You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικά ήθελα λίγη μεταξουργιώτικη σαπίλα και κοπάνησα τη γνωστή Φωτεινή στο Ιάσονος 44 μεσαίο με το "STOP" στην είσοδο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που την πρωτοπήρα στο Κολωνού 27 όροφο πριν από 6-7 χρόνια,παραμένει μες στην καύλα!
Το Ουζμπεκόσπιτο κλειστό.
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 4.827
Έτσι άκυρο στην Κάτια . μαζί σου αδερφέΚαλησπέρα, βλέπω αδειάσαμε από μερικούς edgy τρελάκηδες που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τις περισσότερες φορές.
Τέσπα, προχωράμε κανονικά...
Στο Κολωνού 27Β δύο χοντρές νεαρές η μία λατίνα με 4άρια 5άρια βυζιά πεσμένα.
Στο Κολωνού 27Α ισόγειο, σαλόναρε η Τζούλια, Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό. Δοκιμάστηκε και θα αφήσω κριτική.
Στο Κολωνού 30Α η Κατερίνα, Ρουμάνα και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
Το Κολωνού 32Α ήταν ανοιχτό, μάλλον με Ρίτα μουνάρα, αλλά επειδή δεν θέλω να την βαρεθώ γρήγορα, της τον δίνω μία φορά την εβδομάδα, η οποία από ότι έχω καταλάβει δεν δουλέυει ΣΚ, για όσους ρωτάνε και την ψάχνουνε.
Στο Κολωνού 53 η Γιούλι και η Ελένη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α
Στο Ιάσονος 44Β πρώτο από αριστερά όροφο ήταν η Κάτια, που μοιράζει άκυρο σε πελάτες, σε μένα δεν έδωσε άκυρο, αλλά της έδωσα εγώ.
Το Ουζμπεκόσπιτο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η "ΜαρίαΧΧΧ η άσχημη"
Ενώ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου ισόγειο έμπαινε κατά τις 10 η ώρα μία νεαρή μαύρη που την έχω ξαναπετύχει με πιασίματα.
Αυτα τα ολίγα, γρήγορα τσάρκα με μία δόση δροσιάς πλέον.

f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 4.827
Είναι όντως ακούραστη!!γι'αυτό και είναι γεμάτη σχεδόν πάνταΤελικά ήθελα λίγη μεταξουργιώτικη σαπίλα και κοπάνησα τη γνωστή Φωτεινή στο Ιάσονος 44 μεσαίο με το "STOP" στην είσοδο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που την πρωτοπήρα στο Κολωνού 27 όροφο πριν από 6-7 χρόνια,παραμένει μες στην καύλα!
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 9.450
Ακομα δε την έχει μαζέψει το υγειονομικό ε?...Είναι όντως ακούραστη!!γι'αυτό και είναι γεμάτη σχεδόν πάντα
Την πέτυχα χωρίς αναμονή και μπήκα.Είναι όντως ακούραστη!!γι'αυτό και είναι γεμάτη σχεδόν πάντα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
αντε να βάλω μια εσάνς ρομαντισμού από το δωμάτιο στο βάθος, το τρίτο στη σειρά που προτιμώ όταν παίρνω τη ΣοφίαΤελικά ήθελα λίγη μεταξουργιώτικη σαπίλα και κοπάνησα τη γνωστή Φωτεινή στο Ιάσονος 44 μεσαίο με το "STOP" στην είσοδο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που την πρωτοπήρα στο Κολωνού 27 όροφο πριν από 6-7 χρόνια,παραμένει μες στην καύλα!

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
εδώ δεν έχουν μαζέψει τη γιαγιά Ελένη που το ανακοινώνει φορά παρτίδα...Ακομα δε την έχει μαζέψει το υγειονομικό ε?...
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα!!! Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει ποια παίρνει την καλύτερη πίπα τώρα Φυλής, Φωκαίας?
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.594
- Πόντοι
- 40.423
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάποια κοπέλα σε δωμάτιο, ξαναρώτησε πιο μετάΚαλησπέρα!!! Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει ποια παίρνει την καλύτερη πίπα τώρα Φυλής, Φωκαίας?
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάποια κοπέλα σε δωμάτιο, ξαναρώτησε πιο μ
Ρε μάγκες απαντήστε σοβαρα σας παρακαλώ. Μια ερώτηση έκανα. Τι κράζετε συνέχεια?Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάποια κοπέλα σε δωμάτιο, ξαναρώτησε πιο μετά
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 9.450
Έλα ντε....εδώ δεν έχουν μαζέψει τη γιαγιά Ελένη που το ανακοινώνει φορά παρτίδα...
francesco barbalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2018
- Like
- 746
- Πόντοι
- 80
δυστυχώς δύσκολα τα πράγματα πλέον.Ρε μάγκες απαντήστε σοβαρα σας παρακαλώ. Μια ερώτηση έκανα. Τι κράζετε συνέχεια?
λίγες έχουν μείνει για εμάς τους πιπατζήδες (!!!).
για τσέκαρε Άννα στο Φιλιππίδου 11 όροφος δίνει βάθος αλλά είναι λίγο μονότονη, απόγευμα μελαχρινή με τατουάζ ζαρτιέρες για να την καταλάβεις.
κάποια άλλη δεν μου έρχεται που να είναι αντικειμενικά καλή.
εγώ πάω και εμμανουέλα φωκαίας 27κάτω και Μαρία Φωκαίας 13 αλλά είναι γούστα αυτά, μπορεί να μην σου αρέσει..
φυσικά υπάρχουν και πολλά μπάζα στα πέριξ με αντικειμενικά καλές πιπές αλλά εγώ δεν τις προτιμώ εδώ και χρόνια.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 9.450
Καμία... ίσως αν πετύχεις τη Κατερίνα από Πολωνία και δε σε τρομάξει εμφανησιακα...θα σου αρέσει η πιπα τηςΚαλησπέρα!!! Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει ποια παίρνει την καλύτερη πίπα τώρα Φυλής, Φωκαίας?
hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 1.056
Βάζει δόντι ή Άννα τυπάρα μου, λίγο άγαρμπη άλλα ανεβαστική για ΠΟΡΝΟΣΤΑΡΙΚΑ ΓΑΜΗΣΑ !!!δυστυχώς δύσκολα τα πράγματα πλέον.
λίγες έχουν μείνει για εμάς τους πιπατζήδες (!!!).
για τσέκαρε Άννα στο Φιλιππίδου 11 όροφος δίνει βάθος αλλά είναι λίγο μονότονη, απόγευμα μελαχρινή με τατουάζ ζαρτιέρες για να την καταλάβεις.
κάποια άλλη δεν μου έρχεται που να είναι αντικειμενικά καλή.
εγώ πάω και εμμανουέλα φωκαίας 27κάτω και Μαρία Φωκαίας 13 αλλά είναι γούστα αυτά, μπορεί να μην σου αρέσει..
φυσικά υπάρχουν και πολλά μπάζα στα πέριξ με αντικειμενικά καλές πιπές αλλά εγώ δεν τις προτιμώ εδώ και χρόνια.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
1€ να κέρδιζα κάθε φορά που κάνεις την ίδια ερώτηση...Ρε μάγκες απαντήστε σοβαρα σας παρακαλώ. Μια ερώτηση έκανα. Τι κράζετε συνέχεια?
1€ ΡΕ Μ_Λ_Κ_!!!!!
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
1€ να κέρδιζα κάθε φορά που κάνεις την ίδια ερώτηση...
1€ ΡΕ Μ_Λ_Κ_!!!!!

hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 1.056
Έχει λιώσει σόλες και σόλες στις τσάρκες Ο φίλος τσαρκόφιλος , τύπε ...1€ να κέρδιζα κάθε φορά που κάνεις την ίδια ερώτηση...
1€ ΡΕ Μ_Λ_Κ_!!!!!
Που δουλευει;Καμία... ίσως αν πετύχεις τη Κατερίνα από Πολωνία και δε σε τρομάξει εμφανησιακα...θα σου αρέσει η πιπα της
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις