Από την όλη ιστορία αυτό που με ενδιαφερει είναι πιο ήταν το ρουμανικό υπερμουνο! Λες δίπλα στο medusa, αριστερά, πως είναι αυτή για να καταλάβω ποια λες όταν πάω;
Και προς όλους τους υπόλοιπους, μια alexandra που έχει στο άλλο site σήμερα στο red diamond την είδε κανείς από κοντά; Μου κάνει ένα κλικ..
ξέρω εγώ αδερφέ, όταν μας μίλησε και μου φάνηκε πολύ ''μαγγιόρα'' στυλ, δεν τις πολύ γουστάρω αυτές, έκανα στροφή και έφυγα...βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος
Επειδή μπερδέψαμε τις Αλεξανδρες... Η μία αυτήν που αναφέρω εγώ είναι η κυπρια /Ελληνίδα(αυτή που μιλάει καλά ελληνικά για όσους αμφισβητούν καταγωγή), η συγκεκριμένη κάνει τα πάντα, γενικώς έχει καλές υπηρεσίες και έχει περάσει από το παρανταις... Τώρα δουλεύει μόνιμα σε badgirls και blackangels... Είναι σγουρό αλλά και καστανή πλέονμε αρκετά κιλά παραπάνω....
H άλλη Αλεξάνδρα είναι μια Ρουμάνα ξανθιά που πέρασε και αυτή από παρανταις και δουλεύει πλέον στις βιλλες, έχει περάσει και από Κατερίνη και ναι δεν κάνει ακαποτες πιπες... Είναι ίσως πιο ωραίο μουνι, αλλά οι υπηρεσίες της είναι μέτριες έως κακές.... Τουλάχιστον ήταν κακές όσο ήταν στο παρανταις....
Και οι δύο έχουν φωτογραφίες στο άλλο σάιτ.
Αυτα για να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι...