n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.307
- Πόντοι
- 47.170
Μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι και τατουάζ κάτω από τα στήθηΗ Βικτωρία πώς είναι;
Ξέρουμε πότε γυρνάει η Βανέσσα;
Μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι και τατουάζ κάτω από τα στήθηΗ Βικτωρία πώς είναι;
Ξέρουμε πότε γυρνάει η Βανέσσα;
Μύστη, ελπίζω να σπατουλαρισες κώλο μιας και τον δίνει απλόχερα για γλυφοκωλι και δάκτυλο. Δυστυχώς δεν τον δίνει για γαμησι.Καταθεση στη Τζουλια απο Ουζμπεκιστάν στο Ιάσωνος 44.
Φωτια μεσα η Ουζμπεκα...
Τα υπολοιπα στην κριτική.
Γεια , μια Ελενη ΙΑΣ 27υπογειο τι λεει και προγραμμα ( φημες οτι τα κανει ΟΛΑ )Παω μεταξουργειο να ριξω κανα πουτσο, θελετε να τσεκαρω για καμμια κορασιδα ?
Διαβασε κριτικες αλλα κρατα μικρο καλαθι. Θα δεις πολλες που θα σε κανουν να αναρρωτηθεις εαν ειναι οντως αυτες που περιεγραφαν οι κριτικες.Σε ευχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης σου απλά επηρεάστηκα ακούγοντας διαφορά , ταιμπουκια ΑΚΑ με τελειώματα , πρωκτικά , γλυφοκολια , παρτουζες ….. και όλα αυτά από 10-50€ …. Νεαρές κοπέλες Silicon Valley . Μπορεί να παίζει και πολύ ψέμα άλλωστε
Για την Τσεσμελη λετε ρε σεις, ειχα ακουσει για την συλληψη τοτε αλλα δεν ειχα ασχοληθει ποτε να μαθω παραπανω..Φίλε ακόμα και στα πμ με το που γράφεις την οδό δε σε αφήνει να το στείλεις, βγάζει αστεράκια
Αν και σου απάντησε ο μύστης Σμύρνης, έχω να σου πω κι εγώ 2 λόγια.Τζογαδόρα η λεγάμενη, βρε τύπε σμύρνη να σε ρωτήσω κατι πέρα απο την πλάκα ,είσαι ένας τύπος μεσαίου αναστήματος ,μελαχροινός ,που φοράει καπελάκι τύπου τζόκευ και μπαίνει φουριόζος στα μπουρδέλα ? , αυτόν τον τύπο τον πετυχαίνω συχνά στην φυλής , μάλιστα 2 φορές ενώ έβγαινα έμπαινε στον οίκο αυτος , μου βγάζει εναν αέρα απογραφέα -ρεπόρτερ ο συγκεκριμένος και λογω της ιδιοτητάς σου μου ήρθες κατ 'ευθείαν στο μυαλό.
Γεια σου ρε Μητσαρα! Εισαι κομαντο!Κοιτα αν ειναι στο Κολωνου 45 η Ευα,το ξανθο Ουκρανακι.
Ετσι σας θελω μυστες μου! Εμεις διαμορφωνουμε την αγορα!Προσφατα εγινε μια αποπειρα απο εναν κινεζο οικο να το παει στα 30 και τωρα ειναι στον οαεδ παρακατω και κανουν αιτηση για επιδομα..
Μήτσο, πήρα την Τζούλια σήμερα και μάλιστα δύο φορές. Πρώτη φορά πράττω κάτι τέτοιο.Ιασωνος 44 τερμα δεξι σκαλακια τώρα Μαρίνα και Τζούλια απο Ουζμπεκιστάν.
στειλτο με συνθηματικό @n.smirni76 ! όπως λέγαμε για τη βέργας "εργαλείο με το οποίο μας σάπιζαν οι δάσκαλοι"Φίλε ακόμα και στα πμ με το που γράφεις την οδό δε σε αφήνει να το στείλεις, βγάζει αστεράκια
δεν συμμετέχω στους δίπλα, αλλά τους κρυφοκοιτάω πότε πότε, είναι φανερό ότι έχουν επιλέξει άλλη πολιτική για τις ενημερώσεις. Όλοι οι καλοί χωράνε..Αν και σου απάντησε ο μύστης Σμύρνης, έχω να σου πω κι εγώ 2 λόγια.Ο τύπος που αναφέρεις μάλλον είναι ο Καβλωφ, πρώην Σωτηρωφ, από τους διπλανούς. Ο τύπος πληρώνεται από τα αφεντικά για να κάνει ενημερώσεις, όπως μου επιβεβαίωσε κάποτε φίλη/υπηρεσία του Φυλής 65 και γι αυτό ανεβάζει τυποποιημένες ενημερώσεις πρωί και βράδυ, συνήθως χωρίς καν περιγραφή της εκάστοτε κοπέλας, αφού είναι φανερό ότι έχει βαρεθεί τη ζωή του...
Δεν είναι κάποιος επικίνδυνος ή υπόδικος ή ψυχακιας (ονόματα δεν λέμε
) οπότε μπορείς άφοβα να τον χαιρετήσεις. Προσωπικά δεν του μιλάω γιατί κάνει ότι δεν με γνωρίζει (χεστηκαμε κιόλας)...
Από την άλλη ο Σμύρνης είναι πραγματικός ενημερωτης γιατί επισκέπτεται όλες τις πιάτσες, προσφέρει περιγραφές, γράφει τόνους κριτικές, γνωρίζει το ιστορικό των κορασίδων και πάνω απ'όλα το κάνει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την καβλα του.
Υ.Γ. το μόνο μέλος και δυνατός γνώστης του Μεταξουργείου από τους δίπλα είναι ο μύστης Πονόλαιμος, τον οποίο σέβομαι και θα χαιρομουν αν ήταν μέλος της παρέας μας...![]()
Οι καλοί είναι έξω και οι κακοί στη φυλακήδεν συμμετέχω στους δίπλα, αλλά τους κρυφοκοιτάω πότε πότε, είναι φανερό ότι έχουν επιλέξει άλλη πολιτική για τις ενημερώσεις. Όλοι οι καλοί χωράνε..
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και το ενδιαφέρον.Αν και σου απάντησε ο μύστης Σμύρνης, έχω να σου πω κι εγώ 2 λόγια.Ο τύπος που αναφέρεις μάλλον είναι ο Καβλωφ, πρώην Σωτηρωφ, από τους διπλανούς. Ο τύπος πληρώνεται από τα αφεντικά για να κάνει ενημερώσεις, όπως μου επιβεβαίωσε κάποτε φίλη/υπηρεσία του Φυλής 65 και γι αυτό ανεβάζει τυποποιημένες ενημερώσεις πρωί και βράδυ, συνήθως χωρίς καν περιγραφή της εκάστοτε κοπέλας, αφού είναι φανερό ότι έχει βαρεθεί τη ζωή του...
Δεν είναι κάποιος επικίνδυνος ή υπόδικος ή ψυχακιας (ονόματα δεν λέμε
) οπότε μπορείς άφοβα να τον χαιρετήσεις. Προσωπικά δεν του μιλάω γιατί κάνει ότι δεν με γνωρίζει (χεστηκαμε κιόλας)...
Από την άλλη ο Σμύρνης είναι πραγματικός ενημερωτης γιατί επισκέπτεται όλες τις πιάτσες, προσφέρει περιγραφές, γράφει τόνους κριτικές, γνωρίζει το ιστορικό των κορασίδων και πάνω απ'όλα το κάνει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την καβλα του.
Υ.Γ. το μόνο μέλος και δυνατός γνώστης του Μεταξουργείου από τους δίπλα είναι ο μύστης Πονόλαιμος, τον οποίο σέβομαι και θα χαιρομουν αν ήταν μέλος της παρέας μας...![]()
Στο 46άρι όροφος ήταν η Σοφία μιλφ, κανονικό κορμί, 1,5άρι βυζί αλλά δεν μου λέει κάτι σαν σύνολο. Πάντως έχει πελατεία αρκετή 50+.Ι46 με πολλες σκαλες, συναγωνιστες που κατεβαιναν μου ειπαν οτι δεν αξιζει, βαριομουν και να ανεβω![]()
Πίπα στα όρθια σου έκανε; όπως επίσης και το περπάτημα του καγκουρώ;Ι44 αριστερα οροφος ο δροσερος υπηρετης παρουσιασε την Νταρια σολο, μελαχρινη ομορφουλα νεαρα με λιγα ταττου, 1.5 βυζι πεσμενο και σχετικα καλο κωλο, σε απλο και για γελια προγραμμα, μετα την γρηγορη τσαρκα επεστρεψα και την πηρα με μετριοτατες εντυπωσεις, θα ακολουθησει κριτικη.
Πολύ υφάκι η συγκεκριμένη τσατσά. Μας είχε διώξει μία φορά επειδή τρώγανε έλεγε.Ι27ημιυπογειο (διπλα λεωνιδου) τρεις κοπελες, η πρωτη ηταν λεπτη σα στεκα και μικροσκοπικη (ναταλια), η δευτερη ηταν μια ψιλονταρντανα ακυρη δεν συγκρατησα τιποτα, η τριτη ηταν μια νταρντανα πιο χοντρη μαλλον Ελενα σε ακα πιπα. Σαν τις μπαμπουσκες εβγαιναν ολο και πιο μεγαλες. Η τσατσα με μοναδικο υφακι βγαλμενο απο ρολο υπαλληλου προμοσιον-μαρκετινγκ παλιας ελληνικης ταινιας, δεν γελασε με ενα γαματο αστειο μου οποτε παρεξηγηθηκα και εφυγα. Ειχε μπολικο κοσμο ο οικος (θα ελεγα κατι αν ημουν κακος αλλα δεν θα το κανω)
ασε με φιλε με τρελανε. το περπατημα του καγκουρω δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα αν ειναι αυτο που φανταζομαι τοτε ναι το εκανεΠίπα στα όρθια σου έκανε; όπως επίσης και το περπάτημα του καγκουρώ;
Καμπουριάζει λίγο και περπατάει κάπως μάγκικα. Την φαντάζομαι στο Μενίδι με φούτερ να καπνίζει Davidoffa.ασε με φιλε με τρελανε. το περπατημα του καγκουρω δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα αν ειναι αυτο που φανταζομαι τοτε ναι το εκανε
μαλακα τι σουργελο ειναι αυτοπλακα ειχε, κι αφου καταφερα και τελειωσα (ο τσατσος ηταν κυρια με Κ, 15 λεπτα με αφησε) δεν με νοιαζει τοσο. Αλλα τι σουργελο, επικες στιγμες εζησα
Όχι απλή χαιρετούρα, αφού θα έρθεις τετ τα τετ με αυτόν τον ημίθεο πορνορεπορτερ,πρέπει να πέσει κέρασμα για την τιμή που θα έχειςΑλλα μου είπανε πιο πάνω αλλα μου λες εσύ , πάντως εαν εισαι εσυ να ξέρεις οτι είσαι μεγάλη μορφή και οτι την επόμενη φορα που θα σε πετύχω θα εχεις χαιρετούρες .
Βαλερία, ΜαρίναΡε ΜΥΣΤΗ μ τσέκαρε μια Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ποια είναι ευχαριστώ
Κανονικά αυτός θα πρέπει να με κερασει καθ'οτι είμαι ενας 'μικρός' μπουρδελιάρης 22 ετών , θα πρέπει να με ενισχύσει για να συνεχίσω να πηδάω οχι να μου φάει το πενιχρό με δυσκολία αποκτημένο 20 που θα εχω πάνω μου για να πηδήσω 1 φοράΌχι απλή χαιρετούρα, αφού θα έρθεις τετ τα τετ με αυτόν τον ημίθεο πορνορεπορτερ,πρέπει να πέσει κέρασμα για την τιμή που θα έχεις