Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (4 μέλη και 157 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
καθως ειχα πολυ καιρο να παω για μασαζ αποφασισα να κανω μια επισκεψη λουξουρι με λιζα με ενημερωνουν οτι δεν δουλευει σημερα. βαριεμαι να παω κρυσταλ στα ιδια και ιδια και λεω ας παω massagio και οτι γινει ο νεος χωρος στην καραμανλη σαφως πιο ωραιος. παρουσες 3 κοπελες κειτ, μαρινα, αγαπη. στο σαλονι μονο μαρινα και αγαπη καθως η κειτ ειχε πελατη. παω με μαρινα. απο εμφανιση μελαχρινη μετριου υψους με ωραιο σωμα ειναι αυτο που λεμε η γειτονισσα 23-25 χρονων που ολοι εχουμε και θελουμε να γαμησουμε. μασαζ χαιδεμα λεω ενταξει δεν πειραζει και ξαφνικα παιδια κατι που δεν εχω ξαναδει. χτυπισε το κινητο της 3 φορες και βγηκε απο το δωματιο να μιλησει..... τραγικο. στον δευτερο γυρο εβγαε ρουχα μετα απο πρωτροπη μου, ενταξει καλως ηταν ο φραπες αλλα με πολυ απαθεια αλλα επειδη ειχα καιρο να επισκευτω καποιο ιδρυμα δεν με πειραξε. για τα χοντρα καλη ηταν για μενα, οταν εφευγα ειδα μια ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα που δεν την ειδα μεσα υπεθεσα οτι ηταν η κειτ την οποια θα τιμησω σε επομενη επισκεψη

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
640
Πόντοι
81
Καλησπέρα φίλε μου. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω επανήλθε και μάλιστα ακόμα πιο δυναμικά...... Πέρασα μαζί της προ ολίγων ημερών και η συνεδρία μας τριγυρίζει στο μυαλό μου ακόμα......
Φαίνεται έκανε μίνι προετοιμασία και ετοιμάζεται για το Μουντιάλ..

Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
91
Πόντοι
0
καθως ειχα πολυ καιρο να παω για μασαζ αποφασισα να κανω μια επισκεψη λουξουρι με λιζα με ενημερωνουν οτι δεν δουλευει σημερα. βαριεμαι να παω κρυσταλ στα ιδια και ιδια και λεω ας παω massagio και οτι γινει ο νεος χωρος στην καραμανλη σαφως πιο ωραιος. παρουσες 3 κοπελες κειτ, μαρινα, αγαπη. στο σαλονι μονο μαρινα και αγαπη καθως η κειτ ειχε πελατη. παω με μαρινα. απο εμφανιση μελαχρινη μετριου υψους με ωραιο σωμα ειναι αυτο που λεμε η γειτονισσα 23-25 χρονων που ολοι εχουμε και θελουμε να γαμησουμε. μασαζ χαιδεμα λεω ενταξει δεν πειραζει και ξαφνικα παιδια κατι που δεν εχω ξαναδει. χτυπισε το κινητο της 3 φορες και βγηκε απο το δωματιο να μιλησει..... τραγικο. στον δευτερο γυρο εβγαε ρουχα μετα απο πρωτροπη μου, ενταξει καλως ηταν ο φραπες αλλα με πολυ απαθεια αλλα επειδη ειχα καιρο να επισκευτω καποιο ιδρυμα δεν με πειραξε. για τα χοντρα καλη ηταν για μενα, οταν εφευγα ειδα μια ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα που δεν την ειδα μεσα υπεθεσα οτι ηταν η κειτ την οποια θα τιμησω σε επομενη επισκεψη
Καλημέρα φίλοι,
Είμαι επισκέπτης από την Αθήνα. Δεν μιλάω καλά ελληνικά, γι' αυτό συγχωρέστε τυχόν κακές μεταφράσεις
Λοιπόν, είχα επίσης εμπειρία με τη Μαρίνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η πρώτη μου επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, βρήκα αυτό το μαγαζί, μετά από καλές πληροφορίες από τα παιδιά εδώ.

Η Μαρίνα είναι όπως λέει ο φίλος μου η όμορφη γειτόνισσα. Έχει υπέροχο σώμα και ωραία συμπεριφορά. Το μασάζ είναι εντάξει, αλλά θέλει να κάνει καλή δουλειά, είναι φιλική και ρωτά είναι εντάξει, το θέλετε πιο δυνατό
Έχουμε μια ωραία κουβέντα με φιλική ατμόσφαιρα
Για μένα, ως πρώτη φορά που έρχομαι από Αθήνα, το δεύτερο μέρος είναι περίεργο.
''Μπορώ να προσφέρω χαλάρωση αλλά σσσς είναι μυστικό μην πεις τίποτα''
Τι;
Φοράει όλα τα ρούχα μέχρι να τη ρωτήσω. Λέει μερικές φορές βγάζω κάτι, μερικές φορές όχι
Λέει ότι επιτρέπει μόνο το φόρεμα μέχρι τον αγκώνα.
Η χαλάρωση είναι μόνο με το χέρι, είναι λίγο ντροπαλή και χρειάζεται κάποιες οδηγίες.
Ένα ειλικρινές κορίτσι με ωραία συμπεριφορά, αλλά οι φίλοι πρέπει να ξέρουν ποιο είναι το όριο.
Kostid ήταν και αυτό παρόμοιο για σένα, νομίζω;

Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
91
Πόντοι
0
Επίσης η διεύθυνση του μαγαζιού είναι λάθος στο Facebook - είναι καραμανλική όπως είπαν και άλλοι

Γενικά βλέπω γιατί οι φίλοι εδώ είναι δυσαρεστημένοι με την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν θέλει να έχει λαχειοφόρο αγορά με τις υπηρεσίες.

Να πω επίσης ότι πέρασα από το Studio Body Free το Σάββατο, χτυπάω το κουδούνι αν και η πόρτα στο δρόμο είναι ανοιχτή. Όταν φτάνω στην πόρτα του καταστήματος, υπάρχει μια πολύ δυνατή λογομαχία. Πολλές φωνές, 2 αντρικές φωνές. Ένας άντρας είναι πολύ θυμωμένος φωνάζοντας όχι αυτό, είναι μαλακίες

Κανείς δεν άνοιξε την πόρτα, ευτυχώς. Έφυγα γιατί δεν ήθελα να μπω σε αυτό το δράμα και η διάθεση των κοριτσιών θα είναι κακή μετά από αυτό.
Γιατί να πατήσετε για να μου επιτρέψετε να μπω με αυτή την άσχημη σκηνή; Δεν καταλαβαίνω. Πάντως για μένα δεν δίνει σιγουριά για το μαγαζί.
Όταν έφυγα άκουγα τις φωνές από το δρόμο. Πολύ διακριτικό.

Galerios23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Η Τζούλια είναι η πρώην Εβελίνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το αρνείται εδώ και χρόνια…

Χαίρετε! Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιοα άλλη εναλλακτική εκτός απο Κατερίνα στην Καλαμαριά που να δέχεται σε δικο της χώρο?
Καλησπέρα, παλιά υπήρχε πάνω από Χατζή ένα στούντιο μασάζ .
Πάντως αν έχεις στοιχεία της Κατερίνας με ενδιαφέρει πολύ .

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω χάσει πρόσβαση λόγω καιρού απουσίας από Μαριάννα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
νεα επισκεψη σημερα στο massagio περασα με αννυ. πρωτη φορα την εβλεπα χωρις μασκα η κοπελα για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ ομορφη. μου εκανε μπορω να πω αρκετα καλο μασαζ με καλη πιεση και στο δευτερο μερος τιμια. τωρα που ο νεος χωρος ειανι 5 λεπτα απο το σπιτι μου θα τους επισκεπτομαι συχνα. παρουσες ηταν μια ευα και η αγαπη

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
709
Πόντοι
361
Κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αναφερθεί ότι Λαουρα και Νανά από τον Μιχάλη ιδιωτεύουν εκτός του περίεργου. Τις αγγελίες δεν τις βλέπω πλέον. Ξαναγύρισαν στον Μιχάλη ή ήταν πίπες και απλά τους καταλάβαμε;

huncargo

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
37
Like
1.884
Πόντοι
2.411
νεα επισκεψη σημερα στο massagio περασα με αννυ. πρωτη φορα την εβλεπα χωρις μασκα η κοπελα για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ ομορφη. μου εκανε μπορω να πω αρκετα καλο μασαζ με καλη πιεση και στο δευτερο μερος τιμια. τωρα που ο νεος χωρος ειανι 5 λεπτα απο το σπιτι μου θα τους επισκεπτομαι συχνα. παρουσες ηταν μια ευα και η αγαπη

Εύα Αγάπη από εμφάνιση τι λένε;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
554
Πόντοι
86
Εμπειρία συναγωνιστή με Δώρα στο luxury? Μόνη ή σε διπλό; Ευχαριστώ!
Στο πρώτο ραντεβού λίγο μαζεμένη, στο δεύτερο ανοίχτηκε περισσότερο. Καλό μασαζ ,άνω του μετρίου,καλό δεύτερο μέρος, έβγαλε μπλουζάκι. Μικρό σχετικά στήθος αλλά κωλάρα

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Όταν λες τίμια;

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
630
Πόντοι
80
Πέρασμα από massagio με Αγάπη. Εμφάνιση : Μέτριο ανάστημα, μαύρα μαλλιά , μέτριο στήθος και κώλος, λίγα κιλάκια παραπάνω. Ομορφούλα, με λίγο άγριο παρουσιαστικό παρόλα αυτά γλυκιά κοπέλα. Πρώτο μέρος διαδικαστικό χάδι όπως συνηθίζεται το οποίο στην συγκεκριμένη εντοπίζεται στο γεγονός ότι δεν ξέρει και όχι στο ότι βαριέται. Δεύτερο κομμάτι μέτριο, ούτε κρύο , ούτε ζέστη , προσπαθεί να σε ευχαριστήσει αλλά κάπου το χάνει. Μέτρια εμπειρία. Αποτελεί τίμια επιλογή όσον αφορά το παρόν ρόστερ αλλά σίγουρα σηκώνει βελτίωση. Επίσης ενημερώθηκα ότι η Αθηνά είναι σε άδεια και θα αργήσει πολύ, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
αρκετα φτυσιματα απο μεριας της εβγαζε αυτους τους ψευτικους ηχους και γενικοτερα τον φραπε τον ειχε με καλες εναλλαγες σε ρυθμο. το μονο που λιγο με χαλασε ειναι οι μη ανταποκρισημες ρογες. το εχω ξαναπει ομως καμια σχεση με υπηρεσιες κρυσταλ νεφελη κριστυ κλπ αλλα για να παω 5-10 λεπτα απο το σπιτι μου καπου ειναι μια χαρα για μενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom