηκε η Αθήνα 22 χρόνων λεπτή με μικρό βυζί πρόσωπο με άγρια χαρακτηριστικα στα του αγώνα αν και φιλότιμη με καλή πίπα φαίνεται ότι δεν έχει εμπειρία διότι είναι νέα στο χώρο. Προσπαθεί αλλά δεν νομίζω να την προτιμήσω δεύτερη φορά. Το υπόλοιπο ρόστερ ήταν Χαρά, Γιάννα, Ειρήνη και Ζωή. Για την Ζωή που αναφέρθηκαν καλά λόγια μου φανηκε κάπως υπέρβαρη για αυτό δεν την επέλεξα.
Φιλε η Μαριάνα ποια είναι;

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
430
Πόντοι
21
Παίδες κάνα νέο από ροζιτα ξυροκρηνη υπάρχει;ας ενημερώσει κάποιος.!!

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Έχουμε τίποτε νεότερο από aqua spa? Εμφανίστηκε η Ρένα μήπως???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom