...αφού κάτα βάθος σ αγαπάω βρε...
Και είναι που είναι ντούκι αν το πάρει στραβά όπως λες σε βλέπω στο ΚΑΤΕγω σήμερα ηθελα να αφιερώσω ενα τραγούδι στη jo αλλα φοβούμαι οτι θα παει παλι ο νους της στο κακό.
...αφού κάτα βάθος σ αγαπάω βρε...
Και είναι που είναι ντούκι αν το πάρει στραβά όπως λες σε βλέπω στο ΚΑΤΕγω σήμερα ηθελα να αφιερώσω ενα τραγούδι στη jo αλλα φοβούμαι οτι θα παει παλι ο νους της στο κακό.
Με εμπνέει η φώτο προφίλ σου μαναρακι μου.. οπτασία είσαι στημένη στα 4 καυλομιλφ μου.....αφού κάτα βάθος σ αγαπάω βρε...
Πες τα μωρό!!!χαχαχαχαχσ!!Και είναι που είναι ντούκι αν το πάρει στραβά όπως λες σε βλέπω στο ΚΑΤ
Αφιερωμένη...Με εμπνέει η φώτο προφίλ σου μαναρακι μου.. οπτασία είσαι στημένη στα 4 καυλομιλφ μου..![]()
Αντί να το μαζέψεις εσύ εκτίθεσαι περισσότερο μωράκιΠες τα μωρό!!!χαχαχαχαχσ!!
Επρεπε να ανοιγες με τα χερια σου τα μαγουλα να φαινοντουσαν οι τρυπες σου.καμαρωτές καμαρωτέςΠες τα μωρό!!!χαχαχαχαχσ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφιερωμένη...![]()
Την άλλη φορά θα γίνει!!Δεν χάνω χατίρια!Επρεπε να ανοιγες με τα χερια σου τα μαγουλα να φαινοντουσαν οι τρυπες σου.καμαρωτές καμαρωτές
Θεσπέσιες τρυπούλες και κωλάρα για κάρφωμα και σφαλιάρες. Μας αναστατώνεις μωρό καυλιάρικο!!!Πες τα μωρό!!!χαχαχαχαχσ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφιερωμένη...![]()
Πόσο βαθος δηλαδη, εκει που ειναι η χαμενη ατλαντιδα;...αφού κάτα βάθος σ αγαπάω βρε...
Το ξέρεις ρε χαζό ότι σε πάω..Πόσο βαθος δηλαδη, εκει που ειναι η χαμενη ατλαντιδα;
Ρε σεις γιατί το νευριάζετε το μωράκι; Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει παρά να ασχολείται με σας τους τρόμπες; Αν δεν είσαστε αποφασισμένοι για ραντεβού μη σπαταλάτε το χρόνο της κοπέλας τζάμπα και βερεσέ έχει άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά. Αν γουστάρετε να παίζετε βάλ'τε καμιά τσόντα στο internet και παίξτε το γαριδάκι σαςΑ,να μην ξεχάσω, όποιος ακυρώσει για 2η ..3η φορά και πάει λέγοντας,πέραν μπλοκ που είναι δεδομένο ,καλά είναι να μην με προκαλέσει παραπάνω,γιατί θα γίνει ξεφτίλα...αρκετά βολική /ευγενική είμαι..δεν χρειάζεται τόσο με κάποιους τελικά.
Όποιος παίζει με τον χρόνο εργασίας μου,που είναι πολύτιμος, το μόνο που καταφέρνει, είναι να με τσατιζει άσχημα ενώ είμαι "τέρας" υπομονής..
Φιλάκια..μόνο στα καλά αγοράκια μου εδω,και που έχω δει φυσικά και που συμμετέχουν ενεργά![]()
....κι όμως θα συμφωνήσω με οτι έγραψες,απόλυτα...και το κρίμα της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι κύριοι στερούνται ραντεβού μαζί μου εξαιτίας αυτών, γιατί δεσμεύουν χρόνο μου ασκοπα ,δεν μπορώ στο ενδιάμεσο να βάλω άλλο ραντεβού γιατί είμαι τυπική, και έτσι γίνεται ένα μπάχαλο.Το θέμα είναι ότι δεν αλλάζουν οσο και να τους κράξεις..Ένας να βρεθεί..πραγματικά προκαλώ, έναν,να πει αν ποτε εγώ ακύρωσα..ΠΟΤΕ ,γιατί έχω μάθει να σέβομαι.Ρε σεις γιατί το νευριάζετε το μωράκι; Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει παρά να ασχολείται με σας τους τρόμπες; Αν δεν είσαστε αποφασισμένοι για ραντεβού μη σπαταλάτε το χρόνο της κοπέλας τζάμπα και βερεσέ έχει άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά. Αν γουστάρετε να παίζετε βάλ'τε καμιά τσόντα στο internet και παίξτε το γαριδάκι σας
Καλα καλα,Το ξέρεις ρε χαζό ότι σε πάω..και γι αυτό σε πειράζω,όταν αγαπώ ,πειράζω !!
Βάλε να φύγουν τα νεύρα...Καλα καλα,
Τραγούδι να βάλω;
Come on England....έχω σκάσει σε καφενείο με την έκδοση της αγγλικής σημαίας στο Εuro του 2018 όπου είναι λευκή με κόκκινο σταυρό( η ναυτική ,αν δεν απατωμαι;)... άτυχο το αποτέλεσμα αλλά εγώ την εμφάνιση την έκανα.Δεν υπάρχεις...άντε, φύγαμε, ετοιμάσου!![]()
Ήσουν διακοπές και σ έχασα από εδώ αγόρι;;;Come on England....έχω σκάσει σε καφενείο με την έκδοση της αγγλικής σημαίας στο Εuro του 2018 όπου είναι λευκή με κόκκινο σταυρό( η ναυτική ,αν δεν απατωμαι;)... άτυχο το αποτέλεσμα αλλά εγώ την εμφάνιση την έκανα.
εδω ηταν και μας επρηζε τα παπαρια στα πολιτικα ..Ήσουν διακοπές και σ έχασα από εδώ αγόρι;;;
Όπου και να είμαι πάντα είμαι δίπλα σου και ιδίως όταν κάτι με κινητοποιεί να απαντήσω...Ήσουν διακοπές και σ έχασα από εδώ αγόρι;;;
Σόρρυ να καλέσω τα Επείγοντα;εδω ηταν και μας επρηζε τα παπαρια στα πολιτικα ..
Εχει έντονη προσωπικότητα το αγόρι...εδω ηταν και μας επρηζε τα παπαρια στα πολιτικα ..
Το παγκοσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα γυρίζει γύρω του...δεν γυρνάει πουθενά αυτός.Εχει έντονη προσωπικότητα το αγόρι...
Κι εσένα έχασα, που γυρνάς Νιπλακο μου;