Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

καλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
καλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
αν θελετε μπορουμε να γνωριστουμε θα χαρω πολυκαλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
Βρισκεστε στο καταλληλο σαητ.καλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
....και τώρα θα σε βομβαρδίσουν όλοι οι συλλέκτες φωτογραφιών και ιστοριών που θα σταματήσεις να διαβάζεις μνματα. Εκτός εάν είσαι και συ το ίδιο και μπήκες να ψαρέψεις. Αν δεν είναι έτσι ....ψαξε αλλού .Τα αληθινά ζευγάρια που ψάχνουν πηγαίνουν κάπου αλλού. .....καλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
Άσε να μας πει τιμοκατάλογο, μπορεί κάποιοι να θέλουν να πληρώσουν....και τώρα θα σε βομβαρδίσουν όλοι οι συλλέκτες φωτογραφιών και ιστοριών που θα σταματήσεις να διαβάζεις μνματα. Εκτός εάν είσαι και συ το ίδιο και μπήκες να ψαρέψεις. Αν δεν είναι έτσι ....ψαξε αλλού .Τα αληθινά ζευγάρια που ψάχνουν πηγαίνουν κάπου αλλού. .....
Απλά να κοιτάει?Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Αυτό ναιΑπλά να κοιτάει?
Χωρίς να τον παίζει τουλάχιστον?
![]()
Αυτό ναι
Θα έρθω εγώ άνοιξε τηλεόραση παρήγγειλε πίτσα θ αραξω εγώ κι εσείς βγάλτε τα μάτια σαςΜε τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
τυπε εγω ψηνομαι να ερθω αλλα φοβαμαι μη γινει καμια μαλακια και βρεθω προ εκπληξεως.Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Έχεις δίκιο εσύ όταν βλέπεις μια τσόντα μη τον παίξεις μη σε πουν πουστη επειδή παίζει και ο άντρας σε τσόντα.Τι κάθομαι και ψάχνω εδώ μέσα κάτι normal αφού όλοι για τη μιζέρια σας γράφετε.Boustis alert![]()
![]()
Από την τσόντα δεν κινδυνεύεις να βιαστείς όπως ο άλλος ο κακομοίρης....Έχεις δίκιο εσύ όταν βλέπεις μια τσόντα μη τον παίξεις μη σε πουν πουστη επειδή παίζει και ο άντρας σε τσόντα.Τι κάθομαι και ψάχνω εδώ μέσα κάτι normal αφού όλοι για τη μιζέρια σας γράφετε.