Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.968
- Πόντοι
- 446
Για στενές επαφέςΚοίτα η αλήθεια είναι πως το προτιμώ, είμαι κάπως στενή
Για στενές επαφέςΚοίτα η αλήθεια είναι πως το προτιμώ, είμαι κάπως στενή
Ελα σοβαρεψου τι να παρακαλαμε ;;;; αλλα σιγα τι θα παθει αν ανεβασει μια φωτο κατι τρεχει στα γυφτικαΜην παρακαλάτε μάγκες, είναι ότι πιο αντικαυλωτικό... αν σου κάτσει τσάμπα θα σου κάτσει γιατί θέλει, όχι γιατί το ζητάς.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΜην παρακαλάτε μάγκες, είναι ότι πιο αντικαυλωτικό... αν σου κάτσει τσάμπα θα σου κάτσει γιατί θέλει, όχι γιατί το ζητάς.
Προτιμάω να ανεβαζω όταν το νιώθω κ είμαι στη φάση όχι όταν μ το ζητάνεΕλα σοβαρεψου τι να παρακαλαμε ;;;; αλλα σιγα τι θα παθει αν ανεβασει μια φωτο κατι τρεχει στα γυφτικα
Θα έλεγε κάποια πιο πονηρεμενη από μέναΒαρεθηκανε να τον παίζουν με τις ίδιες και θέλουν καινούριες.
ΜαρεσειςΣιγά ρε μάγκες,φωτό του εκάστοτε πελάτη βλέπουν τα κορίτσια.
Λόττο η υπόθεση.
Δεν χρειάζονται πολλές φωτό ,δύο αναγνώριστικες κ βουρ για κλείσιμο ραντεβού...
ε?Σιγά ρε μάγκες,φωτό του εκάστοτε πελάτη βλέπουν τα κορίτσια.
Είμαι της άποψης ότι πρέπει να γράφουν κριτική κ οι κοπέλες για πελάτες.
Εκεί να δω μάγκες..τουλάχιστον στους συχνούς
Καλά αυτό το έχω πει πολλές φορές, πέρα απο το οτι θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον είναι ωραίο να βλέπουμε κ πως είναι να είσαι στην απένατι πλευρά μπας κ μάθουν μερικοί τι σημαίνει τακτΕίμαι της άποψης ότι πρέπει να γράφουν κριτική κ οι κοπέλες για πελάτες.
Με ερωτηματικό φαντάσου το
Κι εμένα μ' αρέσεις γι' αυτό το τελευταίο. Γιατί καθαρός ουρανός...Είμαι της άποψης ότι πρέπει να γράφουν κριτική κ οι κοπέλες για πελάτες.
Θα έβαζε στην θέση τους κάποιους π λένε για κοπέλες οτι έχουν καβαλήσει καλάμια και ως κλασσικοί έλληνες αδυνατούν έστω κ λίγο να δουν την καμπούρα τουςΚι εμένα μ' αρέσεις γι' αυτό το τελευταίο. Γιατί καθαρός ουρανός...
Αλλά θα γίνεις της τρελλής έτσι και βγουν στη φόρα τα άπλυτα που έχει ο καθένας μας στο κρεβάτι.
Γούστο θα 'χει πάντως.
Ισότητα αγαπητέ,θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας...όχι μόνο στα λόγιαΚι εμένα μ' αρέσεις γι' αυτό το τελευταίο. Γιατί καθαρός ουρανός...
Αλλά θα γίνεις της τρελλής έτσι και βγουν στη φόρα τα άπλυτα που έχει ο καθένας μας στο κρεβάτι.
Γούστο θα 'χει πάντως.
Εσύ το λες κομψά, εγώ θα έλεγα "να μάθουν μερικοί να μην είναι κάφροι".Καλά αυτό το έχω πει πολλές φορές, πέρα απο το οτι θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον είναι ωραίο να βλέπουμε κ πως είναι να είσαι στην απένατι πλευρά μπας κ μάθουν μερικοί τι σημαίνει τακτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό φαντάστηκα αλλά είπα δεν γίνεται να έγραψε τέτοια μαλακία.. γίνεταιΚαλά αυτό το έχω πει πολλές φορές, πέρα απο το οτι θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον είναι ωραίο να βλέπουμε κ πως είναι να είσαι στην απένατι πλευρά μπας κ μάθουν μερικοί τι σημαίνει τακτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ εκεί φαίνονται τα πραγματικά "αρχίδια"Ισότητα αγαπητέ,θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας...όχι μόνο στα λόγια
Υπομονή κ όλα θα γίνουν...κουκλαΚ εκεί φαίνονται τα πραγματικά "αρχίδια"