KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.003
- Πόντοι
- 6.727
Στο Σίλβερ σπα έχει παει κάνεις;
δυστυχώς το επίπεδο είναι σαν της ελληνικής κοπρολήγκ......Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχασα τη μεσημεριανή εξόρμηση λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Βγαίνω αγχωμένος το απόγευμα για να προλάβω. Πάω Φραντζή 2 να δω τη Νάνσυ, έλειπε. Είδα την Αντριαννα, μ άρεσαν τα πόδια της αλλά δεν έχει καλές κριτικές, την κολομβιανή Κάρλα και μια milf-gilf πολύ αδύνατη, δε μ άρεσαν. Μπαίνω Φραντζή 7, είχε 2 gilf αδύνατες δε μ άρεσαν καθόλου. Φεύγω για Καλλιρρόης 48, είδα τη Μαριάννα μου φάνηκε πιο αδύνατη, τη Ρούλα που πρέπει να βγει στη σύνταξη, την ξανθιά χοντρουλα και την Στέλλα από την χθεσινή κριτική που της βάζει 8 εμφάνιση, εμένα δε μ άρεσε. Πάω στο Συγγρού 108 είδα Βαλέρια, αυτήν κι αν πρέπει να βγει στη σύνταξη και μια μελαχρινή αδύνατη, αδιάφορη. Συγνώμη αλλά δε συγκρατώ ονόματα. Μονόδρομος πλέον ήταν η Λέλας, στην Έρρικα, αλλά πέρασα και από Πατησίων μήπως δω τις άλλες νταρντάνες. Ήρθε πάλι μόνο η Αλεξάνδρα, όταν με είδε παραλίγο να μου φέρει την πόρτα στο κεφάλι, αν ξαναπάω θα με πάρουν με τις πέτρες! Τελευταία στάση στη Λέλα, όπου ξαναείδα 3 κορίτσια (περιμένωντας την Ερρικα) μελαχρινες κοντούλες αδύνατες. Παίχτηκε ακριβώς το ίδιο έργο, έφυγα και παραμιλούσα.
Ναι ρε φίλε, πραγματικά έχω απογοητευτεί!δυστυχώς το επίπεδο είναι σαν της ελληνικής κοπρολήγκ......
Τελικά σεβαστέ ο κίνδυνος της καψούρας είναι πιθανός, ή όλα είναι υπό έλεγχο;Καλησπέρα συναγωνιστές. ........Τελευταία στάση στη Λέλα, όπου ξαναείδα 3 κορίτσια (περιμένωντας την Ερρικα) μελαχρινες κοντούλες αδύνατες. Παίχτηκε ακριβώς το ίδιο έργο, έφυγα και παραμιλούσα.
Μια εμπειρία που κάνει τη διαφορα, αν το αντέχεις οικονομικά (120) είναι Νουρου με Έλενα στο Μπακνανα.Όλα καλά φίλε, είμαι πιο hard απ ότι νόμιζα! Συνεχίζω την εξερεύνηση για νέες εμπειρίες!
Τίμησα κι εγώ τη Έρρικα μετά από τις ενημερώσεις σου. Εξαιρετική εμπειρία! Ακολουθεί κριτική.Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχασα τη μεσημεριανή εξόρμηση λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Βγαίνω αγχωμένος το απόγευμα για να προλάβω. Πάω Φραντζή 2 να δω τη Νάνσυ, έλειπε. Είδα την Αντριαννα, μ άρεσαν τα πόδια της αλλά δεν έχει καλές κριτικές, την κολομβιανή Κάρλα και μια milf-gilf πολύ αδύνατη, δε μ άρεσαν. Μπαίνω Φραντζή 7, είχε 2 gilf αδύνατες δε μ άρεσαν καθόλου. Φεύγω για Καλλιρρόης 48, είδα τη Μαριάννα μου φάνηκε πιο αδύνατη, τη Ρούλα που πρέπει να βγει στη σύνταξη, την ξανθιά χοντρουλα και την Στέλλα από την χθεσινή κριτική που της βάζει 8 εμφάνιση, εμένα δε μ άρεσε. Πάω στο Συγγρού 108 είδα Βαλέρια, αυτήν κι αν πρέπει να βγει στη σύνταξη και μια μελαχρινή αδύνατη, αδιάφορη. Συγνώμη αλλά δε συγκρατώ ονόματα. Μονόδρομος πλέον ήταν η Λέλας, στην Έρρικα, αλλά πέρασα και από Πατησίων μήπως δω τις άλλες νταρντάνες. Ήρθε πάλι μόνο η Αλεξάνδρα, όταν με είδε παραλίγο να μου φέρει την πόρτα στο κεφάλι, αν ξαναπάω θα με πάρουν με τις πέτρες! Τελευταία στάση στη Λέλα, όπου ξαναείδα 3 κορίτσια (περιμένωντας την Ερρικα) μελαχρινες κοντούλες αδύνατες. Παίχτηκε ακριβώς το ίδιο έργο, έφυγα και παραμιλούσα.
Ελπίζω να μην έχει σχέση με την Έρρικα που ήταν στο Σινώπης και το άλλο στο Κολωνάκι ( Άθενς; αν θυμάμαι καλά) .Τίμησα κι εγώ τη Έρρικα μετά από τις ενημερώσεις σου. Εξαιρετική εμπειρία! Ακολουθεί κριτική.
Κωνσταντινουπόλεως 132Γειά σας συναγωνιστές!
Η μέρα σήμερα δεν πήγε καλά! Πήγα κατά τις 12 στο Ιερά οδός 259 και είδα Ελένη Ελληνίδα θεία, Στέλλα αδύνατη αδιάφορη και περίμενα για Ντιάνα με της καλές κριτικές. Όταν την είδα απογοητευτηκα ψιλή αδύνατη μέτριο πρόσωπο αλλά χωρίς καμία σεξουαλικότητα για μένα. Δεν περίμενα να δω Λένα. Φεύγω, και που να πάω? Επειδή είχα καυλες σταμάτησα στην Κασσάνδρας για Λάουρα που είχα πάρει παλιότερα. Την είδα να στέκεται έξω από την πόρτα με καθημερινά ρούχα, δε μ άρεσε καθόλου. Όλα τα υπόλοιπα κλειστά εκτός το 3 ισόγειο. Είχε τη Βουλγάρα Άννα μέτριο ύψος, αδιάφορο πρόσωπο με γυαλιά, ο κώλος της και τα βυζιά της με καυλωσαν που όντως είχαν πολύ ωραία αφή. Έγινε ένα αποστειρομένο στουντιακό γαμήσι το οποίο με ξενέρωσε. Το μετάνιωσα αλλά ήταν αργά! Δεν έχω κουράγιο να συνεχίσω σήμερα μέχρι τι βράδυ θα δω!
αυτο στουντιο ειναι τύπε... τι σχεση εχει με τα μασατζίδικα;Κωνσταντινουπόλεως 132
Μαριάννα σήμερα από ώρα 14 έως 1 μεσάνυχτα
Πριν όχι πολύ καιρό ανακοινώνανε 80 ευρώ ελευθερο στοματικό με αναλ . Δεν ξέρω εάν συνεχίζει έτσι.
Καμιά σχέση δεν έχει με τα λαδομάγαζα. Το ξέρω είναι στούντιο. Το έγραψα διότι ο konsolasg3 έρχεται από επαρχία. Πήγε στο 259 και απογοητεύτηκε και ΕΦΥΓΕ άπρακτος, και με το δίκιο του δηλαδή, διότι το προσωπικό ΔΕΝ λέει. Μετά πήγε σε στούντιο όπου ΔΟΚΙΜΑΣΕ, και απογοητεύτηκε ΚΑΙ εκεί. Κοινώς του βγήκε ξινή η ημέρα, όπως και το δηλώνει. Το 132 είναι προς τα εκεί. Εάν τον βόλευε και εάν ήθελε να πάει να ρίξει μια ματιά, μήπως και ρεφάρει. Ο συνάδελφος μας ενημερώνει. Προσφέρει. Να μην αναχωρήσει από Αθήνα χαλασμένος.αυτο στουντιο ειναι τύπε... τι σχεση εχει με τα μασατζίδικα;
πολύ καλά έκανες συμφορουμιστή και έδωσες το συγκεκριμένο τιπ στον επαρχιώτη. Εύγε!Καμιά σχέση δεν έχει με τα λαδομάγαζα. Το ξέρω είναι στούντιο. Το έγραψα διότι ο konsolasg3 έρχεται από επαρχία. Πήγε στο 259 και απογοητεύτηκε και ΕΦΥΓΕ άπρακτος, και με το δίκιο του δηλαδή, διότι το προσωπικό ΔΕΝ λέει. Μετά πήγε σε στούντιο όπου ΔΟΚΙΜΑΣΕ, και απογοητεύτηκε ΚΑΙ εκεί. Κοινώς του βγήκε ξινή η ημέρα, όπως και το δηλώνει. Το 132 είναι προς τα εκεί. Εάν τον βόλευε και εάν ήθελε να πάει να ρίξει μια ματιά, μήπως και ρεφάρει. Ο συνάδελφος μας ενημερώνει. Προσφέρει. Να μην αναχωρήσει από Αθήνα χαλασμένος.
νομίζω πως ναι.Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει για μια βικτωρια που ειπωθηκε στο σουλιου 4 αν είναι η αλινα από το εθναρχου με το μεγάλο στήθος; Είχα πάει πριν κλείσει γι καλοκαίρι αλλά δεν την είχα προλάβει.
Οποίος μπορεί ας στειλει pm για τη διεύθυνση γιατί ψάχνω αλλά δεν έχω βρει νήμα που να λέει κουδουνια κτλνομίζω πως ναι.
δεν υπάρχουν κουδούνια......παίρνεις τηλέφωνο και σου ανοίγουν...Οποίος μπορεί ας στειλει pm για τη διεύθυνση γιατί ψάχνω αλλά δεν έχω βρει νήμα που να λέει κουδουνια κτλ