Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ε αυτά είναι για onlyfansΛίγο πιο λεπτομερείς να ήταν οι φώτο. Να φαινόταν λίγο το κωλαράκι, λίγο το μουνάκι ή έστω τα βυζάκια.
Ε είναι και διαφήμιση όμως για τη δουλειά της.Ε αυτά είναι για onlyfans
Οσοι εχουν πιασει στασιδι και προσδωκουν πιο «προωθητικες» φωτογραφιες της Αριαδνης, νομιζω οτι αδικα περιμενουν. Θεωρω απιθανο να δημοσιευσει κατι διαφορετικο απο αυτο που ηδη εχει κανειΕ είναι και διαφήμιση όμως για τη δουλειά της.
Ναι μωρέ εγώ μια ιδέα πέταξα τώρα ας κάνει ότι θέλει η κοπέλα, έτσι κι αλλιώς υπάρχει υλικόΟσοι εχουν πιασει στασιδι και προσδωκουν πιο «προωθητικες» φωτογραφιες της Αριαδνης, νομιζω οτι αδικα περιμενουν. Θεωρω απιθανο να δημοσιευσει κατι διαφορετικο απο αυτο που ηδη εχει κανει
Να διευκρινησω τι ακριβως εννοω. Το παραδοξο της Αριαδνης ειναι το γεγονος οτι ασκει την συγκεκριμενη δραστηριοτητα μην ακολουθωντας τα καθιερωμενα μοτιβα που περιμενει καποιος απο ενα call girl.Ναι μωρέ εγώ μια ιδέα πέταξα τώρα ας κάνει ότι θέλει η κοπέλα, έτσι κι αλλιώς υπάρχει υλικό
Το θέμα είναι πως χωρίς ραντεβού δε θα μάθω αν δεν είναι ωραίο γκομενάκιΝα διευκρινησω τι ακριβως εννοω. Το παραδοξο της Αριαδνης ειναι το γεγονος οτι ασκει την συγκεκριμενη δραστηριοτητα μην ακολουθωντας τα καθιερωμενα μοτιβα που περιμενει καποιος απο ενα call girl.
Αντιθετα, διατηρει την προσωπικη της αισθητικη σε ολα τα εκφραστικα μεσα που εμπιπτουν στην συγκεκριμενη δραστηριοτητα:
Ντυσιμο, τροπος ομιλιας, ερωτικη «ορολογια», φωτογραφιες κλπ.
Δεν ξερω ποσο σπανια ειναι μια τετοια προσεγγιση εντος αυτου του χωρου, αλλα εγω εξακολουθω να το χαρακτηριζω ως «το παραδοξο της Αριαδνης».
Θα δείξει, μπορεί να το ρισκάρωΤο ότι είναι ωραίο γκομενακι είναι δεδομένο... Και καλο και ευγενικο παιδί... Ακολουθεί συνάντηση και ανεβαίνει κ κριτική...
στο ινστιτουτο καλλονης.Που είναι ρε αλήτες το κορίτσι και έχει εξαφανιστεί? Ποιός το τρόμαξε?

Laser στα μάτια μην κάνει. Τα γυαλιά είναι φετίχ.στο ινστιτουτο καλλονης.
κανει laser
![]()
καλα ρε πυρηνικε επιστημοναΧθεσινοβραδινή συνάντηση με το κορίτσι. Ελαφρά καθυστερημένη, ένα 35λεπτο αλλά είχε ειδοποιήσει, σκάει ένα όμορφο πλάσμα ξανθό με μακριά μαλλιά, όμορφο προσωπάκι και μάτια εκφραστικά και ματιά διαπεραστική. Ντύσιμο casual αλλά ωραίο, με μαύρο κολάν, άρβυλα από κάτω και ωραίο μπλουζάκι. Ομιλιτική, καλή ακροάτρια, σωστό μυαλό και πνεύμα στα λίγα που είπαμε και δημιουργία ατμόσφαιρας θετική. Φρεσκάρισμα και πέσαμε στο κρεβάτι. gfe ρυθμοί, χάδια, φιλιά, πλακίτσα και πήρα εγώ το πάνω χέρι. Της άρεσε η περιποίησή μου, το στήθος της χάρμα ειδέσθαι, όπως και το υπέροχο καθαρό και περιποιημένο αιδοίο της. Στη συνέχεια ανέλαβε εκείνη με μια αισθησιακή πίπα και με περιποίηση της γύρω περιοχής όπου υπάκουσε παιχνιδιάρικα. Κοπανήματα στο μάγουλό της, στη γλώσσα της, λάγνες ματιές. Ακολούθησαν 3 στάσεις, ιεραποστολικά με τρομερή ευλυγισία, cowgirl και στα 4 με θέα το κωλαράκι της το όμορφο που έγινε και η κατάθεση. Η κοπέλα πολυ γλυκιά, ήρεμη δύναμη, περιποημένη στην πέννα, γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ με τέλεια καλοσχηματισμένα άκρα που τιμήθηκαν δεόντως. Μασάζ δεν έπαιξε παρά μόνο χάδια αισθησιακά μιας και λόγω ώρας μας βγήκε και των δύο έτσι... όμορφη συνάντηση, με άφησε ικανοποιημένο σε όλα τα επίπεδα και θα επαναληφθεί εννοείται.
Καλημέρα και καλή Κυριακή!! Σε ευχαριστώ πολύ για την κριτική!!! Να περνασ όμορφα!Χθεσινοβραδινή συνάντηση με το κορίτσι. Ελαφρά καθυστερημένη, ένα 35λεπτο αλλά είχε ειδοποιήσει, σκάει ένα όμορφο πλάσμα ξανθό με μακριά μαλλιά, όμορφο προσωπάκι και μάτια εκφραστικά και ματιά διαπεραστική. Ντύσιμο casual αλλά ωραίο, με μαύρο κολάν, άρβυλα από κάτω και ωραίο μπλουζάκι. Ομιλιτική, καλή ακροάτρια, σωστό μυαλό και πνεύμα στα λίγα που είπαμε και δημιουργία ατμόσφαιρας θετική. Φρεσκάρισμα και πέσαμε στο κρεβάτι. gfe ρυθμοί, χάδια, φιλιά, πλακίτσα και πήρα εγώ το πάνω χέρι. Της άρεσε η περιποίησή μου, το στήθος της χάρμα ειδέσθαι, όπως και το υπέροχο καθαρό και περιποιημένο αιδοίο της. Στη συνέχεια ανέλαβε εκείνη με μια αισθησιακή πίπα και με περιποίηση της γύρω περιοχής όπου υπάκουσε παιχνιδιάρικα. Κοπανήματα στο μάγουλό της, στη γλώσσα της, λάγνες ματιές. Ακολούθησαν 3 στάσεις, ιεραποστολικά με τρομερή ευλυγισία, cowgirl και στα 4 με θέα το κωλαράκι της το όμορφο που έγινε και η κατάθεση. Η κοπέλα πολυ γλυκιά, ήρεμη δύναμη, περιποημένη στην πέννα, γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ με τέλεια καλοσχηματισμένα άκρα που τιμήθηκαν δεόντως. Μασάζ δεν έπαιξε παρά μόνο χάδια αισθησιακά μιας και λόγω ώρας μας βγήκε και των δύο έτσι... όμορφη συνάντηση, με άφησε ικανοποιημένο σε όλα τα επίπεδα και θα επαναληφθεί εννοείται.
Καλημέρα και καλή Κυριακή!! Σε ευχαριστώ πολύ για την κριτική καλό υπόλοιποΔύο συναντήσεις πριν λίγο καιρό με το κορίτσι, δύο τελείως διαφορετικές
εντυπώσεις... 1η θα εβαζα 1/10, 2η 9/10
(και τις 2 φορες ηρθε στην ωρα της).
Πιστεύω ξεκούραστη (ή κάτι) είναι τελείως άλλη φάση προς το καλυτερο.
Εχει μια φρεσκαδα που αξιζει και διακρινοταν και την πρωτη φορα που την ειδα
αν και ηταν εμφανως σε κακη στιγμη
Ανεβασε καμια φωτο ρε μωράκι ή κανα βίντεο από την μάχη σαν τις αλλες κοπελεςΚαλημέρα και καλή Κυριακή!!! Σασ έλειψα?? Και σήμερα εδώ ωσ το πρωί σασ περίμενω να περάσουμε όμορφα!!!