Τυπε 40 ποντους δεν εχει σιγουρα ο Κοψιαλης, αυτο που εχει μεγαλύτερο ειναι το IQ απο την Φυρού. Πιθανολογώ η εξυπνάδα του μαζι με μια ελαφριά απαξίωση που μπορει να της έδειξε (του τύπου το ξερω οτι εισαι μουναρα αλλα δεν πρόκειται να κανω και κωλοτουμπες προκειμενου να μου κάτσεις) να εκανε το γκομενακι να τσιμπήσει.
Δεν ειναι και σπανιο δα να δεις κατι τετοιο εκει εξω.
Κατ' αρχας και μονο που τη θεοποιειτε αυτο σημαινει αυτοματα οτι ποτε δε θα εχετε ελπιδες με καποια τετοια εκει εξω.
Ο τυπος ξαναειπαμε μπορει να ειναι χαβαλετζης, να την επιασε μικρη, εχει ωραια μαπα, γενικα στην ig millenial κοινοτητα μετραει η απλα εκαναν connection και τα βρηκαν με το χρονο.
Ο μεσος αντρας μπορει να φαει γυναικα πολυ πανω εμφανισιακα εαν αφιερωσει χρονο ενεργεια και ξερει τι κανει. Το 99% δε θα το κανει ποτε γιατι βαριεται, ειναι μπουνταλας, θελει το ευκολο, γρηγορο, εχει εγωισμο, πληγωνεται η καρδουλα του. (Δε μου εστειλε σημερα οτι θελει να γαμηθει αρα ειναι πουτανα δε με θελει δεν ξανασχολουμε)
Και η τυπισσα φαινεται απλη, απο οικογενεια με τους γονεις συνεχεια μαζι, πιθανοτατα με μικρο body count. Ουτε 30αρα με 15 χωρισμους και ολο το τραυμα και το κεφαλι γεματο ιδεες.. Ουτε ισως προλαβε να "πουληθει" για να δει τι μετραει.
Στανταρ πιο προσβασιμη απο το 5ρι που τρωει κρεπα στο μπουρναζι.
Το ερωτημα ειναι πως περασε απο showbiz και τη γλυτωσε..
Ποσα τετοια 9ρια παντως εχω δει στη γειτονια η πρωην συμμαθητριες που τα εχουν με νορμαλ παιδακια κατα πλειοψηφια κατω του μεσου εμφανισιακα.
99.999% ζηλευετε Κοψιαλη.