salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 732
- Πόντοι
- 1.525
κανενα τσακαλι μηπως ξερει να ενημερωσει σε ποιο δουλευει η λιλιανα και τι ωρες?
Κοίτα στα στούντιο δε πάω με τρομερές προσδοκίες απλά θέλω δυνατή εμφάνιση να μπει στο παλμαρέ. Άλλωστε σε 10 λεπτά τι γούστα να βγάλεις. Βράδυ δουλεύει;Ξεπετα είναι η Ελένη.Μην πας με μεγάλες προσδοκίες γιατί θα απογοητευτείς.Διαβασε κριτικές.
Τι να κανουμε γαμαμε που και που με 50ε και αυτες. Να σκασει απο την ζηλεια του ο τζομακα που παει χωνει μονο 200αρια σε κατι τριτοδευτεραντζες. Και ναι δουλευει σε κλειστο κυκλο.Που τη θυμήθηκες αυτή;Ακόμα πριβέ δουλεύει;
Αν θες μονο εμφανιση καλυτερα πανε στην στελλα στο χοτ λειντυ αλλιως αν δεν εχεις παει Λαρα να πας αμεσα, θα δουλεψει εως 7 αυγουστου.Κοίτα στα στούντιο δε πάω με τρομερές προσδοκίες απλά θέλω δυνατή εμφάνιση να μπει στο παλμαρέ. Άλλωστε σε 10 λεπτά τι γούστα να βγάλεις. Βράδυ δουλεύει;
Την Στέλλα την πήρα 2-3 φορές είχαμε και καλή χημεία μεταξύ μας. Τη Λάρα την είχα πάρει μια φορά στα πολύ πρώτα της όταν ήταν στο έρως 16, μιλάμε προϊστορία. Τώρα σε ποιο δουλεύει;Αν θες μονο εμφανιση καλυτερα πανε στην στελλα στο χοτ λειντυ αλλιως αν δεν εχεις παει Λαρα να πας αμεσα, θα δουλεψει εως 7 αυγουστου.
Αυτόν τι μας τον κουβαλησες εδώ;! Σκιά σου έχει γίνει..Την Νικολ ασχημαντρα ουτε την γνωριζο αν θες να ξες. Σταματα να ασχολεισαι με την παρτυ μου. Σιγα ρε δικαστη Dredd, κατουρα και λιγο. Το ηπιες το τσαγακι σου?
στελλα δυσκολα. λενε οτι εφυγε μπρο.Αν θες μονο εμφανιση καλυτερα πανε στην στελλα στο χοτ λειντυ αλλιως αν δεν εχεις παει Λαρα να πας αμεσα, θα δουλεψει εως 7 αυγουστου.
Οι περισσότερες φεύγουν , τελευταία που πήγα Χριστίνα Ουγγαρέζα και Ρίτα τα ίδια .στελλα δυσκολα. λενε οτι εφυγε μπρο.
Βράδυ ναι , βασικά 17 : 00 - 03 : 00 λέει στο πρόγραμμα λογικά ισχύει. Ενώ συνήθως η βραδινή ξεκινάει κατα τις 7 η 8 το απόγευμα στα υπόλοιπα στούντιο.Κοίτα στα στούντιο δε πάω με τρομερές προσδοκίες απλά θέλω δυνατή εμφάνιση να μπει στο παλμαρέ. Άλλωστε σε 10 λεπτά τι γούστα να βγάλεις. Βράδυ δουλεύει;
Την Έλενα την είχα δεί μόνο μια φορά πρίν κανένα χρόνο , καθόντουσαν δίπλα δίπλα με την Εβελίνα στα σκαλιά του νο2 , η Εβελίνα πιο όμορφη μου φάνηκε παρόλο που την περνάει και κάποια χρόνια ... θα μου πείς γούστα είναι αυτά. Σε σώμα πρέπει να είναι καλύτερη η Έλενα.Την Στέλλα την πήρα 2-3 φορές είχαμε και καλή χημεία μεταξύ μας. Τη Λάρα την είχα πάρει μια φορά στα πολύ πρώτα της όταν ήταν στο έρως 16, μιλάμε προϊστορία. Τώρα σε ποιο δουλεύει;
Αυτή η Έλενα άρα δεν είναι τόσο καλή εμφανησιακα; Γιατί πολύ γράφουν υπερβολές και από κοντά είναι χάλια. Όπως μια Κολομβιανη Σύλβια τη λέγανε; Μπήκα και την είδα και τρόμαξα
πως θα γινει δουλεια να μπουμε σε αυτον τον κλειστο κυκλο?θα ειχαμε χτισει σπιτι τοσα χρονια με τα λεφτα που εχουμε δωσει για τη καβλοτσαρινα χαχαχαΤι να κανουμε γαμαμε που και που με 50ε και αυτες. Να σκασει απο την ζηλεια του ο τζομακα που παει χωνει μονο 200αρια σε κατι τριτοδευτεραντζες. Και ναι δουλευει σε κλειστο κυκλο.
Εννοείται!Δεν λέει την ηλικία της μάν...
Προσπαθησα να την πείσω αλλά δεν...δεν πειράζει...για εμένα ξεχωρίζει ακόμα και με αυτό το πέπλο μυστηρίου.Εννοείται!
Da!Προσπαθησα να την πείσω αλλά δεν...δεν πειράζει...για εμένα ξεχωρίζει ακόμα και με αυτό το πέπλο μυστηρίου.
Στο free house είναι σταθερά βράδυ.κανενα τσακαλι μηπως ξερει να ενημερωσει σε ποιο δουλευει η λιλιανα και τι ωρες?
Λιλιανα εγγύηση!Στο free house είναι σταθερά βράδυ.
Να πιστέψεις αυτούς που τη βγάζουν γύρω στα 60Η Νικόλ δεν λέει την ηλικία της...άρα οι εκτιμήσεις μας για την ηλικία της είναι ουσιαστικά αυθαίρετες.Αλλοι την βγάζουν γύρω στα 50 ,άλλοι γύρω στα60(!)...ποιον να πιστέψω;