You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.473
- Πόντοι
- 3.556
Κόψε κάτι τύπε ... άκου κει πυρηνικό επειδή είναι ξέκωλο ... δλδ αυτή τότε τι ήτανε ?Πυρηνικό όπλο φίλε .

Δες και αυτό όμως από Ελλάδα!Κόψε κάτι τύπε ... άκου κει πυρηνικό επειδή είναι ξέκωλο ... δλδ αυτή τότε τι ήτανε ?
![]()
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.473
- Πόντοι
- 3.556
Βγάλε της πρώτα το τριπτό επίχρισμα 2 εκατοστώνΔες και αυτό όμως από Ελλάδα!![]()

Εντάξει φίλε αλλά αυτή η Κύπρια σε χαλαγε δηλαδή για παράδειγμα;;;!Βγάλε της πρώτα το τριπτό επίχρισμα 2 εκατοστώνκαι μετά να ξαναμιλήσουμε ... όχι ότι θα σωθεί η περίπτωση με τέτοιο βλέμμα αγελάδας .. ενώ της Cindy είναι σπινθηροβόλο
![]()
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.473
- Πόντοι
- 3.556
Ρε τύπε είναι ένα τσόλι που ψοφάει για προσοχή ειδάλλως πέφτει σε κατάθλιψη ...Εντάξει φίλε αλλά αυτή η Κύπρια σε χαλαγε δηλαδή για παράδειγμα;;;!
Να με χαλάσει σε τι ? Για μια ώρα ? Ξέρουμε αν γαμιέται καλά ? αν ναι δε με χαλάει ... αν δεν με χαλάει
Για να κυκλοφορεί δίπλα μου ? Όχι απλά με χαλάει αλλά θα πρεπε να μουν τρελός να επιλέξω να χω τέτοιο "καθρέφτη"
Μεγάλη καυλα ειναι παντωςΡε τύπε είναι ένα τσόλι που ψοφάει για προσοχή ειδάλλως πέφτει σε κατάθλιψη ...
Να με χαλάσει σε τι ? Για μια ώρα ? Ξέρουμε αν γαμιέται καλά ? αν ναι δε με χαλάει ... αν δεν με χαλάει
Για να κυκλοφορεί δίπλα μου ? Όχι απλά με χαλάει αλλά θα πρεπε να μουν τρελός να επιλέξω να χω τέτοιο "καθρέφτη"
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.473
- Πόντοι
- 3.556
Μεγάλη καυλα ειναι παντως

sTeL77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2011
- Like
- 4.705
- Πόντοι
- 441
Ευτυχώς ένα βρακι το φοράνε ακόμα χαχαχαχαΑυτή εδώ μόλις έβγαλε φωτογραφία με το βρακί!Χαχα![]()
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.579
- Πόντοι
- 1.056
Οταν βλέπεις την γειτόνισσα στο ινσταγραμ να εχει ξεφύγει...............(μετα απο λιγο το κατεβασε
)
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.336
- Πόντοι
- 446
Άλλη μια 10χρονη?Αυτή εδώ μόλις έβγαλε φωτογραφία με το βρακί!Χαχα![]()
Ποιες είναι;Οταν βλέπεις την γειτόνισσα στο ινσταγραμ να εχει ξεφύγει...............(μετα απο λιγο το κατεβασε)
![]()
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.579
- Πόντοι
- 1.056
Ποιες είναι;
η δεξια ειναι μια γνωστη μου γειτόνισά,.........δεν ειναι ινφλουενσερ οποτε δεν παιζει να την ξερεις. λογικα ειχε παρει τιποτα καλο τα βραδυ και ξεφυγε η κατασταση με τις φωτο!
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 52
- Like
- 5.952
- Πόντοι
- 7.636
Καυλα πάντωςη δεξια ειναι μια γνωστη μου γειτόνισά,.........δεν ειναι ινφλουενσερ οποτε δεν παιζει να την ξερεις. λογικα ειχε παρει τιποτα καλο τα βραδυ και ξεφυγε η κατασταση με τις φωτο!
Έκφυλη φαίνεται η γειτόνισα!η δεξια ειναι μια γνωστη μου γειτόνισά,.........δεν ειναι ινφλουενσερ οποτε δεν παιζει να την ξερεις. λογικα ειχε παρει τιποτα καλο τα βραδυ και ξεφυγε η κατασταση με τις φωτο!
Όχι ρε, γιατί το λες; Εγώ μαζεμένη τη βλέπωΈκφυλη φαίνεται η γειτόνισα!
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.374
- Πόντοι
- 456
Ποια ειναι?Αυτή εδώ μόλις έβγαλε φωτογραφία με το βρακί!Χαχα![]()
sTeL77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2011
- Like
- 4.705
- Πόντοι
- 441
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις