DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.953
- Πόντοι
- 3.796
Κατά τις 5 το απόγευμα πέρασα για να μπω στην Ναρυ ,ήταν στο δωμάτιο ,λέω δεν γαμιεται θα περιμένω .
Μου λέει η τσατσά ,έχουμε την Ναρυ την ξέρεις ;
Όχι της λέω ,πολύ καλή και δεν βιάζεται ...
Μόλις έκατσα καναπέ μου λέει ,ξέχασα να σου πω ,ξεκινάει από 50...
Σοβαρευτείτε λίγο ,τι μαλακίες είναι αυτές άμα αρχίσει η κάθε μία που την είδε πορνοστάρ να ξεκινάει από 50 ..μετά γκρινιαζετε για τις τιμές ,50 χαλαρό;;...ότι νάνε ..με αυτά τα λεφτά για απλό γαμιση πρέπει από πάνω μου να στέκεται και η τσατσά με βεντάλια ..
Μέχρι να πει το 50 ..έκλεινε ήδη η πόρτα και είχα εξαφανιστεί..
Μην έχοντας χρόνο ,λόγο κάποιων υποχρεώσεων ..ψάχνω γρήγορα κάπου να ξεδωσω ..πήγα poison ,
Ήταν η Ίνα ,νομίζω καινούρια κοπέλα από Ουκρανία .
Πετιτ ,αδύνατη με μαύρο μαλλί .
Δεν μιλάει ελληνικά η αγγλικά ,μόνο ρωσικά οπότε δύσκολη συνεννόηση.
Κοντή με μικρό βυζί και κωλαρακι ..
Για όσους την έχουν δει ,μοιάζει πολύ στη παλιά Βερόνικα του Βαρδαρίου,απλά σε πιο Μινιόν.
Μακάρι να έχει και την εξέλιξη της αργότερα !
Στον αγώνα ,μπήκε στο δωμάτιο λίγομιλητη μιας και δεν ξέρει τίποτα ,έβγαλε τα εσώρουχα μετά το χαι και ήρθε στο κρεβάτι.
Πολύ σφιγμένη και αμήχανη ,άρχισε να τον παίζει με το χέρι για να τον σηκώσει και μόλις πήρε λίγο στύση πέρασμα προφυλακτικό και πίπα .
Στημένη στα τέσσερα να βλέπεις στον καθρέφτη την θέα αλλά η πίπα μέτρια χωρίς πολλά πολλά.
Πήρε πρωτοβουλία και με καβάλησε από μόνη της με καλό Ρυθμό και δεν ξέρω γιατί με καύλωσε πολύ και δεν την άλλαξα καν στάση ,μέχρι το τελείωμα !ένα μπάι φεύγοντας και ένα ευχαριστώ στα ελληνικά ..
Δεν εντυπωσιάστηκα αλλά άμα ξεδιπλωθεί αυτή θα είναι δυνατό κομμάτι
Μου λέει η τσατσά ,έχουμε την Ναρυ την ξέρεις ;
Όχι της λέω ,πολύ καλή και δεν βιάζεται ...
Μόλις έκατσα καναπέ μου λέει ,ξέχασα να σου πω ,ξεκινάει από 50...
Σοβαρευτείτε λίγο ,τι μαλακίες είναι αυτές άμα αρχίσει η κάθε μία που την είδε πορνοστάρ να ξεκινάει από 50 ..μετά γκρινιαζετε για τις τιμές ,50 χαλαρό;;...ότι νάνε ..με αυτά τα λεφτά για απλό γαμιση πρέπει από πάνω μου να στέκεται και η τσατσά με βεντάλια ..
Μέχρι να πει το 50 ..έκλεινε ήδη η πόρτα και είχα εξαφανιστεί..
Μην έχοντας χρόνο ,λόγο κάποιων υποχρεώσεων ..ψάχνω γρήγορα κάπου να ξεδωσω ..πήγα poison ,
Ήταν η Ίνα ,νομίζω καινούρια κοπέλα από Ουκρανία .
Πετιτ ,αδύνατη με μαύρο μαλλί .
Δεν μιλάει ελληνικά η αγγλικά ,μόνο ρωσικά οπότε δύσκολη συνεννόηση.
Κοντή με μικρό βυζί και κωλαρακι ..
Για όσους την έχουν δει ,μοιάζει πολύ στη παλιά Βερόνικα του Βαρδαρίου,απλά σε πιο Μινιόν.
Μακάρι να έχει και την εξέλιξη της αργότερα !
Στον αγώνα ,μπήκε στο δωμάτιο λίγομιλητη μιας και δεν ξέρει τίποτα ,έβγαλε τα εσώρουχα μετά το χαι και ήρθε στο κρεβάτι.
Πολύ σφιγμένη και αμήχανη ,άρχισε να τον παίζει με το χέρι για να τον σηκώσει και μόλις πήρε λίγο στύση πέρασμα προφυλακτικό και πίπα .
Στημένη στα τέσσερα να βλέπεις στον καθρέφτη την θέα αλλά η πίπα μέτρια χωρίς πολλά πολλά.
Πήρε πρωτοβουλία και με καβάλησε από μόνη της με καλό Ρυθμό και δεν ξέρω γιατί με καύλωσε πολύ και δεν την άλλαξα καν στάση ,μέχρι το τελείωμα !ένα μπάι φεύγοντας και ένα ευχαριστώ στα ελληνικά ..
Δεν εντυπωσιάστηκα αλλά άμα ξεδιπλωθεί αυτή θα είναι δυνατό κομμάτι