Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 7.185
Στο 65, το δίνουν όλες;
Ξέρει κανείς το roster αυτό τον καιρό;
την Σόφια απο το pub 65 την εχει παρει κανείς?
Στο 65, το δίνουν όλες;
Η Ελενη λοιπον που καθεται εξω απο το Pirouette με τον σκυλο φαινεται λιγο σπαστικη στην φατσα για αυτο ρωτησα. Επισης μηπως θυμαται ο φιλος Μασαζονομαχος στο περιπου την ηλικια της Κατερινας της ξανθιας?
80 έδωσα εγώ για φουλ έξτρα "περιποίηση" στην καβάτζα αλλά η τιμή είναι απολύτως διαπραγματεύσιμη απ' ό,τι κατάλαβαΚαι πόσο πάει το κόστος στο Strass με την καβατζα μέσα;
Ρε συ Μασαζονομάχε η Άντζυ του "Pirouette" ήταν ήδη χάλια πριν μια πενταετία που την πρωτογάμησα, τώρα με άλλα 5 χρόνια στην πλάτη θα είναι ακόμα χειρότερη... Μεγάλη μαστόρισσα βέβαια στο γαμήσι, δίνει πόνο, την είχα πάρει και με την Ελένη μαζί παρτούζα και είναι ίσως η πιο τρελή παρτούζα που έχω κάνει ποτέ μου (μου είχε κάνει μέχρι και γλειφοκώλι!) αλλά χάλι ρε γαμώτο, να τη δεις έξω από το μαγαζί μέρα θα τρομάξειςΤις προαλλες πέρασα απο Πιρουετ και με ενα 50αρικο γάμησα για κανα 15λεπτο την Άρτζι στη καβάτζα.
Τη ξέσκισα. Θα ανεβάσω και κριτική... κούγκαρ τίμιο μουνί... με λίγα παχάκια αλλα αμα εισαι μερακλής μια χαρα γκομενα ειναι... ωραια βυζιά και ωραιο φακιδιασμένο σωματάκι.
Με καυλωσε η θείτσα. Και εφαγε καλά.
Οι αλλες δυο ήταν η Ελένη πολυ παχιά για τα γουστα μου και μια αλλη ψηλη ξανθιά αδυνατη που ε΄παιζε με κάτι τυπους στη μπάρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομιζω το Πιρουέτ ειναι πιο VFM και απο το Χαλαρά... καλα έλεγαν οι συναγωνιστες εδώ οτι έχει τίμια καβάτζα.
Όντως αυτή είναιΗ ψηλή, ξανθιά, αδύνατη στο Pirouette είναι η Κατερίνα από την Γεωργία.
Έχε υπ' όψη σου ότι η Άντζυ του Pirouette είναι φουλ κτητική και ζηλιάρα με τους πελάτες τηςΩραίο μουνί τυπε... την έχεις δοκιμάσει μέσα ;
βεβαια τωρα με "ερωτευτηκε" η Άρτζι και αμα την επομενη δοκιμάσω αυτην θα έχω κρεβατοπουτανο μουρμουρα![]()
Έχε υπ' όψη σου ότι η Άντζυ του Pirouette είναι φουλ κτητική και ζηλιάρα με τους πελάτες της
Ρε συ Μασαζονομάχε η Άντζυ του "Pirouette" ήταν ήδη χάλια πριν μια πενταετία που την πρωτογάμησα, τώρα με άλλα 5 χρόνια στην πλάτη θα είναι ακόμα χειρότερη... Μεγάλη μαστόρισσα βέβαια στο γαμήσι, δίνει πόνο, την είχα πάρει και με την Ελένη μαζί παρτούζα και είναι ίσως η πιο τρελή παρτούζα που έχω κάνει ποτέ μου (μου είχε κάνει μέχρι και γλειφοκώλι!) αλλά χάλι ρε γαμώτο, να τη δεις έξω από το μαγαζί μέρα θα τρομάξεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όντως αυτή είναι
Έχω κάποια χρόνια να πάω στο 65 αλλά παλιότερα υπήρχαν κάποιες που δε το δίναν μεχρι τέλους..Τώρα βέβαια που έχουν φύγει κάποιες και ίσως έχουν έρθει καινούριες να το δίνουν και όλες.Δεν γνωρίζωΣτο 65, το δίνουν όλες;
Ακριβώς αυτή την εικόνα είχα κι εγώ, 90-100 % φραπέ, οι περισσότερες καλαμάκι και κάποιες μπριζόλα. Επειδή ποτέ δεν ήμουν αρκετά καλός στο ξεκαθάρισμα όπως μερικοί Μύστες του νήματος, για να ξεχωρίζω ποιές κάνουν τι, τόσο εύκολα, με αποτέλεσμα να βγαίνει αρκετό το κόστος στα "αναγνωριστικά" ποτά είπα να ρωτήσω(χωρίς να τα κλαίω φυσικά, μέρος της καυλάντας είναι κι αυτά), ειδικά για την παρούσα κατάστασηΈχω κάποια χρόνια να πάω στο 65 αλλά παλιότερα υπήρχαν κάποιες που δε το δίναν μεχρι τέλους..Τώρα βέβαια που έχουν φύγει κάποιες και ίσως έχουν έρθει καινούριες να το δίνουν και όλες.Δεν γνωρίζω
Ακριβώς αυτή την εικόνα είχα κι εγώ, 90-100 % φραπέ, οι περισσότερες καλαμάκι και κάποιες μπριζόλα. Επειδή ποτέ δεν ήμουν αρκετά καλός στο ξεκαθάρισμα όπως μερικοί Μύστες του νήματος, για να ξεχωρίζω ποιές κάνουν τι, τόσο εύκολα, με αποτέλεσμα να βγαίνει αρκετό το κόστος στα "αναγνωριστικά" ποτά είπα να ρωτήσω(χωρίς να τα κλαίω φυσικά, μέρος της καυλάντας είναι κι αυτά), ειδικά για την παρούσα κατάσταση
Πέρα απο τη πλάκα όμως η Ελένη ειναι καλή περίπτωση εμφανισιακά τουλάχιστον. Άν η άντζι παίρνει ενα 5 εμφανισιακά η Ελένη τσιμπάει το 8αρι εύκολα.
Εννοείς την Έλενα, πρώην "Xαλαρά", μετέπειτα "Lucy 's" και λοιπά; Την ξανθιά μεσόκοπη Ρωσίδα με τις βυζάρες, την κωλάρα και το σώμα με καμπύλες γενικά;
Τι μου έκανες τώρα!!και μια Τάτια (;) - δεν ξέρω αν λέω καλά το όνομα - από Άγιο Δομήνικο που παλιότερα ήταν στον Πρίγκηπα απ' ό,τι μου είπε, εκείνη με θυμήθηκε αμέσως αλλά εγώ δεν τη θυμόμουν. Κοντή, παχουλή, με βυζάρες αλλά ειδικά όταν έχει πιει δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τίποτα μαζί της, αν είναι όμως αυτή που ψάχνει ο El Papacito αυτή η λεπτομέρεια είναι κάτι που μάλλον δεν τον ενδιαφέρει![]()