Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Πέρασμα με Έλενα στα τρίδυμα 20 χρονών από Ρουμανία. Απίστευτο νεανικό σωματάκι και πολύ γλυκό προσωπάκι, με το τακούνι που φοράει ο κώλος της γίνεται ακόμη πιο απίστευτος.
Δυστυχώς δεν κάνει ελεύθερο στοματικό, και η πίπα δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι συγκλονιστικό. Στο σεξ την ανέβασα από πάνω σε reverse cowgirl για να βλέπω το πανέμορφο κωλαράκι και το κωλοτρυπίδι να ανοίγει και να καυλώνω ακόμη περισσότερο. Στη συνέχεια ανέβηκα εγώ από πάνω όπου εκεί ανέβασα ρυθμούς και ήρθε η τελική κατάθεση.

Συνοψίζοντας, είναι ένα μικρό 20χρονο κουκλάκι, δεν θα κάνεις το σεξ της ζωή σου αλλά δεν είναι και το κομοδίνο που θα σε ξενερώσει. Με λίγα χιλιόμετρα ακόμη κι αν έχει και η ίδια τη διάθεση γίνει καλύτερη μέσα θα εξελιχθεί σε πολύ δυνατή περίπτωση.

Υ.Γ. ξέχασα να αναφέρω τις τεράστιες βυζάρες της!!! Φοβερές για πολύ γλύψιμο....
Μπορείς να πεις όνομα κά διεύθυνση στούντιο;;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Πέρασμα απογευματινό από τρίδυμα στο νο 3.
Κοπέλα Αλιονα
Ασχημομορφη και φαίνεται ακωλη αλλά δεν είναι
Έχυσα στα πόδια της καθώς μ άρεσαν πολύ. Γενικώς είμαι λάτρης των μπουτιών
Νομίζω ή ειναι αλαφροΐσκιωτη, η ήταν μεθυσμένη (και δεν ειναι η πρώτη φορά που πάω σε ρδελομπου κ η εκάστοτε ταναπου ζέχνει αλκοόλ) ή μαστουρα! Πάντως συνεννόηση έβγαινε
Πριν μπω μιλούσαμε κάνα μισάωρο με την Τσατσα κα ελευθερία ετών 63. Καταλήξαμε να μου τον χαϊδεύει στη ζούλα. Το πως μην το ρωτήσετε. Είναι να το χεις κ φυσικά συμβαίνει 1/20. Άντε να πάρεις κάνα fb στην καλύτερη. Με τριάντα απλό καλή ξαλαφρα. Έχυσα όπως είπα πάνω της χωρίς να είναι προσύμφωνημενο

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.333
Πόντοι
371
παιδια εχει ακουσει κανεις κανενα νεο για την ιωαννα?
αυτή που εμφανιζόταν las vegas και godiva λες, πριν λίγα χρόνια ? τα έχει παρατήσει και μοιράζει τη ζωή της σε αθήνα και κάπου εξωτερικό.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Αν η Μαρίζα είχε καλές υπηρεσίες θα ήταν το δυνατότερο χαρτί στα σπιτάκια.....αλλά κάνει αγγαρεία....

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Πω ρε φίλε!!! Μόλις γύρισα από την περιοχή! Αν και γενικά δεν πολύ γκρινιάζω σήμερα μπήκα σε αρκετά και έχω πω: TRAGIC
Τι χαλί είναι αυτό; Εκτός από κάτι παλιές τύπου Βικτώρια οι άλλες οι καινούργιες ήταν για λιμενεργάτες.... φοβήθηκα. Καλά τόσες Ταϊλανδες έχουμε δει που τους βρήκαν αυτούς τους βίσονες;;;; Σούμο!!!! Θα γράψω αύριο ότι θυμάμαι αν και προσπαθώ να ξεχάσω . Α και προς τα αφεντικά.... λίγο ευγένεια από τις τσατσαδε, ευγενικά ρωτούσα όνομα και τιμές και μόνο που δεν με βριζανε. Κύριοι στα μαγαζιά σας πάμε για να χαλαρώσουμε όχι να χαλαστουμε. Ούτε έχουμε υποχρέωση να πηδήξουμε κάθε παλαιστή που φέρνετε χωρίς να ρωτήσουμε. Έλεος!!!

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν Υπάρχει κάποια κοπέλα που να κάνει fisting?

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
111
Πόντοι
1
Πέρασμα απογευματινό από τρίδυμα στο νο 3.
Κοπέλα Αλιονα
Ασχημομορφη και φαίνεται ακωλη αλλά δεν είναι
Έχυσα στα πόδια της καθώς μ άρεσαν πολύ. Γενικώς είμαι λάτρης των μπουτιών
Νομίζω ή ειναι αλαφροΐσκιωτη, η ήταν μεθυσμένη (και δεν ειναι η πρώτη φορά που πάω σε ρδελομπου κ η εκάστοτε ταναπου ζέχνει αλκοόλ) ή μαστουρα! Πάντως συνεννόηση έβγαινε
Πριν μπω μιλούσαμε κάνα μισάωρο με την Τσατσα κα ελευθερία ετών 63. Καταλήξαμε να μου τον χαϊδεύει στη ζούλα. Το πως μην το ρωτήσετε. Είναι να το χεις κ φυσικά συμβαίνει 1/20. Άντε να πάρεις κάνα fb στην καλύτερη. Με τριάντα απλό καλή ξαλαφρα. Έχυσα όπως είπα πάνω της χωρίς να είναι προσύμφωνημενο
Μυστη μου..την είδα προχτές βραδυ αυτή που λες... σπασμένη κάπου στο τέλος των 30αντα υπολογίζω...μελαχρινή,αδύνατη...τα High heels που φορούσε ήταν όλα τα λεφτά...αλλά μόλις καταλαβα ότι ήταν περίεργα ''χαρουμενη'' την έκανα...τσατσά ήταν μια η οποία έχει ένα προβληματακι στη κίνηση?

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
Μια πιτσιρίκα Έφη που δούλευε Φρίξου στο μεσαίο αν θυμάμαι καλά τι να έγινε... πολύ καλή περίπτωση. Θα μου πείτε ο καθένας ότι θυμάται χαίρεται...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Μια πιτσιρίκα Έφη που δούλευε Φρίξου στο μεσαίο αν θυμάμαι καλά τι να έγινε... πολύ καλή περίπτωση. Θα μου πείτε ο καθένας ότι θυμάται χαίρεται...
ειχε γινει cg, μετα χαθηκαν τα ιχνη της

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Μυστη μου..την είδα προχτές βραδυ αυτή που λες... σπασμένη κάπου στο τέλος των 30αντα υπολογίζω...μελαχρινή,αδύνατη...τα High heels που φορούσε ήταν όλα τα λεφτά...αλλά μόλις καταλαβα ότι ήταν περίεργα ''χαρουμενη'' την έκανα...τσατσά ήταν μια η οποία έχει ένα προβληματακι στη κίνηση?
Ναι ναι αυτή ήταν

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Καλησπέρα συνάδελφοι, δύο ερωτήσεις έχω να κάνω....μια μπελά που βλέπω στο άλλο σάιτ ξέρει κανείς που δουλεύει και αν είναι καλή; Δεύτερη ερώτηση, γνωρίζει κάποιος ποτέ δουλεύει η λορετα; Στο άλλο σάιτ λέει απόγευμα στο μέδουσα ή δίπλα, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά όσα βραδιά περνάω δεν είναι.

Hyundai_Elantra

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
73
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι, δύο ερωτήσεις έχω να κάνω....μια μπελά που βλέπω στο άλλο σάιτ ξέρει κανείς που δουλεύει και αν είναι καλή; Δεύτερη ερώτηση, γνωρίζει κάποιος ποτέ δουλεύει η λορετα; Στο άλλο σάιτ λέει απόγευμα στο μέδουσα ή δίπλα, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά όσα βραδιά περνάω δεν είναι.
H Loretta είναι νομίζω πρωινή δίπλα αριστερά απο τις μέδουσες στο άλλο σ@ίτ την αναφέρει λάθος στο Πρόγραμμα, ούτε φωτογραφίες βάζουν ουτε τπτ... Μάλλον δεν θέλει η κοπέλα να την μοστράρουν, πάντως είναι αστερούμπα η μικρή αν και δεν τη λες και μοντέλο είναι ομορφούλα. Ξέρει να ικανοποιεί τον πελάτη... Την άλλη δεν την ξέρω που λές αλλά αν θα πας πρωί, κάνε ενα κόπο και πάνε μια βόλτα στην Ina απο poison μεριά. Νομίζω σε απάντησα στις ερωτήσεις φιλαράκι και πήρες και bonus :grin::buck2:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.253
Πόντοι
39.777
Ναρυ ???
Γελανε και οι πετρες.
Για τη Γυφτορουμανα λενε που ειχα γραψει παλαιοτερα,οχι τη γνωστη Καζαχα
Αν η Μαρίζα είχε καλές υπηρεσίες θα ήταν το δυνατότερο χαρτί στα σπιτάκια.....αλλά κάνει αγγαρεία....
Ας παει πρωτα να μαθει να κανει πιπες,τα βασικα!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
H Loretta είναι νομίζω πρωινή δίπλα αριστερά απο τις μέδουσες στο άλλο σ@ίτ την αναφέρει λάθος στο Πρόγραμμα, ούτε φωτογραφίες βάζουν ουτε τπτ... Μάλλον δεν θέλει η κοπέλα να την μοστράρουν, πάντως είναι αστερούμπα η μικρή αν και δεν τη λες και μοντέλο είναι ομορφούλα. Ξέρει να ικανοποιεί τον πελάτη... Την άλλη δεν την ξέρω που λές αλλά αν θα πας πρωί, κάνε ενα κόπο και πάνε μια βόλτα στην Ina απο poison μεριά. Νομίζω σε απάντησα στις ερωτήσεις φιλαράκι και πήρες και bonus :grin::buck2:
Στην Ίνα στο poison πήγα εγώ πριν κανένα μήνα ,αν και μαζεμένο το μικρό μάλλον καινούρια και αυτή στο άθλημα,επικοινωνία σχεδόν καθόλου αφού και αγγλικά πολύ λίγα ήξερε .
Αλλά καλή περίπτωση ,ωραίο σώμα και γενικά όμορφο κοριτσάκι και το προσπαθεί !
Είχα αναφέρει ότι μοιάζει λίγο σε χαρακτηριστικά την παλιά Βερόνικα του Βαρδαρίου

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
569
Πόντοι
301
Εχουνε πει νομιζω για μπελα ότι είναι φόλα η φάση. Όσον αφορά την Λορετα την έχει πάρει φίλος και είχε μείνει ευχαριστημένος, και ναι είναι πρωινη βάρδια

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Eπελεξα ξανα μετα απο 2χρονια σημερα παρασκευη πρωι την Ελενα ,ρουμανα στο pussycat,Eρημιτη 1ο απο αριστερα και χαρηκα ιδιαιτερα ,γιατι το κορμι της(βυζαρες,κωλαρα συν οι ματαρες της)με τραβανε σαν μαγνητης.Καταθεση δυνατη cowgirl,με υπεροχη θεα τον πισινο της,στα 40 με πιπα ακα.Γοητευτικη 35-40αρα.Καλη λυση για πρωινους τυπους,ξεκινα 9 πρωι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Eπελεξα ξανα μετα απο 2χρονια σημερα παρασκευη πρωι την Ελενα ,ρουμανα στο pussycat,Eρημιτη 1ο απο αριστερα και χαρηκα ιδιαιτερα ,γιατι το κορμι της(βυζαρες,κωλαρα συν οι ματαρες της)με τραβανε σαν μαγνητης.Καταθεση δυνατη cowgirl,με υπεροχη θεα τον πισινο της,στα 40 με πιπα ακα.Γοητευτικη 35-40αρα.Καλη λυση για πρωινους τυπους,ξεκινα 9 πρωι.
Φίλε η Ρωξάνα πόσο ξεκινάει πέρασες από κει;
Την είδες βασικά ;γιατί τελευταία που πήγα δεν την βρήκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom