Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.953
Πόντοι
3.796
Κατά τις 5 το απόγευμα πέρασα για να μπω στην Ναρυ ,ήταν στο δωμάτιο ,λέω δεν γαμιεται θα περιμένω .
Μου λέει η τσατσά ,έχουμε την Ναρυ την ξέρεις ;
Όχι της λέω ,πολύ καλή και δεν βιάζεται ...
Μόλις έκατσα καναπέ μου λέει ,ξέχασα να σου πω ,ξεκινάει από 50...
Σοβαρευτείτε λίγο ,τι μαλακίες είναι αυτές άμα αρχίσει η κάθε μία που την είδε πορνοστάρ να ξεκινάει από 50 ..μετά γκρινιαζετε για τις τιμές ,50 χαλαρό;;...ότι νάνε ..με αυτά τα λεφτά για απλό γαμιση πρέπει από πάνω μου να στέκεται και η τσατσά με βεντάλια ..
Μέχρι να πει το 50 ..έκλεινε ήδη η πόρτα και είχα εξαφανιστεί..
Μην έχοντας χρόνο ,λόγο κάποιων υποχρεώσεων ..ψάχνω γρήγορα κάπου να ξεδωσω ..πήγα poison ,
Ήταν η Ίνα ,νομίζω καινούρια κοπέλα από Ουκρανία .
Πετιτ ,αδύνατη με μαύρο μαλλί .
Δεν μιλάει ελληνικά η αγγλικά ,μόνο ρωσικά οπότε δύσκολη συνεννόηση.
Κοντή με μικρό βυζί και κωλαρακι ..
Για όσους την έχουν δει ,μοιάζει πολύ στη παλιά Βερόνικα του Βαρδαρίου,απλά σε πιο Μινιόν.
Μακάρι να έχει και την εξέλιξη της αργότερα !
Στον αγώνα ,μπήκε στο δωμάτιο λίγομιλητη μιας και δεν ξέρει τίποτα ,έβγαλε τα εσώρουχα μετά το χαι και ήρθε στο κρεβάτι.
Πολύ σφιγμένη και αμήχανη ,άρχισε να τον παίζει με το χέρι για να τον σηκώσει και μόλις πήρε λίγο στύση πέρασμα προφυλακτικό και πίπα .
Στημένη στα τέσσερα να βλέπεις στον καθρέφτη την θέα αλλά η πίπα μέτρια χωρίς πολλά πολλά.
Πήρε πρωτοβουλία και με καβάλησε από μόνη της με καλό Ρυθμό και δεν ξέρω γιατί με καύλωσε πολύ και δεν την άλλαξα καν στάση ,μέχρι το τελείωμα !ένα μπάι φεύγοντας και ένα ευχαριστώ στα ελληνικά ..
Δεν εντυπωσιάστηκα αλλά άμα ξεδιπλωθεί αυτή θα είναι δυνατό κομμάτι

frodnikk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο thread.
Η Καρίνα στο κόκκινο συνεχίζει να κάνει cim ξέρει κανείς ?

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές.επιστροφη της καρίνας της ουκρανεζας το βαθύ λαρύγγι.αναμονη 25 λεπτά και πέρασμα με το γυμνό στα 40.
δεν άλλαξε κάτι από τις υπηρεσίες,πίπα που βεντουζωνουν τα χείλια της στον πουτσο,με κλειστά ματιά η πίπα της.απο τις καλύτερες πίπες,οι ρώγες τις μεγάλες και όσο τις πιπιλιζεις τόσο μεγαλώνουν κάτι που με ερεθίζει πολύ.μετα από περίπου 6 7 λεπτά πίπας γύρισμα στα 4.γυναικαρα είναι 1,80 μακρινε και το μαλλί της σχετικά σφιχτή,αντέχει πολύ σφυροκόπημα χωρίς να παραπονεθεί.ενα ωραίο σαββατόβραδο έκλεισε με την καρίνα.
Για όποιον ενδιαφέρεται η Μιρελα έχει επιστρέψει και βρίσκεται στο μέδουσα.
Επιτέλους ηρθαν τα καλα, η Καρινα σε πιο σπιτάκι ειναι και τι ωρες;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Καλησπέρα στο thread.
Η Καρίνα στο κόκκινο συνεχίζει να κάνει cim ξέρει κανείς ?
Πρέπει να διάβασα κριτική για αυτήν πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος , θα κοιτάξω αν την ξαναβρώ να βάλω και το λίνκ.

Καλά θυμόμουν τελικά , απο οτι λέει εδω ο φίλος δεν κάνει πλέον cim.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Πρέπει να διάβασα κριτική για αυτήν πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος , θα κοιτάξω αν την ξαναβρώ να βάλω και το λίνκ.

Καλά θυμόμουν τελικά , απο οτι λέει εδω ο φίλος δεν κάνει πλέον cim.

Εχεις δικιο...

Karamanhs

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές ξέρει κανείς αν Δευτέρα πρωί 15αυγουστο δουλεύει η Ειρήνη στο ν. ουρανού 26?

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
515
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές ξέρει κανείς αν Δευτέρα πρωί 15αυγουστο δουλεύει η Ειρήνη στο ν. ουρανού 26?
Αυτο νομιζω κανείς απο μας δεν το ξέρει. Επομένως δεν έχεις πάρα να της στείλεις μυνημα στο messenger. Θα σου απαντήσει πιστεύω σιγουρα. Σε μένα απαντάει πάντα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.393
Πόντοι
16.235
Αν δεν σου αρκεί η Νικόλ δεν ξέρω με τι θα ικανοποιηθείς...

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
πέρασμα βράδυ Τρίτης 1-2. χειρότερα από Σαββάτο η κατάσταση, πολύ κόσμος διάφορων ειδών και ηλικίας. στην ερημίτη λαικό προσκύνημα να μη βρίσκεις να παρκάρεις.
Αναστροφή και κατάθεση σε Πάολα από poison. ελεύθερο στοματικό στα 50. πίπα μέτρια με προσπάθειες για dt. επί του αγώνα με αρκετή διάθεση αλλά έλειπε το κάτι παραπάνω. δε τη λες κακιά, επί του συνόλου όμως μέτρια πράγματα.

Τελευταία τροποποίηση:

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
101
Like
1.602
Πόντοι
2.610
Ποια έχει το μεγαλύτερο στήθος ;
Η Χριστίνα η Ρουμάνα έχει πλέον μεγάλες βυζάρες (μεγαλύτερες από τη Νικόλ). Τη βρίσκουμε στο Inside (Φρίξου 14, συνήθως πρωινή βάρδια).

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Πέρασα γύρω στις 16 και ήταν κλειστά τα τρίδυμα
Η απογευματινή - βραδινή τους ξεκινάει στις 17:00 , δεν ξέρω αν ανοίξαν μετά η αν έχουν κλείσει για 15αύγουστο. Αλλά αν πήγες αποκλειστικά για Nicol αυτή είναι μόνο πρωινή. Εγώ σκέφτομαι να πάω για τις απογευματινές αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν αυτές τις μέρες ... η αν πάω τελικά :P

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Καλησπέρα σε όλους,επίσκεψη κ κατάθεση στη Ναρυ, πρόσχαρη,φιλική δεν άφησε δάχτυλο πολύ,πολύ καλή πίπα κ δυνατό σφυροκόπημα,όπως χτυπήθηκε κ πολύ καλά από πάνω.δυνατη κατάθεση για άλλη μια φορά.

Karma epica

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2022
Like
34
Πόντοι
0
Αλεξανδρα.τιποτε αλλο.μια γκεισα που ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο γαλα στην πολη.

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Η απογευματινή - βραδινή τους ξεκινάει στις 17:00 , δεν ξέρω αν ανοίξαν μετά η αν έχουν κλείσει για 15αύγουστο. Αλλά αν πήγες αποκλειστικά για Nicol αυτή είναι μόνο πρωινή. Εγώ σκέφτομαι να πάω για τις απογευματινές αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν αυτές τις μέρες ... η αν πάω τελικά :P
Στο άλλο σαιτ την έχει μέχρι τις 17.00

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.953
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα σε όλους,επίσκεψη κ κατάθεση στη Ναρυ, πρόσχαρη,φιλική δεν άφησε δάχτυλο πολύ,πολύ καλή πίπα κ δυνατό σφυροκόπημα,όπως χτυπήθηκε κ πολύ καλά από πάνω.δυνατη κατάθεση για άλλη μια φορά.
50ρικο;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Στο άλλο σαιτ την έχει μέχρι τις 17.00
Σε αυτά τα στούντιο το πρόγραμμα δεν ανανεώνεται καθημερινά όπως στα άλλα που αλλάζουν κοπέλα κάθε μέρα , οπότε ίσως να είχε ρεπό και να μην ενημέρωσαν το σάιτ , η εκτός αν δούλεψε αλλά έφυγε νωρίτερα απο τις 5 που θα σχολούσε κανονικά δεν ξέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom