ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.235
- Πόντοι
- 12.756
Για σκληρη μεταχειριση
τύπε υπάρχει το θέμα "αλληλομαλακία" ,εκεί να πας να ρωτήσειςΣτειλτε μου μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια οποιος γουσταρει Σοφια Φυρου.......καυλοσυζητηση για τη Σοφια να περναει η ωρα....τιποτα σπουδαιο
Λαχταριστο κορμί για τρέλες
Τι κανει γαμω το σπιτι της!!!
Για σπερμα φτιαγμένα!Μαμαδιστικα βυζομπαλα 30αρας....πολυ καυλα
Υπάρχει κ η κατηγορία που αρέσει αυτό το τεράστιο έτοιμο κ πλασμένο για ισπανικό!μουναρα κορμαρα κτλ. αλλα αυτες οι βυζαρες δεν θα ειναι σαν αγελαδινες οταν βγαλει τα ρουχα?
γιατι σας αρεσουν τοσο τα μασταρια των βοωηδων?
ωραια ειναι μονο μεσα απ τα ρουχα γιατι μετα απομυθοποιουνται τουλαχιστον για μενα.
ενω ενα 2αρακι στητο ειναι χαρμα σε ολες τις φασεις και στασεις![]()
Ναι είναι για πολύ ισπανικό!!!Υπάρχει κ η κατηγορία που αρέσει αυτό το τεράστιο έτοιμο κ πλασμένο για ισπανικό!
Κ να το πιάνεις κ να μη χωράει!οκ σεβαστο απλα το ειχα απορια.
Κ χυσιμο!Ναι είναι για πολύ ισπανικό!!!
Δε νομίζω ότι θα κρέμονται κ τόσο της Σοφίας μας! Τα βλέπω συμπαγή!εμενα με χαλαει αν κρεμεται.
γουσταρω στητο βυζι αλλα και καπως αναλογικο με το σωμα.
ουτε τεραστια στρογγυλα μπαλονια μ αρεσουν σε μινιατουρες γκομενες
Τυπε μπερδεύτηκες.μουναρα κορμαρα κτλ. αλλα αυτες οι βυζαρες δεν θα ειναι σαν αγελαδινες οταν βγαλει τα ρουχα?
γιατι σας αρεσουν τοσο τα μασταρια των βοωηδων?
ωραια ειναι μονο μεσα απ τα ρουχα γιατι μετα απομυθοποιουνται τουλαχιστον για μενα.
ενω ενα 2αρακι στητο ειναι χαρμα σε ολες τις φασεις και στασεις![]()

Εδώ τα ρσενικά θέλουμε βυζγιά όπως Φυρού και βάλε.τυπε πως προεκυψε αυτο?

Οκ,είσαι στο μεταίχμιο του μπούστη να ξέρεις μάν.ενταξει τυπε επειδη μ αρεσουν οι γκομενες και οχι οι αγελαδες θα παω σε αλλω νημα.
μου επιτρεπεις να ριχνω καμια ματια κι εδω επειδη ειναι ωραιο γκομενακι παρ ολα αυτα?

Θα στο εξηγήσει ο @athinaios44 που είναι ο επιστημονικός οροθέτης.δεν το ειχα καταλαβει αλλα μπορει σημερα να μου ανοιξες νεους οριζοντες.
ο μπουστης ειναι το ιδιο με τον πουστη?

Τροφή για σκέψη,σωστός...οκ ευχαριστω για την τροφη για σκεψη που μου εδωσες σε καθε περιπτωση