Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.953
Πόντοι
3.796
Στο redlight που ήταν Τρίτη 50 απλό, 60 ελεύθερο στοματικό, ...
Για αυτό ρωτάω ,πέρασα και εγώ κατά τις 5 το απόγευμα και έφυγα τρέχοντας.
Πήγα Ινα με 30 και μια χαρά γάμησα

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
139
Πόντοι
1
Η Χριστίνα η Ρουμάνα έχει πλέον μεγάλες βυζάρες (μεγαλύτερες από τη Νικόλ). Τη βρίσκουμε στο Inside (Φρίξου 14, συνήθως πρωινή βάρδια).
Τι εννοεις πλεον? Άλλαξε κάτι?

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Τριτη πηρα Βικτωρια,σημερα παρασκευη τζεσυ,στο blue dreams φριξου 15 που δουλευει προσωρινα με το απλο προγραμμα και διασκεδασα με 60 πολυτιμα ευρω.Δυο εξαιρετικες επιλογες σε ωραιο μαγαζι με απιθανα κτιστα κρεβατια.Βεβαιως 15λεπτο,η Βικτωρια περισσοτερο καθεται χωρις ρολοι.Τελικα ειμαστε πολυ ωραια εδω!I love thessaloniki.Σεβομαι τις κοπελες που ζητουν πιο πολλα και καπου καπου τις πληρωνω,ομως η βασικη μου επιλογη ειναι το 30αρι.2 εβδομαδιαιως επι 4,240 μηνιαιως ,κρατιεσαι μονιμως σε φορμα ολο το χρονο και υπαρχουν επιλογες.

Karamanhs

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
0
Αυτο νομιζω κανείς απο μας δεν το ξέρει. Επομένως δεν έχεις πάρα να της στείλεις μυνημα στο messenger. Θα σου απαντήσει πιστεύω σιγουρα. Σε μένα απαντάει πάντα.
Μπορείς σε παρακαλώ να με στείλεις dm όνομα μη πηγαίνω άδικα ?

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Τριτη πηρα Βικτωρια,σημερα παρασκευη τζεσυ,στο blue dreams φριξου 15 που δουλευει προσωρινα με το απλο προγραμμα και διασκεδασα με 60 πολυτιμα ευρω.Δυο εξαιρετικες επιλογες σε ωραιο μαγαζι με απιθανα κτιστα κρεβατια.Βεβαιως 15λεπτο,η Βικτωρια περισσοτερο καθεται χωρις ρολοι.Τελικα ειμαστε πολυ ωραια εδω!I love thessaloniki.Σεβομαι τις κοπελες που ζητουν πιο πολλα και καπου καπου τις πληρωνω,ομως η βασικη μου επιλογη ειναι το 30αρι.2 εβδομαδιαιως επι 4,240 μηνιαιως ,κρατιεσαι μονιμως σε φορμα ολο το χρονο και υπαρχουν επιλογες.
Ρε παίκτες αυτή η Βικτόρια είναι να σε πληρώσει όχι να την πληρώσεις

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
139
Πόντοι
1
Πέρασμα με τη Nary τη περασμένη Τρίτη ήταν νομίζω.. Μπαίνω μέσα και κάθομαι στο καναπέ να τη περιμένω, εφόσον μου είπαν ότι είναι στο δωμάτιο.

ε καθώς περιμενω αρχίζω να ακούω φωνές από το δωμάτιο (δεν ήταν πολύ μακριά από τον καναπέ) και καταλαβαίνω από την ακτίνα φωτός που ξεπροβάλει από τη πόρτα ότι εχει μείνει ένα τσακ ανοιχτή. Ακούγονταν σχεδόν τα πάντα από το γαμησι της και περιττό να πω ότι είχα καυλώσει πλήρως μέχρι να βγει. Περίμενα πως και πως να βάλω ένα πρόσωπο σ'ολα αυτά που άκουγα, και η αλήθεια είναι θα την έπαιρνα σχεδόν ότι και να έβλεπα, έτσι πως είχα γίνει...

Βγαίνει με χαιρετάει, συμφωνώ στο απλό και χαζεύω τη κωλάρα της καθώς φεύγει από το σαλόνι. Ξεδωσα μέσα στο δωμάτιο αλλά μέχρι να έρθει από το ντους της είχε περάσει λίγο και η στιγμή. Δεν ήταν άσχημα όμως.

Τώρα απλώς σκέφτομαι να είχα ανοίξει την πόρτα να είχα δει περισσότερα... Να τα έβλεπα όλα να εξελίσσονται μπροστά μου. Και μετά να την έκλεινα πίσω μου. Άντε φαντασία να έχουμε..

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ρε παίκτες αυτή η Βικτόρια είναι να σε πληρώσει όχι να την πληρώσεις
Αγαπητε ολες δεν κανουν για ολους,δεν ειναι υποχρεωτικο,στα δικα σου ματια η Βικτωρια δεν φτουραει,για μενα και για πολλους αλλους μας φερνει ορεξη ,σχετικα ειναι ολα αυτα.Ενταξει εσυ μη πας,αλλα τι της λειπει αραγε?

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Πέρασμα με Αλεξάνδρα τη τρίτη που μας πέρασε..ποιο gfe κατάσταση που έχω ζήσει στη μπουρδελοζωη μου μέχρι τώρα...ρουφηγματα και γλωσσοφιλα μέχρι τελικής πτώσεως πρόγραμμα 50 με ελεύθερο στοματικό και γλυψιμο ,και το τέλος ήρθε στα τέσσερα με θέα τη κολαθρα της.... συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!?
Υγ. Όποιος έχει εμπειρία από τη καινουρια που είδα στο δίπλα σάιτ αλιονα να τη παραθέσει γιατί η Αλεξάνδρα όπως απάντησε σε σχόλιο από βδομάδα την κάνει.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.275
Πόντοι
10.555
Πέρασμα με Αλεξάνδρα τη τρίτη που μας πέρασε..ποιο gfe κατάσταση που έχω ζήσει στη μπουρδελοζωη μου μέχρι τώρα...ρουφηγματα και γλωσσοφιλα μέχρι τελικής πτώσεως πρόγραμμα 50 με ελεύθερο στοματικό και γλυψιμο ,και το τέλος ήρθε στα τέσσερα με θέα τη κολαθρα της.... συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!?
Υγ. Όποιος έχει εμπειρία από τη καινουρια που είδα στο δίπλα σάιτ αλιονα να τη παραθέσει γιατί η Αλεξάνδρα όπως απάντησε σε σχόλιο από βδομάδα την κάνει.
σε ποιο ιδρυμα;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746
Αγαπητοι Θεσσαλονικεις γνωριζει καποιος ποιες κοπελες δουλευουν στο Β. Ερωτικα;

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
641
Πόντοι
311
Αγαπητοι Θεσσαλονικεις γνωριζει καποιος ποιες κοπελες δουλευουν στο Β. Ερωτικα;
Μέχρι πριν καλό 10 μέρες ήτανε η Βλαντά και μια άλλη Φρίντα. Μιλφοκαταστασεις με υπονοιες cougar και οι δυο. Η Βλαντά πολύ καλή στα ενδότερα με καλό σώμα (για την ηλικία της πάντα) σχετικά μικρό στήθος αλλά μέσα στο δωμάτιο με διάθεση να θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά. Η Φρίντα λίγο πιο γεμάτουλα (χωρίς να είναι χοντρή) μεγάλο βυζι, βέβαια στο σαλόνι δεν φαίνεται δυνατή σαν τη Βλαντά (για αυτό και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη ).

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746
Μέχρι πριν καλό 10 μέρες ήτανε η Βλαντά και μια άλλη Φρίντα. Μιλφοκαταστασεις με υπονοιες cougar και οι δυο. Η Βλαντά πολύ καλή στα ενδότερα με καλό σώμα (για την ηλικία της πάντα) σχετικά μικρό στήθος αλλά μέσα στο δωμάτιο με διάθεση να θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά. Η Φρίντα λίγο πιο γεμάτουλα (χωρίς να είναι χοντρή) μεγάλο βυζι, βέβαια στο σαλόνι δεν φαίνεται δυνατή σαν τη Βλαντά (για αυτό και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη ).
Ωραιος ο φιλος. Επειδη θελω να δοκιμασω με Βλαντα κ γω. Νομιζω ομως ητανε μονο πρωι...

lakegr

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ποιο στούντιο θα προτείνατε που να είναι κάπως απομακρυσμένο για κάποιον παντρεμένο που θέλει να περασει όσο γίνεται απαρατήρητος…; Ευχαριστώ!

Sevastos11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες κοπέλες που σίγουρα θα περάσω καλά καθώς στη τελευταία επίσκεψη έκανα παρέα με ένα κομοδίνο

• Χαχα
Αντιδράσεις: laskos

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
133
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ποιο στούντιο θα προτείνατε που να είναι κάπως απομακρυσμένο για κάποιον παντρεμένο που θέλει να περασει όσο γίνεται απαρατήρητος…; Ευχαριστώ!
villa prive και bad girls

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom