Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (25 μέλη και 247 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.677
Πόντοι
14.615
Παρατηρώ ομορφότατα πορνίδια, τα οποία στιγματίζουν το κορμί τους με βλακώδη τατουάζ.
Είναι σα να βλέπεις μια Ferrari με αυτοκόλητο "Εξατμίσεις ο Θεόφιλος".

Elites

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2021
Like
74
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος αν θέλει σ προσωπικό μήνυμα , να μου στείλει τον λογαριασμό της Σαμπίνας στο ινσταγκραμ να δω το μωρό πριν πάω επίσκεψη
Μια από τα ίδια και εδώ, οποίος μπορεί να το στείλει σε προσωπικό μήνυμα τον ευχαριστώ !!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
32.474
Πόντοι
9.846
Παρατηρώ ομορφότατα πορνίδια, τα οποία στιγματίζουν το κορμί τους με βλακώδη τατουάζ.
Εγώ έχω αντίθετη άποψη. Τυχαίο παραδειγμα η Τζώρτζια και η Εβελίνα είναι ακόμα πιο Θεές με τις τατουαζαρες τους. Απλά εχεις ακομα ένα λόγο να θαυμάζεις τις φιδισιες κορμάρες τους! Οχι μονο αυτά, αλλά και πολλα κορίτσια του χώρου.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.323
Πόντοι
13.626
Εγώ έχω αντίθετη άποψη. Τυχαίο παραδειγμα η Τζώρτζια και η Εβελίνα είναι ακόμα πιο Θεές με τις τατουαζαρες τους. Απλά εχεις ακομα ένα λόγο να θαυμάζεις τις φιδισιες κορμάρες τους! Οχι μονο αυτά, αλλά και πολλα κορίτσια του χώρου.
Lamborghini με αυτοκόλλητο blue star ferries :2funny::2funny:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206

Λάθος παρομοίωση,σαν να βλέπεις GTR 35 με αυτοκόλλητα alpha queen.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
32.474
Πόντοι
9.846
Lamborghini με αυτοκόλλητο blue star ferries :2funny::2funny:
Διαφωνώ καρδιακε μου αδερφε. Lambo με αερογραφιες 10.000€! Γουστα είναι αυτά. Εγώ γουστάρω φουλ τατου. Αλλά καλόφτιαγμένα, οχι της φυλακης!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.323
Πόντοι
13.626
Διαφωνώ καρδιακε μου αδερφε. Lambo με αερογραφιες 10.000€! Γουστα είναι αυτά. Εγώ γουστάρω φουλ τατου. Αλλά καλόφτιαγμένα, οχι της φυλακης!
Δεν έχω θέμα και εγώ. Το βρωμόμουνο η Βένους χθες είχε μέχρι και στα δάχτυλα τατού. Της φυλακής! Έριξε 5 μέρες φυλακή στον πούτσο μου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
32.474
Πόντοι
9.846

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.694
Πόντοι
4.546
Α,εσύ είσαι ο περιβοητος Σάκης; Ή συνωνυμία στο νικ;Ο άλλος έλεγε ότι τζάμπα ειναι.

Τον Nescafé με το ένα παγάκι θα εννοείς!
Κλασικός προμότορας που στηνόταν επί ώρες έξω από τον οίκο που εργάζεται η πιτσιρίκα να την πάρει λίγο μάτι μπας και αισθανθεί υγρασία στο βρακάκι του!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.323
Πόντοι
13.626
Τον Nescafé με το ένα παγάκι θα εννοείς!
Κλασικός προμότορας που στηνόταν επί ώρες έξω από τον οίκο που εργάζεται η πιτσιρίκα να την πάρει λίγο μάτι μπας και αισθανθεί υγρασία στο βρακάκι του!
Μην τον ενοχλείτε τον νεςφραπε, έχει πολύ δουλειά. Γράφει στο δίπλα σάητ με δύο διαφορετικά accounts. Αρρώστια...

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.959
Πόντοι
3.760
Αναγκη γεροντολαγνειας σημερα το απογευμα και ξεκινησα για Φ109 οροφο οπου ελπιζα να βρω να βρω κατι οχι πολυ πεθαμενι για να ικανοποιησω τις αρρωστημενες γκαβλες μου για σαπιο κρεας,λες και τρωω γαλλικη κουζινα...
Εν τελςι βρηκα αυτο που εψαχνα στο μεσοκοπο κορμι της Ελενης.Μελαχρινη,καλοστεκουμενη σοβιετα.Προσωπο τραχυ,σκληρο ρυτιδωμενο αλλα κορμι ομορφο.Λιγα μονο παχακια στην κοιλιτσα της τα οποια της προσθεταν καλη γοητεια.Βυζακι 1,5αρι σακκουλε αλλα ως εκει.Μεχρι και το ομορφο σοβιετικο της μουνακι ειχε μια ομορφη καθετη γραμμουλα απο τριχες.Πηγε να μου φορεσει σκουφι στην γκαβλωμενη παπαρα μου αλλα την βουτηξα απο τα ποδαρια και την πεταξα στην αλλη πλευρα του κρεβατιου.Προκαταρκτικα λιγα και ντροπαλα εκ μερους της και πολλα τολμηρα εκ μερους μου.Γλωσσοφιλα δεν δινει ακαποτα δεν κανει αλλα εχει ερωτισμο παρα τα χρονακια της.Κατεληξα στο μουνακι της οπου το ρουφηξα μεχρι τελευταιας ρανιδας μουνοζουμο της.Ηλθε σε ντελιριο ηδονης και κοπανιοταν σαν το ψαρι εξω απο το νερο.Με πλακωσε σε γρηγορο μπουκιτσι εξαιρετικης αισθησης και μετα την εστησα στα 4 οπου την λυσσαξα.Βαραγε η γρια τσατσα την πορτα, βογγαγε η αλλη σαν δαμαλα μεχρι το τελος και αφου την ξεσπαλιασα τη γρια.
Καλες υπηρεσιες,προσφερεται για τιμιο καθαρο γαμησακι.Στα συν του οικου η καθαριοτητα στο δωματιο,η πετσετουλα και η ντουσιερα με ζεστο νερακι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.133
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 30

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.133
Πόντοι
1.056

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
736
Με την σονια έδινε ρεσιτάλ , έδινε ρέστα μειλαμε …Αυτός ο τύπος είναι εκπληκτικός έχει τέτοια εφραδια λόγου , είναι γεννημένος για να κάνει αυτό που κάνει !!
αν δούλευε σε
μαγαζί στο μοναστηράκι πάντως εμένα θα με
έπειθε να μπω να ξοδέψω

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σεξ με Ρωσίδα στην Κολωνού. Τα μπουρδέλα σε κρατάνε πάντα νέο. Σταματάνε όλα τα ρολόγια, όλα τα άγχη. Σεξ επίσης με Ναταλίτσα Ιάσωνος 27.. ούτε εδώ χρειάζεται να προσθέσω κάτι γι'αυτό το πλάσμα που μάς χάρισαν οι θεοί. Λοιπόν η διάγνωσή μου παραμένει αμετάκλητη. Δεν θέλω να παντρευτώ δνε θέλω να κάνω παιδιά. Είμαι ένα άγριο πνευματικό θηρίο που θέλει να καλύπτει τις ανάγκες του , σεξ , φαγητό, κιθάρα , βιβλία. Τα εκκαθαριστικά της Δ.Ε.Η να τα πληρώσουν οι '''πρίγκηπες''' :jerking: που έχουν σταθερή σχέση..Καλησπέρες, Ο Carl Barton υπογράφει στο παρουσιολόγιο...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να προσθέσω κι ένα σεξάκι που μού διέφυγε με την Βαλέρια στην κΟΛΩΝΟΎ 32 η οποία Βαλέρια ανήκει ξεκάθαρα στο 10ευρο πλέον με αυτά που δίνει στο κρεββάτι. Γι 'αυτό ξέκοψα και από αυτήν εδώ και καιρό, ''''15 είναι πολλά Βαλεριάκι μου, συγγνώμη...'''

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.323
Πόντοι
13.626
Κατέβηκα πριν 2 ωρίτσες με σκοπό να πάρω την Αλίνα στο Φωκαίας 27 σκαλάκια, που ο φίλος/μάγος και μεγάλος μύστης αλλά ταυτόχρονα και χύστης @Σεβασμιώτατος όπως και ο συναγωνιστής και συνοδοιπόρος @hustler μου είπαν πως δεν θα κλάψω το 20άρικο.
Πέρασα πολύ καλά.

Έχω ήδη υποβάλλει κριτική.
Πολύ δυνατή συμμετοχή και διάθεση.
Καλό δωμάτιο και η τσατσά ούτε που ακούστηκε μετά από 12-13 λεπτά.
Ύστερα από αυτό το γαμησάκι, έφυγα γρήγορα από τα στενά της ανωμαλίας καβαλώντας το ασημί πορνοαμάξι μου.

@Διανοούμενος , Την ώρα που ξεπαρκάρω σκάει δίπλα μου μπαμπάς με κόρη 3-4 ετών σε αυτοκίνητο και μέσα να παίζει Manowar Fighting the World τέρμα.
"Τι έχεις παίξει ρε μεγάλε;;;" του λέω
Και το κοριτσάκι να χαιρετάει "Γειααα σου , γειααα σου"

Parenting done right. Μόνο χέβυ μέταλ ριόλες!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom