Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.902
Πόντοι
1.336
Για δώστε μια βοήθεια έχει καμία βυζαρου σε αυτήν την βάρδια ευχαριστώ πολυ
Βγαίνεις, βλέπεις, κρίνεις, μοιράζεσαι
Μην τα θελετε όλα στο πιάτο
Μην το πάρεις προσωπικά, αναφέρομαι σε όλες τις μασημένες τροφές

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
139
Πόντοι
1
Πέρασμα με την Καρολίνα που ήταν στο αφρός, μάλλον τώρα είναι στο venus. Πολύ όμορφη, με φιλική διάθεση μέσα στο δωμάτιο, ακόμα και λίγη κουβεντούλα πριν και μετά. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος, αλλά όλα είναι θέμα γούστου και χημείας υποθέτω.

Περα από αυτό γνωρίζετε καμία στα σπιτάκια που να είναι ιδιαίτερα στενή? Είναι κάτι που μπορείς να μάθεις μόνο αφού μπεις στο δωμάτιο και θα ήθελα μ αυτό να κατευθυνθώ.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Πέρασμα με την Καρολίνα που ήταν στο αφρός, μάλλον τώρα είναι στο venus. Πολύ όμορφη, με φιλική διάθεση μέσα στο δωμάτιο, ακόμα και λίγη κουβεντούλα πριν και μετά. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος, αλλά όλα είναι θέμα γούστου και χημείας υποθέτω.

Περα από αυτό γνωρίζετε καμία στα σπιτάκια που να είναι ιδιαίτερα στενή? Είναι κάτι που μπορείς να μάθεις μόνο αφού μπεις στο δωμάτιο και θα ήθελα μ αυτό να κατευθυνθώ.
Γραφοουνε για μια Ιζαμπελα στην Π. Εριμητη αριστερα της Μεδουσας

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.441
Πόντοι
201
Για δώστε μια βοήθεια έχει καμία βυζαρου σε αυτήν την βάρδια ευχαριστώ πολυ
Αλεξάνδρα Κύπρια! Και κάτι ειπα ότι έχει και στο μπελαρους μια αλλά δεν την έχω δει!

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα στα μέλη της συμπρωτεύουσας. Βυζαρού στη πρωινή βάρδια παίζει; Εκτός από τις γνωστές καραβάνες Ρουμάνες Χριστίνα και Έλενα. Έχω κάτι αιώνες να τσαρκάρω πρωινή βάρδια. Στη βραδινή πήγα πρόσφατα απογοητευτική η κατάσταση. Με κανά δυο ελάχιστες εξαιρέσεις. Μια στο πρωτελευταίο της Νικηφόρου Ουρανού, το κόκκινο. Μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή με τατού και συλικονάτους βύζους Εμανουέλα και άλλη στο bella dona ονομάτι Αλεξάνδρα αν θυμάμαι καλά, μπαμπάτσικη, όχι η Κύπρια

Τελευταία τροποποίηση:

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στα μέλη της συμπρωτεύουσας. Βυζαρού στη πρωινή βάρδια παίζει; Εκτός από τις γνωστές καραβάνες Ρουμάνες Χριστίνα και Έλενα. Έχω κάτι αιώνες να τσαρκάρω πρωινή βάρδια. Στη βραδινή πήγα πρόσφατα απογοητευτική η κατάσταση. Με κανά δυο ελάχιστες εξαιρέσεις. Μια στο πρωτελευταίο της Νικηφόρου Ουρανού, το κόκκινο. Μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή με τατού και συλικονάτους βύζους Εμανουέλα και άλλη στο bella dona ονομάτι Αλεξάνδρα αν θυμάμαι καλά, μπαμπάτσικη, όχι η Κύπρια
Αυτή η Εμμανουέλα που λες, πόσο χρονών είναι περίπου;

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Αλεξάνδρα Κύπρια! Και κάτι ειπα ότι έχει και στο μπελαρους μια αλλά δεν την έχω δει!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου χτες ήθελα να πάω γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και ρώτησα γιατί είχα πρόβλημα στο πόδι και δεν μπορούσα να τα περπατούσα όλα.το Belarus που είναι ακριβώς?σε ευχαριστώ πολύ πάντως

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
εμμανουελα να ξερετε αν δείτε άσπρο bmw x5 με βουλγάρικες πινακίδες παρκαρισμένο εξω απο στούντιο σημαίνει οτι είναι μέσα, εγώ τελευταία φορά που τη πέτυχα στα στούντιο ήταν στο venus αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι πηγαινοέρχεται!!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.441
Πόντοι
201
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου χτες ήθελα να πάω γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και ρώτησα γιατί είχα πρόβλημα στο πόδι και δεν μπορούσα να τα περπατούσα όλα.το Belarus που είναι ακριβώς?σε ευχαριστώ πολύ πάντως
Είναι στην Νικιφορου ουρανού! Περίπου στην μέση, όπως έγραψε και ένας ακόμα δίπλα από βίλα εροτικα!

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
24.071
Πόντοι
8.296
Αυτή η Εμμανουέλα που λέτε μήπως είναι η Σούζη που εκδιδόταν σαν ανεξάρτητη σε airbnb στο κέντρο πριν μερικούς μήνες;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.804
Πόντοι
32.165

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Αυτές που είπες νομίζω είναι και η Νικολ που πλέον είναι γκρανι. Απογοητευτική και το πρωί. Πέρασα Παρασκευή μεσημέρι από την περιοχή για να πετύχω τη Θεια Μονικα που είπε εδώ ενας φίλος ότι την είδε να δουλεύει, τζίφος πάλι. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το Φρι Χαουζ. Άσε που πλέον το κτήριο απέναντι δουλεύει κανονικά και σε βλέπει πόσος κόσμος.
Πέρασμα στα τρία μαγαζιά του αφρός όλες για τα μπάζα. Πέτυχα μια Χριστίνα Αλβανίδα μάλλον που δούλευε ερημίτη παλιά. Παραμένει θεόμουρλη

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.902
Πόντοι
1.336
Αυτές που είπες νομίζω είναι και η Νικολ που πλέον είναι γκρανι. Απογοητευτική και το πρωί. Πέρασα Παρασκευή μεσημέρι από την περιοχή για να πετύχω τη Θεια Μονικα που είπε εδώ ενας φίλος ότι την είδε να δουλεύει, τζίφος πάλι. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το Φρι Χαουζ. Άσε που πλέον το κτήριο απέναντι δουλεύει κανονικά και σε βλέπει πόσος κόσμος.
Πέρασμα στα τρία μαγαζιά του αφρός όλες για τα μπάζα. Πέτυχα μια Χριστίνα Αλβανίδα μάλλον που δούλευε ερημίτη παλιά. Παραμένει θεόμουρλη
& γώ πέρασα από free house και τα δυο στούντιο ήταν κλειστά

Κάτι μ λέει ότι είναι παπατζα περί μονικα;

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
εμμανουελα να ξερετε αν δείτε άσπρο bmw x5 με βουλγάρικες πινακίδες παρκαρισμένο εξω απο στούντιο σημαίνει οτι είναι μέσα, εγώ τελευταία φορά που τη πέτυχα στα στούντιο ήταν στο venus αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι πηγαινοέρχεται!!
Δωράκι του παντρεμένου χορηγού της το όχημα...

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.729
Πόντοι
456
Περασμα τις προαλλες με την ρωξανα
Ξεκινησε με μια οχι κ τόσο βαθιά πίπα αλλά γρήγορα στήθηκε κ ήταν δοτική σε ότι στάση ζήταγες (ίσα ίσα συμμετοχική)
Για τον χρόνο δεν έκανε κανένα παράπονο, επιβεβαιώθηκαν όσοι γράψατε οτι αξίζει για μια φορά (τελείωμα βυζια)
Παρεπιπτοντως, τι ξενοδοχειαρα χτιζεται παλι μπροστά από το παλιο ape??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom