Νέα

Γνωριμία με ζευγάρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα notoriousAA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

notoriousAA

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2026
Like
22
Πόντοι
0
υπάρχει κάποιο μέσο ή τρόπος να γνωρίσεις πραγματικά διαθέσιμα στρειτ ζευγαρια; Τύπου σάιτ, εφαρμογή κλπ.

περισσότερο συναντάς τύπους που συλλέγουν φωτογραφίες, παρά να έχουν όρεξη για γνωριμία.

ορισμένοι θέλουν να πηδήξεις αυτούς χωρίς να εμπλέκεται καν η γυναίκα κλπ.

άλλοι ζητάνε χρήματα, ρε φίλε αν με ενδιέφερε απλά να ρίξω έναν πληρώνοντας, πήγαινα και σε επαγγελματία.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
υπάρχει κάποιο μέσο ή τρόπος να γνωρίσεις πραγματικά διαθέσιμα στρειτ ζευγαρια; Τύπου σάιτ, εφαρμογή κλπ.

περισσότερο συναντάς τύπους που συλλέγουν φωτογραφίες, παρά να έχουν όρεξη για γνωριμία.

άλλοι ζητάνε χρήματα, ρε φίλε αν με ενδιέφερε απλά να ρίξω έναν πληρώνοντας, πήγαινα και σε επαγγελματία.
Οχι και δε προκειται να βρεις.Στο λεω παρολο που εχω βρει κ εχω κανει.Σε διαφορετικη περιοδο κιολας.Αλλα πολυ εως παρα πολυ ζαλαδα και ανεχεια αν δεν θες πραγματικα τριο κ το κανεις μονο κ μονο για τη γυναικα ανεχομενος το ζευγαρι.Επισης θα σου τυχουν υπερκομπλεξικα/υπεραπαιτητικα ατομα που θα σε χουν παντα σε δευτερη μοιρα κ θα σαι σκλαβακι της γυναικας κ των θελω της.Αν βρεις ομως ζευγος που ναι καλα παιδια θα περασεις σουπερ εως υπερσουπερ.Πλεον ολοι φοβουνται κ απαιτουν κ ετσι γινεται ολοκληρη ιστορια για το τιποτα με πεταμενα εξοδα,βενζινη,ξενοδοχειο και κυριως χρονο.Οντως το δουλεμα παει συννεφο απο παντα αλλα υπαρχουν κ μαλιστα ερχονται κ απο επαρχια.Γενικα χωρις γυναικα ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεις κατι αξιοπιστο σε ζευγαρι κ κατι που να σου αρεσει.Αν το κανεις απλα για να κανεις εχει πολυ κοσμο.Αν ομως εχεις απαιτησεις θα δυσκολευτεις παρα πολυ.Ζευγαρι που δεν αφηνει τη γυναικα μονη η να κανει οτι θελει η να κανει μονο οτι λεει αυτη μη το εμπιστευεσαι.

Paul James

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2026
Like
38
Πόντοι
0
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στο σάιτ Kanesex.com είναι μια χρήστης με το όνομα Άννα

Πρωκτικο σεξ 25χρονη - 6955024353 Αθήνα

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

Κανονίσαμε συνάντηση στο Περιστέρι στο χώρο της δήθεν Τζων Κένεντυ 163
Ζήτησε 100€ λέω οκέι μόλις φτάσεις μου λέει στείλε μου να κατέβω να σου ανοίξω. Οταν έφτασα και της έστειλα μνμ ότι έφτασα μου λέει πάρε μια κάρτα paysafe των 100€ κάλυψε τα πρώτα 2 νούμερα και στείλε μου φωτό για να έρθω να σου ανοίξω και μόλις έρθω μου δίνεις την κάρτα. Μου πέρασε από το μυαλό ότι πάει για δάγκωμα αλλά λέω θα το κάνω όπως θέλει δεν με νοιάζουν τα 100€ λεω ότι γίνει. Οταν έστειλα φωτό με καλυμμένα τα 3 νούμερα της κάρτας μου λέει φοράω παπούτσια και κατεβαίνω εννοείται ότι δεν ήρθε και μετά απειλούσε κιόλας ότι θα μου βρει την οικογένεια και τα παιδιά και και και… λοιπόν ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ παιδιά

Σας βάζω φωτό της αγγελίας της παρακάτω.

Συνημμένα

• IMG_9485.png
    IMG_9485.png
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 50
  • IMG_9486.png
    IMG_9486.png
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 39
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Παίκτη σαν τη Warner το νήμα σου πάει για συγχώνευση, η συγκεκριμένη συζήτηση έχει γίνει ήδη πολλές φορές

johnpapasp

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
0
Ναι υπάρχουν. Κάνεις πρώτα εγγραφή και μετά επιβεβαίωση μαζί με την γυναίκα σου μέσω βιντεοκλήσης. Οι διαχειρηστές των sites θα κρίνουν αν είστε πραγματικό ζευγάρι και τότε θα σας δώσουν ελεύθερη πρόσβαση. Άλλος τρόπος είναι να γνωριστείτε με κάποιο ζευγάρι που έχει πρόσβαση και αυτό να σας προτείνει στους διαχειριστές. Τα μεγαλύτερα ελληνικά sites για swingers, και τα μόνα αξιόπιστα είναι: www.priveclub.eu και www.rcouples.eu

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.054
Πόντοι
456

SDC

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
169
Πόντοι
1

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

Ζήτησε 100€ λέω οκέι μόλις φτάσεις μου λέει στείλε μου να κατέβω να σου ανοίξω. Οταν έφτασα και της έστειλα μνμ ότι έφτασα μου λέει πάρε μια κάρτα paysafe των 100€ κάλυψε τα πρώτα 2 νούμερα και στείλε μου φωτό για να έρθω να σου ανοίξω και μόλις έρθω μου δίνεις την κάρτα. Μου πέρασε από το μυαλό ότι πάει για δάγκωμα αλλά λέω θα το κάνω όπως θέλει δεν με νοιάζουν τα 100€ λεω ότι γίνει. Οταν έστειλα φωτό με καλυμμένα τα 3 νούμερα της κάρτας μου λέει φοράω παπούτσια και κατεβαίνω εννοείται ότι δεν ήρθε και μετά απειλούσε κιόλας ότι θα μου βρει την οικογένεια και τα παιδιά και και και… λοιπόν ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ παιδιά

O χρήστης-μέλος έπρεπε να απευθυνθεί στον διαχειριστή του ιστότοπου που έχει κατσχωρίσει τη συγκεκριμένη παραπλανητική αγγελία όπως φαίνεται. Όλοι οι ιστότοποι/ιστοχώροι που φιλοξενούν παρόμοιες αγγελίες έχουν αυστηρούς κανόνες εγγραφής και δημοσίευσης.

OP
OP
N

notoriousAA

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2026
Like
22
Πόντοι
0
γενικώς παρατηρώ ότι όποτε γίνεται αναφορά στο όλο "σόλο άντρας και ζευγάρι", είναι λες και αγνοείται το ζευγάρι και αντιμετωπίζεται ως ψάχνω την γυναίκα, αλλά γιατί;
για να θέλεις συμμετοχή σε τέτοιο σχήμα πρέπει απαραίτητα να θες να πας με τον άντρα;

νομίζω πως είναι από τα λίγα fantasies που κρίνεται.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915

Τύπε είσαι στο κατάλληλο σάιτ με τα πιο κατάλληλα θρεντ. Εδώ θα βρεις πάρα πολλά ζευγάρια απλά τυχαίνει η γυναίκα του ζευγαριού να έχει και πουλάκι :confused::rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Kamos

athen

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
1

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

Είχα το ίδιο πρόβλημα μαζί της. Κι εγώ με απείλησαν, όπως κι εσύ. Είπαν ότι ο νταβατζής της θα με φρόντιζε, κ.λπ. Είχε διαφορετικό τηλέφωνο, αλλά ήταν η ίδια διεύθυνση.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
169
Πόντοι
1
Είχα το ίδιο πρόβλημα μαζί της. Κι εγώ με απείλησαν, όπως κι εσύ. Είπαν ότι ο νταβατζής της θα με φρόντιζε, κ.λπ. Είχε διαφορετικό τηλέφωνο, αλλά ήταν η ίδια διεύθυνση.
Aπευθύνσου στον διαχειριστή του συγκεκριμένου ιστότοπου για τα περαιτέρω. Διαφορετικά κινητά και απειλές από επαγγελματίες δε γίνονται ανεκτές.

gpsaroud

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2025
Like
17
Πόντοι
0

Sdc φίλος .. για τον πρώτο μήνα είναι δωρεάν,μπες δες και αν σου αρέσει η όλη φάση πληρώνεις 6μηνο, χρόνο η life time member . .

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
169
Πόντοι
1
Sdc φίλος .. για τον πρώτο μήνα είναι δωρεάν,μπες δες και αν σου αρέσει η όλη φάση πληρώνεις 6μηνο, χρόνο η life time member . .
Η εγγραφή στο ολλανδικών συμφερόντων ερωτικών γνωριμιών ιστότοπο ΔΕΝ εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα με δεδομένη την ελληνική νοοτροπία των ζευγαριών. Προσωπική εμπειρία από το 2013!

fordgreece

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2026
Like
561
Πόντοι
20
Γεια σας είμαι 46 χρόνων και η γυναίκα μου 45 χρόνων ψάχνουμε ζευγάρια για παιχνίδι κυρίως σε ξενοδοχείο στην Αθήνα όσοι σας αρέσει τέτοια φάση πείτε μου καθαρά στρέιτ ή κατάσταση όχι κάτι γκέι μόνο ζευγάρια

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.404
Πόντοι
456
Ναι υπάρχουν. Κάνεις πρώτα εγγραφή και μετά επιβεβαίωση μαζί με την γυναίκα σου μέσω βιντεοκλήσης. Οι διαχειρηστές των sites θα κρίνουν αν είστε πραγματικό ζευγάρι και τότε θα σας δώσουν ελεύθερη πρόσβαση. Άλλος τρόπος είναι να γνωριστείτε με κάποιο ζευγάρι που έχει πρόσβαση και αυτό να σας προτείνει στους διαχειριστές. Τα μεγαλύτερα ελληνικά sites για swingers, και τα μόνα αξιόπιστα είναι: www.priveclub.eu και www.rcouples.eu
είχαμε γραφτεί παλιότερα πριβε με τη γυναίκα μου. όντως θέλει επιβεβαίωση και όντως είχε μονο ζευγάρια μέσα. βέβαια κάποιοι άπαιζαν και ως ελευθεροι σκοπευτές.

chris0000

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
217
Πόντοι
20
Γεια σας είμαι 46 χρόνων και η γυναίκα μου 45 χρόνων ψάχνουμε ζευγάρια για παιχνίδι κυρίως σε ξενοδοχείο στην Αθήνα όσοι σας αρέσει τέτοια φάση πείτε μου καθαρά στρέιτ ή κατάσταση όχι κάτι γκέι μόνο ζευγάρια
Ακούγεται ενδιαφέρον, στείλε μήνυμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom