pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 487
- Πόντοι
- 21
ωραια απαντησηΗ δουλειά είναι τέχνη αλλά η δουλειά , και άλλο η καύλα, εσείς κάνετε την καύλα σας και εγώ την δουλειά μου
ωραια απαντησηΗ δουλειά είναι τέχνη αλλά η δουλειά , και άλλο η καύλα, εσείς κάνετε την καύλα σας και εγώ την δουλειά μου
Ε ναι εγώ όταν θα χύσω θα πρέπει να πληρωθώ, εσύ θα πας για την καύλα σου, εγώ την καύλα την έχω κάνει επάγγελμα, εσύ διασκέδαση τώρα το κατάλαβεςωραια απαντηση
Κάποιο ναυάγιο θα είναιΑύριο ή Τρίτη βράδυ κάποιος?
δεν σε ειρωνευτηκα, λαθος καταλαβες, μου αρεσε πραγματικα η απανταση που εδωσεςΕ ναι εγώ όταν θα χύσω θα πρέπει να πληρωθώ, εσύ θα πας για την καύλα σου, εγώ την καύλα την έχω κάνει επάγγελμα, εσύ διασκέδαση τώρα το κατάλαβες
Μια χαρά μύστη συνάδελφε εγώ είμαι της άποψης οποίος δεν ενοχλεί καθόλου να μην των ενοχλούμε και εμείς , και να περάσουμε όλοι ευχάριστα , άσχετα τα ερωτικά γούσταδεν σε ειρωνευτηκα, λαθος καταλαβες, μου αρεσε πραγματικα η απανταση που εδωσες
Τραβα να μας πεις ρε τυπεΕίναι κάποιος μέσα?
πάιζει να 'ναι κλειστά; πήγε κανείς;Μήπως είναι κλειστά σήμερα?
Τι περιμένεις να δεις εκεί μέσα μύστη συνάδελφε ζευγάρια χαχαχαχαχαχαχα γυναίκες χαχαχαχαχαχαχα, μόνο κανένα γεροντακι καλτ με κανένα Πακιστανο για γαμπρό που θα τον έχει ψωνίσει από τα πέριξ του υδρηματοςΤραβα να μας πεις ρε τυπε
Ωραια ιδεα μυστη,αλλα πως οργανωνεται αυτο?ΠΡΟΤΑΣΗ. Να βαλουμε απο καποιο χρηματικο ποσό και να φωναξουμε μια ιεροδουλη στο σινεμα, δεν ξερω ποσα χρηματα μπορει να ζητησει, συμφωνειτε?
Όταν το κάνετε αυτό να ξέρετε αυτό θα σημαίνει ότι θα έχετε πάρει κόκκινη κάρτα από τον διαχειριστή του υδρηματος και τους υπόλοιπους μύστες γκέι που κάνουν τζίρο στο υδρημαδεν ειναι δυσκολο, αν ειμαστε π.χ. 7-10 ατομα, νομιζω με 20-30 ευρω ο καθενας θα βρουμε καποια, αν πληρωθει δλδ. 250-300 ευρω πιστευω δεν θα διαφωνησει, καποια θα βρουμε.