Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Διαβαζω πολλες κριτικες για αυτη την Τανια απο διδυμου....αξιζει ρε παιδες για μια επισκεψη μονο για πιπα?
Η πιο εντυπωσιακή παρουσια εκεί περα είναι η Βικτώρια. Άποψη μου. Η θεία Τανια είναι ψιλοχαλια αλλά κερδίζει σε υπηρεσίες.Διαβαζω πολλες κριτικες για αυτη την Τανια απο διδυμου....αξιζει ρε παιδες για μια επισκεψη μονο για πιπα?
Όχι η Φωτεινή; Δεν έχω δει καμία από τις δύο γιατί είναι μόνο πρωί...Η πιο εντυπωσιακή παρουσια εκεί περα είναι η Βικτώρια. Άποψη μου. Η θεία Τανια είναι ψιλοχαλια αλλά κερδίζει σε υπηρεσίες.
Μόνο Βικτώρια, μέτρια προς καλή φάτσα, μεγαλοσωμη γυναικαρα. Ποδαρες.Όχι η Φωτεινή; Δεν έχω δει καμία από τις δύο γιατί είναι μόνο πρωί...
Για μένα και στις κριτικές η Φωτεινή. Μιλάει και Ελληνικά.Η πιο εντυπωσιακή παρουσια εκεί περα είναι η Βικτώρια. Άποψη μου. Η θεία Τανια είναι ψιλοχαλια αλλά κερδίζει σε υπηρεσίες.
Όλες οι Ελλεηνίδες τόσο κοστίζουν. Καφές δικός σου και δικός της και δύο σουβλάκια εσύ, ένα αυτή, βγαίνει ένα 20ρικο.Καλησπερα και παλι ! Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια ελληνιδα σε μπουρδελο του 20 αρικου..
Ο καθένας με την τρέλα του!Εγώ καβλωνω τρελά με τατου!
Αμα γουστάρεις κάνει και βιολογικό καθαρισμό η θείαΔιαβαζω πολλες κριτικες για αυτη την Τανια απο διδυμου....αξιζει ρε παιδες για μια επισκεψη μονο για πιπα?
Όλες εκεί περα έχουνε γράψει συναγωνιστές. Το κωλαντερο στο κάνουνε καινουριο!Αμα γουστάρεις κάνει και βιολογικό καθαρισμό η θεία
Πήγαινε μία φορά αν δεν την έχεις πάρει. Στο Βέργας είναι συνήθως μετά τις 11 και πιο πριν στο Εξηκίου. Αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα την βρεις.Τυπαδες μου το απόγευμα λεω να δοκιμάσω Σαμπινα από Βέργας 7 και Εξηκιου 18 (παιζει μπάλα και στα δυο) αξίζειιι ;;
Δεν είναι κακο να σου γυαλίσει την κολοτρυπιδα η ΤανιαΌλες εκεί περα έχουνε γράψει συναγωνιστές. Το κωλαντερο στο κάνουνε καινουριο!
Δεν έχω ενδώσει ποτέ σε αυτόν τον οίκο αλλά λέω αυτά που διαβάζω.
Προτιμώ άλλες, πολυ πιο εμφανισημες. Η Τανια από εμφάνιση είναι χαλια για τα δικά μου δεδομένα. Παρόλο που στις υπηρεσίες είναι πολυ καλη.Δεν είναι κακο να σου γυαλίσει την κολοτρυπιδα η Τανια
Μύστη, η Μιλένα έχει και αναλ στο μενού? Γιατί πριν καμιά βδομάδα που πέρασα ανακοινώθηκαν τα πάντα ΠΛΗΝ κώλου...Για μένα και στις κριτικές η Φωτεινή. Μιλάει και Ελληνικά.
Πάντως τώρα όλο το χαρτί το έχει η βυζαρού πιτσιρίκα Μιλένα με άναλ.
Σε υπηρεσίες όμως Μιλένα και φυσικά Τάνια.
Ποια παίζει τώρα μπαλίτσα στο Διδυμου 27?Μύστη, η Μιλένα έχει και αναλ στο μενού? Γιατί πριν καμιά βδομάδα που πέρασα ανακοινώθηκαν τα πάντα ΠΛΗΝ κώλου...![]()