Ας γράψω και γω τις δικές μου κριτικές:
Ιζαμπέλλα: Εξαιρετική, χωρίς βιασύνη, το ζούσε, μόνο ενεργητική, υπέροχος πούτσος, γλωσόφιλα και έχυσε στο στόμα. Κόστος 50 ευρώ.
Μαιρούλα: Πολύ καλή. Βελούδινο σώμα, υπέροχα φιλιά, καταπληκτικός πούτσος και κώλος. Ήταν μόνο ενεργητική, αυταρχική μου έριχνε χαστούκια. Όλα υπέροχα, αν και δυσκολεύτηκε να μπει στον κώλο μου. Ήθελε περισσότερο λιπαντικό. Δυστυχώς δεν είχε και της έδωσα το δικό μου. Δεν έχυσε. Κόστος 50 ευρώ.
Νάνσυ: Πολύ χοντρή, άλλωστε αυτό φάινεται. Μέτριος πούτσος που δεν σηκώνεται. Με γάμησε με δονητή και με χτυπούσε, αρκετά δυνατά,με μαστίγιο. Η τουαλέτα της χάλια, είναι σχεδόν αδύνατο να πλυθείς. Μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα με μια γκόμενα είπα όχι. Μετά μου είπε παρτούζα με άνδρα και είπα ναι με έξτρα κόστος βέβαια. Ο άνδρας ωραίος και με ωραία πούτσα περίπου 27 χρόνων, αλλά το μόνο που σε άφηνε να κάνεις ήταν να του πάρεις πίπα με προφυλακτικό. Και εκεί που του έπαιρνα πίπα και η Νάνσυ με γαμούσε με δονητή χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει ένας τύπος γύρω στα 60 που της έφερε την παραγγελία της για κοκορέτσι. Σουρεάλ εντελώς η κατάσταση... Κόστος 50 για τη Νάνσυ και άλλα 50 για το νεαρό.
Ηλέκτρα: Χάλια μαύρα. Πήγα με πολλές προσδοκίες και απογοητεύτηκα. Η συμφωνία ήταν παρτούζα με την Ηλέκτρα και το γκόμενό της, να με γαμήσουν και να με κατουρήσουν. Η Ηλέκτρα δεν έχει καμάι σχέση με τις φώτο. Είναι 10 φορές πιο χοντρή, γεγονός που δεν με πειράζει. Δεν γδύθηκε αλλά απλώς έβγαλε την πούτσα της έξω. Ο γκόμενος γδύθηκε αλλά το μόνο που με άφησε να κάνω ήταν να του πάρω πίπα και να του γλύψω τον κώλο. Άρχισε να μου λέει δεν έφερες καμια μπίρα να πιούμε και να σε κατουρήσουμε και μαλακίες. Τελικά δεν με γάμησαν, ούτε μα κατούρησαν, αλλά έχυσα παίζοντάς τον καθώς έγλειφα τον κώλο του γκόμενου. Απαράδεκτοι. Κόστος 80 ευρώ (κλαψ).
Ζιζέλ: Την έχω τιμήσει πολλές φορές και είναι η αδυναμία μου. Πρόσωπο μετριο, σώμα αδύνατο, πολύ καλό. Πούτσος άριστος. Είναι gfe. Τη θέλω μόνο ενεργητική και δίνει ρέστα σε όλες τις στάσεις. Πολύ ωραίος και καθαρός χώρος, ενώ δεν βιάζεται. Κάποιες φορές με έχυσε στο στόμα, άλλες φορές δεν έχυσε καθόλου. Συνέχεια σκληρή και σηκωμένη η ψωλή της. Κόστος: 40 ευρώ.
Ζέτα: Είναι γύρω στα 45 και σίγουρα δεν την λες όμορφη. Είναι όμως υπάκουη, έχει ωραίο πούτσο και γουστάρει να γαμάει. Κάνει ότι της ζητήσεις. Με γάμησε και έχυσε την ώρα που με γαμούσε. Ήθελα και άλλο και συνέχισε με δονητή μέχρι που έχυσα και γω. Στη συνέχεια πήγαμε στο μπάνιο όπου με κατούρησε και τα κατάπια. Την έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Κόστος: 30 ευρώ.
Monica: Δεν ξέρει ελληνικά, οπότε η συνεννόηση έγινε στα αγγλικά. gfe πολύ ζεστή και περιποιητική αλλά ταυτόχρονα αρκετά γρήγορη. Την έχυσα και με έχυσε στο στόμα. Κόστος 80 ευρώ (πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι 50).