Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 206
Τρελό μιλφόνι!....πριν λίγο η φωτο ..σήμερα σας έχω από το πρωί, φρεσκαδουρα υλικό...
![]()
Τρελό μιλφόνι!....πριν λίγο η φωτο ..σήμερα σας έχω από το πρωί, φρεσκαδουρα υλικό...
![]()
Κουκλι καυλιαρικο δεν έχείς ανάγκη εσύ απ ότι θυμάμαι ..ασταμάτητα με πηδούσες!Πολυβιταμίνες και πολλά υγρά για αντοχές αλλιώς βλέπω το ΕΚΑΒ να είναι μονίμως απ'έξω από το σπίτι της να μαζεύει τα πτώματά μας
Καλησπέρα αγοράκι μου!!Καλησπέρα Τζο!!!![]()
Τρελό μιλφόνι!![]()
Κουκλάρα καυλομιλφάρα. Τύφλα να'χουν οι πιτσιρίκες μπροστά σου. Τις πατάς μωρό μου δεν τις βλέπεις καν!!!....πριν λίγο η φωτο ..σήμερα σας έχω από το πρωί, φρεσκαδουρα υλικό...
![]()
Κουκλι μου σ ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου.. από το 1λεπτο που βρεθήκαμε μέχρι τώρα,είσαι ευγενέστατος και με τον καλό τον λόγο απέναντι μου..Κουκλάρα καυλομιλφάρα. Τύφλα να'χουν οι πιτσιρίκες μπροστά σου. Τις πατάς μωρό μου δεν τις βλέπεις καν!!!
Καλημερα στην ομορφη Κυρια !!!!!Την καλημέρα μου να πω κι εγώ..
![]()
....παρε μαναμ' κανα κινητο που να βγαζει καλες φωτογραφιες, καταρρακτη θα παθουμε εδω μεσα!!Την καλημέρα μου να πω κι εγώ..
![]()
Καλημέρα λέει ο κόσμος και μετά γκρινιάζει.......παρε μαναμ' κανα κινητο που να βγαζει καλες φωτογραφιες, καταρρακτη θα παθουμε εδω μεσα!!
![]()
Καλημέρα μωράκι!Καλημερα στην ομορφη Κυρια !!!!!![]()
...ναι σωστα!Καλημέρα λέει ο κόσμος και μετά γκρινιάζει...
Καλημέρα πιπινακι όμορφο, καλά γαμησια να σου ευχηθώ.. με καυλα μπόλικηΤην καλημέρα μου να πω κι εγώ..
![]()
Καλημέρα όμορφη!!!αχ ,τέτοια θέλουμε!!!Καλημέρα πιπινακι όμορφο, καλά γαμησια να σου ευχηθώ.. με καυλα μπόλικη![]()
Τρελοκομείο...ναι σωστα!
μερααααααα
"....παρε μαναμ' κανα κινητο που να βγαζει καλες φωτογραφιες, καταρρακτη θα παθουμε εδω μεσα!!"
Καλησπερα ομορφια μου..!!Την καλημέρα μου να πω κι εγώ..
![]()
Μια μικρή τσόντα αναλ(φρέσκο υλικο)και δρόμο για δουλειά!
![]()
Καλησπέρα καύλαρικη κορμάρα. Έτοιμη για κάρφωμα είσαι έτσι μωράκιΤην καλημέρα μου να πω κι εγώ..
![]()
Καλησπέρα αδυναμία μου ....!Καλησπερα ομορφια μου..!!
Κουκλαρα μου με τα ομορφα μαλλακια σου..!!
Καλησπέρα ομορφιά μου!!Καλησπέρα καύλαρικη κορμάρα. Έτοιμη για κάρφωμα είσαι έτσι μωράκι
,Καταράκτη θα παθουμε λογω ηλικιας και οχι απ το κινητο της jo...ναι σωστα!
μερααααααα
"....παρε μαναμ' κανα κινητο που να βγαζει καλες φωτογραφιες, καταρρακτη θα παθουμε εδω μεσα!!"
...αφού κάτα βάθος σ αγαπάω βρε...Εγω σήμερα ηθελα να αφιερώσω ενα τραγούδι στη jo αλλα φοβούμαι οτι θα παει παλι ο νους της στο κακό.