thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Αυτό είναι στη Μητροπόλεως ρε παίχτη, καμμία σχέσηΕνα angel hair and spa εμφανιζει
Αυτό είναι στη Μητροπόλεως ρε παίχτη, καμμία σχέσηΕνα angel hair and spa εμφανιζει
Δες εδώ:Ποσειδώνος και Μαρινου Αντυπα γραφει η σελιδα αλλα διαφημίζει face lifting.
Σιγά μη ρίξει πετσέτα η...ΓΙΑΤΡΟΣΤι άλλο θέλετε όλα έτοιμα σας τα δίνουμε αλλά οι πιο πολλοί κάνουν την δουλεία τους κ εξαφανίζονται
Εν τω μεταξύ η Εύα μας διαβάζει κ έχει να πάει η πετσέτα σύννεφο
Τι άλλο θέλετε όλα έτοιμα σας τα δίνουμε αλλά οι πιο πολλοί κάνουν την δουλεία τους κ εξαφανίζονται
Πάει καλά η δουλίτσα πάντως ξηγιεται κ Μυκοναρα καμία βδομάδα από ότι βλέπω ,το ΣΚ πάντως ήταν Παλιούρι Canana,όσοι ζητάτε νπληροφοριες πήγαινευαι εκεί να την γνωρίσετεΤι άλλο θέλετε όλα έτοιμα σας τα δίνουμε αλλά οι πιο πολλοί κάνουν την δουλεία τους κ εξαφανίζονται
Ήμασταν αλλά δεν την είδαμε. Με τόσα μωρά που κυκλοφορούν εκεί, μάλλον περνάει απαρατήρητηΠάει καλά η δουλίτσα πάντως ξηγιεται κ Μυκοναρα καμία βδομάδα από ότι βλέπω ,το ΣΚ πάντως ήταν Παλιούρι Canana,όσοι ζητάτε νπληροφοριες πήγαινευαι εκεί να την γνωρίσετε
η κυρια μας η Ξενια,αφου ειχαμε κλεισει ραντεβου 16.30 στην Μοναστηριου μπροστα απο ενα Ξενοδοχειο,με εστεισε.... και για περ 1 1/2 ωρα την έπαιρνα τηλ και δεν το σήκωνε.....Καλησπέρα σε όλους. Το Σάββατο θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει να πάω crystal ή να καλέσω την κοπέλα στην παρακάτω αγγελία?
![]()
ΞΕΝΙΑ ..
Σου προσφερω ενα ακρως αισθησιακο μασαζ ..σου δινω την επιλογη να φτασουμε στην κορυφωση!!! Απαραίτητη προϋπόθεση ευγένεια και καθαριότητα .. τηλ.επικοινωνίας : 6945301892kanesex.com
Σιγά μη ρίξει πετσέτα η...ΓΙΑΤΡΟΣ
Αφού μαζεύει φράγκα για να φτιάξει την...ΚΛΙΝΙΚΗ της!
Πέρα από την πλάκα, πάντα μέτρια ήταν στο γαμήσι.
Με τίποτα δεν αξίζουν τα 80.
σασ εχει μεγαλωσει ολουσ εσασ τουσ περισοτερουσ η γιατρεσα στο jabo και τωρα σασ ξενιζει κιολασ μια χαρα ειναι η γυναικα και ξυγημενει στο φουλ για τουσ κυριουσ που ειναι originalΣιγά μη ρίξει πετσέτα η...ΓΙΑΤΡΟΣ
Αφού μαζεύει φράγκα για να φτιάξει την...ΚΛΙΝΙΚΗ της!
Πέρα από την πλάκα, πάντα μέτρια ήταν στο γαμήσι.
Με τίποτα δεν αξίζουν τα 80.
Ό,τι κι αν πεις, ήταν πάντα μέτρια εώς αδιάφορη στο γαμήσι...με τίποτα δεν αξίζει τα 80. Τώρα θα μου πεις, άλλοι παρακαλάνε για 50 μια μαλακία να τους τραβήξουν.σασ εχει μεγαλωσει ολουσ εσασ τουσ περισοτερουσ η γιατρεσα στο jabo και τωρα σασ ξενιζει κιολασ μια χαρα ειναι η γυναικα και ξυγημενει στο φουλ για τουσ κυριουσ που ειναι original
Αλάνι ρίξε κ λίγο διάβασμα δε κάνει κακόΑλλάνια πείτε και σε εμάς τους νέους τίμια μασατζίδικα (διευθύνσεις ή τηλ) στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ποιές οι εμπειρίες σας από αυτα ?
Προσπάθησα πολλές φορές να πάω στο Vana Spa τον τελευταίο μήνα και πάντα μου έλεγαν ότι είχαν ραντεβού σε 2 ώρες. Την τελευταία φορά μου είπαν ότι είχαν ελεύθερο σε μια ώρα και όταν πήγα μου είπαν ότι είχε έρθει πριν κάποιος άλλος με το ίδιο όνομα με το δικό μου. Δεν ασχολήθηκα άλλο και πήγα στο Luxury Spa που μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλύτερα και στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο.Όχι δεν μου είπε κάτι. Θα δω την Πέμπτη που θα πάω
Και τις 2Καλησπέρα! Από Krystal μεταξύ Ίριδα και Κρίστι ποια μου προτείνεται?
Προσωπική μου άποψη κυρίως λόγω προσώπου Κριστυ! Αλλά και οι δύο είναι αρκετά καλές!Και τις 2