Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Δεν τη γνωριζω .Φίλε η Ρωξάνα πόσο ξεκινάει πέρασες από κει;
Την είδες βασικά ;γιατί τελευταία που πήγα δεν την βρήκα
Δεν τη γνωριζω .Φίλε η Ρωξάνα πόσο ξεκινάει πέρασες από κει;
Έχει εδω δυο κριτικές , αν και δεν αναφέρουν αναλυτικά απο πόσο ξεκινάει μάλλον απο 40 , αλλά ο άλλος λέει έδωσε 50 για γλύψιμο και δεν δεχόταν η κοπέλαΦίλε η Ρωξάνα πόσο ξεκινάει πέρασες από κει;
Ναι τα είδα ,απλά θέλω να ξέρω το απλό ,γιατί άμα κατέβω και δεν την βρω πάλι με βλέπω να μπαίνω ΑναστασίαΈχει εδω δυο κριτικές , αν και δεν αναφέρουν αναλυτικά απο πόσο ξεκινάει μάλλον απο 40 , αλλά ο άλλος λέει έδωσε 50 για γλύψιμο και δεν δεχόταν η κοπέλα
![]()
Φρίξου 9 (Red Light) (Sex Studio) Μύλος
Φρίξου 9 (Red Light) Sex Studio στη περιοχή Μύλος. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
Σταματα βρε αηδία ..μας γράφεις και λεπτομέρειες!Πριν λίγο καιρό έτυχε να πάω μια μέρα (πρωί) την οποία είχε διακοπή νερού, μπαίνω σε ένα δύο σπίτια δεν μου λένε τίποτα, μπαίνω σε ένα άλλο μου λέει η τσα δεν έχω νερό δεν δουλεύει η κοπέλα, πάω στο δίπλα όπου δούλευε γνωστή κοπέλα που τα κάνει όλα, συμφωνούμε για πρόγραμμα με γλυφοκωλι (εγώ νόμιζα ότι νερο δεν είχε μόνο ένα μαγαζί και όχι όλη η περιοχή). Τα βρίσκουμε τέλος πάντων στα φράγκα και λέω φέρε πετσέτα να κάνω μπάνιο, μου κάνει νόημα ότι δεν έχει νερό ,της λέω και το γλυφοκωλι πως θα μου το κάνεις, μου φέρνει 2 μωρόμαντίλα !! (Ούτε καν όλο το πακέτο ) και μου λέει clean. Εντμεταξυ εκείνη την μέρα είχε σχεδόν 40 βαθμούς και ήμουν μούσκεμα. Τελικά δεν έκατσα αλλά γενικά όλο αυτό μου έκανε κάποια εντύπωση.
Δεν θα πω ποια είναι γιατί σέβομαι το μεροκάματο της κάθε κοπέλας, πάντως εγώ δεν έκατσαΣταματα βρε αηδία ..μας γράφεις και λεπτομέρειες!
Σπυριασε η γλώσσα της ..
Ποια ήταν αυτή ;
Γαμω το σκατό που ρευεται
Λες και με το ζόρι θα σε εγλυφε το γράφεις ρε φίλε!Δεν θα πω ποια είναι γιατί σέβομαι το μεροκάματο της κάθε κοπέλας, πάντως εγώ δεν έκατσα
στην καραντίνα υπήρχε χώρος που μπορουσες να την επισκεφτείς....Μετά την καραντίνα εξαφανιστηκε....Λογικα εφυγεΜια πιτσιρίκα Έφη που δούλευε Φρίξου στο μεσαίο αν θυμάμαι καλά τι να έγινε... πολύ καλή περίπτωση. Θα μου πείτε ο καθένας ότι θυμάται χαίρεται...
Χάχαχα... Δεν υπάρχετε ρε παίδες!!!! Χεστηκα από το γέλιο λέμεεεεεΣταματα βρε αηδία ..μας γράφεις και λεπτομέρειες!
Σπυριασε η γλώσσα της ..
Ποια ήταν αυτή ;
Γαμω το σκατό που ρευεται
Mπες Ριτα με λιγα παραπανω λεφτα να γυρισεις τσοντα. Αξιζει. Να το διαφημισω το καλο το κοριτσι... Τοσα λεφτα πανε χαμενα... Με την Ριτα πιανουν τοπο.Σημερινή πρωινή βόλτα...απογοήτευση, όπως και πριν μια εβδομάδα.
Δύο σερί φορές, που δεν έκανα κατάθεση. Δεν έχει ξαναγίνει.
Για τη μόνη που ίσως το σκεφτόμουν θα ήταν η Ρίτα στο Βένους επειδή την παινευουν και μια Τζέσι στη Φρίξου στον όροφο.
Επική κουβέντα με την κυρία στο παρανταις που λέγαμε για τις γυναίκες που δίνουν κωλο.
Αυτή η Ζανέτ πιστεύει πως είναι το μουνι? Της λέω το ονοματάκι σου...με ξινιλα λέει, αφου το ξέρετε από το ίντερνετ.
Δεν αξίζει καν να πω ποια ήταν που.
Μήπως εννοείς την Ζιζέλ ; Φαίνεται κορμάρα στο άλλο σάιτ , αλλά το πρόσωπό της λίγο άγριο μου φαίνεται , θα μου πείς γούστα είναι αυτά. Μήπως την αδικούν οι φωτογραφίες η και απο κοντά ίδια είναι ;Σημερινή πρωινή βόλτα...απογοήτευση, όπως και πριν μια εβδομάδα.
Δύο σερί φορές, που δεν έκανα κατάθεση. Δεν έχει ξαναγίνει.
Για τη μόνη που ίσως το σκεφτόμουν θα ήταν η Ρίτα στο Βένους επειδή την παινευουν και μια Τζέσι στη Φρίξου στον όροφο.
Επική κουβέντα με την κυρία στο παρανταις που λέγαμε για τις γυναίκες που δίνουν κωλο.
Αυτή η Ζανέτ πιστεύει πως είναι το μουνι? Της λέω το ονοματάκι σου...με ξινιλα λέει, αφου το ξέρετε από το ίντερνετ.
Δεν αξίζει καν να πω ποια ήταν που.
Ζανετ στον οροφο στο φριξου 12Μήπως εννοείς την Ζιζέλ ; Φαίνεται κορμάρα στο άλλο σάιτ , αλλά το πρόσωπό της λίγο άγριο μου φαίνεται , θα μου πείς γούστα είναι αυτά. Μήπως την αδικούν οι φωτογραφίες η και απο κοντά ίδια είναι ;