Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Φίλε η Ρωξάνα πόσο ξεκινάει πέρασες από κει;
Την είδες βασικά ;γιατί τελευταία που πήγα δεν την βρήκα
Έχει εδω δυο κριτικές , αν και δεν αναφέρουν αναλυτικά απο πόσο ξεκινάει μάλλον απο 40 , αλλά ο άλλος λέει έδωσε 50 για γλύψιμο και δεν δεχόταν η κοπέλα :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Έχει εδω δυο κριτικές , αν και δεν αναφέρουν αναλυτικά απο πόσο ξεκινάει μάλλον απο 40 , αλλά ο άλλος λέει έδωσε 50 για γλύψιμο και δεν δεχόταν η κοπέλα :confused:

Ναι τα είδα ,απλά θέλω να ξέρω το απλό ,γιατί άμα κατέβω και δεν την βρω πάλι με βλέπω να μπαίνω Αναστασία

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Βόλτα στην πρωινή βάρδια σε κάποια βέβαια ..όχι σε όλα .
Άλλη φορά δεν κλειδώνω στόχο ,δεύτερη φορά πάω και τρώω άκυρο ! Μπαίνω να βρω την Ρωξάνα και μου παρουσιάζει μια Σοφία !
Μιλφ καλό ,ψιλή αδύνατη γκόμενα αλλά με 40 δεν ψηθηκα.
Ακριβώς δίπλα μου παρουσιάζει πρώτα την χοντρή Ταϊλανδεζα και καπάκι περιμένω να δω και την Άννα την Σέρβα στο ίδιο και βγαίνει μια που μόνο για Σέρβα δεν μοιάζει !
Πάω και στο άλλο δίπλα belarus τι γράφει από έξω δεν ξέρω ..εκει η τσατσά βαριοταν να σηκωθεί οπότε μου παρουσιάστηκε μόνη της η κοπέλα μια γεματουλα που ζητούσε πάλι σαραντάρι.
Πάω απέναντι στα red ,είδα την Αννίτα,ωραίο κοριτσάκι,πάλι στα σαράντα αλλά μόλις γύρισε πλάτη να πάει πάλι στο κουζινακι ξαφνικά βλέπω ότι δεν έχει κωλο ! Τελείως πλάκα πίσω ..
Πάω δίπλα στον όροφο ..η κοπέλα είναι στο δωμάτιο θα περιμένεις ;..η Ναρυ είναι την γνωρίζεις ;
Όχι της λέω ..
Αρχίζει ένα παραλήρημα,ότι είναι η καλύτερη,ότι δεν βιάζεται ,είναι από Καζαχστάν,κάνει το καλύτερο κρεβάτι και ο χώρος είναι πολύ περιποιημένος για να καταλήξει... ΑΛΛΆ η κοπέλα ξεκινάει από 50 !
Μάλιστα λέω και παίρνω την κατηφόρα.
Τελικά μπήκα Γκόλντεν λίπς για να μου φύγει και η περιέργεια , Αναστασία στα 40 μπήκα .
Ωραία κοπέλα με σιβηριακα χαρακτηριστικά,νταρντανακι αλλά αβυζο τελείως .
Πολύ καλή πίπα ,είχε υπομονή και χωρίς να βιάζεται .
Και στο κρεβάτι τρίβεται πάνω σου τελικά ,δεν σε χαϊδεύει μόνο σαλόνι ! .
Γενικά απλή αλλά καλή εμπειρία αφού εκτός ότι το πάει χαλαρά ,παίρνει και πρωτοβουλίες και προσπαθεί να σου δείξει ότι θέλει να είσαι εσύ άνετα .
Κιλακια λίγα παραπάνω αλλά σφιχτό σώμα ..στα χεράκια δεν δυσανασχετήσε καθόλου ..πιστεύω θα ξαναπήγαινα αλλά είναι απλά για όταν θες κάτι γεματουλικο

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.567
Πόντοι
496
Πριν λίγο καιρό έτυχε να πάω μια μέρα (πρωί) την οποία είχε διακοπή νερού, μπαίνω σε ένα δύο σπίτια δεν μου λένε τίποτα, μπαίνω σε ένα άλλο μου λέει η τσα δεν έχω νερό δεν δουλεύει η κοπέλα, πάω στο δίπλα όπου δούλευε γνωστή κοπέλα που τα κάνει όλα, συμφωνούμε για πρόγραμμα με γλυφοκωλι (εγώ νόμιζα ότι νερο δεν είχε μόνο ένα μαγαζί και όχι όλη η περιοχή). Τα βρίσκουμε τέλος πάντων στα φράγκα και λέω φέρε πετσέτα να κάνω μπάνιο, μου κάνει νόημα ότι δεν έχει νερό ,της λέω και το γλυφοκωλι πως θα μου το κάνεις, μου φέρνει 2 μωρόμαντίλα !! (Ούτε καν όλο το πακέτο ) και μου λέει clean. Εντμεταξυ εκείνη την μέρα είχε σχεδόν 40 βαθμούς και ήμουν μούσκεμα. Τελικά δεν έκατσα αλλά γενικά όλο αυτό μου έκανε κάποια εντύπωση.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Πριν λίγο καιρό έτυχε να πάω μια μέρα (πρωί) την οποία είχε διακοπή νερού, μπαίνω σε ένα δύο σπίτια δεν μου λένε τίποτα, μπαίνω σε ένα άλλο μου λέει η τσα δεν έχω νερό δεν δουλεύει η κοπέλα, πάω στο δίπλα όπου δούλευε γνωστή κοπέλα που τα κάνει όλα, συμφωνούμε για πρόγραμμα με γλυφοκωλι (εγώ νόμιζα ότι νερο δεν είχε μόνο ένα μαγαζί και όχι όλη η περιοχή). Τα βρίσκουμε τέλος πάντων στα φράγκα και λέω φέρε πετσέτα να κάνω μπάνιο, μου κάνει νόημα ότι δεν έχει νερό ,της λέω και το γλυφοκωλι πως θα μου το κάνεις, μου φέρνει 2 μωρόμαντίλα !! (Ούτε καν όλο το πακέτο ) και μου λέει clean. Εντμεταξυ εκείνη την μέρα είχε σχεδόν 40 βαθμούς και ήμουν μούσκεμα. Τελικά δεν έκατσα αλλά γενικά όλο αυτό μου έκανε κάποια εντύπωση.
Σταματα βρε αηδία ..μας γράφεις και λεπτομέρειες!
Σπυριασε η γλώσσα της ..
Ποια ήταν αυτή ;
Γαμω το σκατό που ρευεται

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.567
Πόντοι
496
Σπυριασε η γλώσσα της ..
Ποια ήταν αυτή ;
Δεν θα πω ποια είναι γιατί σέβομαι το μεροκάματο της κάθε κοπέλας, πάντως εγώ δεν έκατσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Δεν θα πω ποια είναι γιατί σέβομαι το μεροκάματο της κάθε κοπέλας, πάντως εγώ δεν έκατσα
Λες και με το ζόρι θα σε εγλυφε το γράφεις ρε φίλε!
Τι να σεβαστείς αφού αυτή δεν σέβεται τον εαυτό της !

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Μια πιτσιρίκα Έφη που δούλευε Φρίξου στο μεσαίο αν θυμάμαι καλά τι να έγινε... πολύ καλή περίπτωση. Θα μου πείτε ο καθένας ότι θυμάται χαίρεται...
στην καραντίνα υπήρχε χώρος που μπορουσες να την επισκεφτείς....Μετά την καραντίνα εξαφανιστηκε....Λογικα εφυγε

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Σημερινή πρωινή βόλτα...απογοήτευση, όπως και πριν μια εβδομάδα.
Δύο σερί φορές, που δεν έκανα κατάθεση. Δεν έχει ξαναγίνει.

Για τη μόνη που ίσως το σκεφτόμουν θα ήταν η Ρίτα στο Βένους επειδή την παινευουν και μια Τζέσι στη Φρίξου στον όροφο.

Επική κουβέντα με την κυρία στο παρανταις που λέγαμε για τις γυναίκες που δίνουν κωλο.

Αυτή η Ζανέτ πιστεύει πως είναι το μουνι? Της λέω το ονοματάκι σου...με ξινιλα λέει, αφου το ξέρετε από το ίντερνετ.

Δεν αξίζει καν να πω ποια ήταν που.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Λοιπόν τι να γράψω για προχθές;;; Όποιον του αρέσουν οι χοντρές να πασαλειφθεί με λάδι και να πάει άνετα για ελληνορωμαϊκή . Αυτά που πρέπει να αναφέρω η αγένεια και ο φθόνος που έβγαζαν αι τσατσαδε όταν ζητούσες ενημέρωση. Έλεος αλλά ποια είναι η δουλειά τους;
Εξαίρεση η κοπέλα - τσατσά στο sex n' the city που παρότι απεριποίητη έδειχνε νέα και όμορφη (καλύτερη από την τάνα) και ευγενική . Άνετα έμπαινα με αυτή . Άλλωστε αυτό το μαγαζί και το Φρίξου 12 όροφος , είχαν 2 υποφερτές από τις νέες, που δεν χρειαζόταν να φορέσεις την ζώνη του Κάχι Καχιασβίλι για να κάτσεις ''κάτω από την μπάρα''

Τελευταία τροποποίηση:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Α και μια στο Λευκορωσία ήταν αδύνατη, αλλά παντελώς αδιάφορη, η δε τσατσά αχαρακτηριστη

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Σπυριασε η γλώσσα της ..
Ποια ήταν αυτή ;
Χάχαχα... Δεν υπάρχετε ρε παίδες!!!! Χεστηκα από το γέλιο λέμεεεεε :2funny::cheesy::2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Επίσης, οι τρεις Αθηναίοι, που πέτυχα στην τσάρκα, δεν ξέρω αν ήταν απλά για την έκθεση ή είναι μέλη του μπου. Αν ναι, ας δώσουν στίγμα.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
258
Πόντοι
21

Για τη μόνη που ίσως το σκεφτόμουν θα ήταν η Ρίτα στο Βένους επειδή την παινευουν και μια Τζέσι στη Φρίξου στον όροφο.

Επική κουβέντα με την κυρία στο παρανταις που λέγαμε για τις γυναίκες που δίνουν κωλο.

Αυτή η Ζανέτ πιστεύει πως είναι το μουνι? Της λέω το ονοματάκι σου...με ξινιλα λέει, αφου το ξέρετε από το ίντερνετ.

Mπες Ριτα με λιγα παραπανω λεφτα να γυρισεις τσοντα. Αξιζει. Να το διαφημισω το καλο το κοριτσι... Τοσα λεφτα πανε χαμενα... Με την Ριτα πιανουν τοπο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736

Μήπως εννοείς την Ζιζέλ ; Φαίνεται κορμάρα στο άλλο σάιτ , αλλά το πρόσωπό της λίγο άγριο μου φαίνεται , θα μου πείς γούστα είναι αυτά. Μήπως την αδικούν οι φωτογραφίες η και απο κοντά ίδια είναι ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Μήπως εννοείς την Ζιζέλ ; Φαίνεται κορμάρα στο άλλο σάιτ , αλλά το πρόσωπό της λίγο άγριο μου φαίνεται , θα μου πείς γούστα είναι αυτά. Μήπως την αδικούν οι φωτογραφίες η και απο κοντά ίδια είναι ;
Ζανετ στον οροφο στο φριξου 12

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Περασμα με καποια Ντονα στα 4 σπιτακια που ειναι μαζεμενα στην αρχη της Νικ Ουρανου. Πηρα 50ευρω 69 με γυμνο..Πιπα καλουτσικη αλλα στο γαμησι η κοπελα με κοροιδευε νομιζω. Γελουσε οταν την γαμουσα εκανε κατι γκριματσες περιεργες ελεγε κατι βλακειες μου επεσε ο πουτσος και σηκωθηκα και εφυγα απο εκει οπως οπως. Επρεπε να τελειωσω ομως και χωθηκα αμμεσως στο επομενο σπιτακι που βρηκα ανοικτο. Μια χριστινα 50+ ετων. Πιπα γυμνο πηρα για γαμησι δεν ηταν με τιποτα. Με εγλυφε 40 λεπτα εχυσα και εφυγα. Χαλια μαυρα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Αυτά ζούμε στη Θεσσαλονίκη. Ο συνάδελφος ξόδεψε 100€ για ένα μπάζο που νομίζοντας ποια είναι τον κοροϊδεύε και μια μπαζογρια που θα έπρεπε να τον πληρώσει για κάνει σεξ μαζί του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom