ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.990
- Πόντοι
- 6.756
Παταρα βυζάρες όλα
Τρομερή κορμάραΠαταρα βυζάρες όλα
Διαφημίζει το "προϊόν";
Απο διάφορα στορυ που βλέπω το κοβω να ειναι πιο πολυ cuckold σεναριο.Ο αγαπητός κοψιαλης να παίρνει ματι και να συντηρεί τους γαμιαδες της γυναικας τουΤι μουναρος είναι αυτός , αχόρταγο σκυλι είναι μόνο γι άγρια γαμησια. Επίσης στα στορυ της τι σκατα γίνεται όλο μέσα στο σπίτι είναι Αλέξανδρος κ δυο φίλοι του . Λέτε να γίνονται σκανταλιές όταν λείπει ο Αλέξανδρος ;;
εγω πιστευω οτι βαζει γνωστους και φιλους να γαμανε την γυναικα του με προυποθεση να γαμανε πρωτα αυτονΑπο διάφορα στορυ που βλέπω το κοβω να ειναι πιο πολυ cuckold σεναριο.Ο αγαπητός κοψιαλης να παίρνει ματι και να συντηρεί τους γαμιαδες της γυναικας του
Μη Βριζεις μανΠουτανάρααα
Συγνώμη μαν.Μη Βριζεις μαν
Για πες κανα κουτσομπολιο? Την ειχε φαει ο γνωστος σου? Ή εστω μιλαγανε σαν φιλεναδιτσες να του λεει τα γκομενικα της?Εγώ πιστεύω ότι είναι σιλικονατα αυτα βυζιά και μετά την εγκυμοσύνη φούσκωσαν και άλλο και δείχνουν πιο φυσικά.
Σίγουρα έχει χτυπήσει και χείλια μαζί με μποτοξ.
Πιστεύω ότι έγιναν από χορηγίες. Πάνω κάτω όλες του συνναφιου της κατέληξαν με γόνους πλουσίων οικογενειών. Να και μια που διάλεξε έναν πιο νορμάλ τύπο που θεωρείται αυτοδημιούργητος ( χωρίς τα λεφτά του μπαμπά).
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο τύπος ούτε τι κάνει από αυτό το νήμα τον έμαθα. Αλλά το Σοφάκι το παρακολουθώ πολλά χρόνια γιατί έκανε παρέα με έναν γνωστό μου και αυτός κάθε βράδυ που έβγαιναν ή όταν πέρναγε από την δουλειά του ανέβαζε στορι ή φώτο. Έτσι την έμαθα ...