KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 14.728
- Πόντοι
- 6.166
στα μηνυματα παιδευεσαιενωνεις λεξεις (ενω δεν ειναι) χωρις λογο και εκει το μπερδευεις![]()
στα μηνυματα παιδευεσαιενωνεις λεξεις (ενω δεν ειναι) χωρις λογο και εκει το μπερδευεις![]()
στα μηνυματα παιδευεσαι
αστοστ μν πδσ, δν τ΄χς λμ
ελα σου εβαλα λιγο πιο δυσκολο τωρα![]()
Και διαδραστικοί γριφοι στο νήμα μ τι άλλο θέλετεγουσταρω
λοιπον οι πρωτη λεξη θιχτηκε ψωλαρας και μεγαλομαλακσ την στον πουτσο βλεπει μαλιστα
Μας προβληματίζει αυτό με τα προφυλακτικά...Και διαδραστικοί γριφοι στο νήμα μ τι άλλο θέλετε
γωνιακο τροχο αν θελεισ εχω να φανε και οι κοτεσ μακιτα μποσ μιλκγουκι κλπ μεγαλοσ μικροσ κλπΜας προβληματίζει αυτό με τα προφυλακτικά...
Ψάχνουμε να βρούμε τροχό να το φτιάξουμε το έργο...
Αγόρια μ αν πιστεύετε οτι τα κοινα προφυλακτικά π φέρνω εγώ σας είναι "πολύ μικρά" (μη χεσω) κάντε ειδική παραγγελία κ φερτε δικά σας. Εχω βαρεθεί να ακούω με στενεύει το προφυλακτικο ενω κυριολεκτικά μπορώ να χωρέσω όλο μ το χέρι μέσα σ ένα.
Η παρένθεση σου όλα τα λεφτά....Αγόρια μ αν πιστεύετε οτι τα κοινα προφυλακτικά π φέρνω εγώ σας είναι "πολύ μικρά" (μη χεσω) κάντε ειδική παραγγελία κ φερτε δικά σας. Εχω βαρεθεί να ακούω με στενεύει το προφυλακτικο ενω κυριολεκτικά μπορώ να χωρέσω όλο μ το χέρι μέσα σ ένα.
γουσταρεις χεσιδι δικε μου ?Η παρένθεση σου όλα τα λεφτά....
Τι λες τώρα μ σος όρος 19 ....Μέσο ορο θα πω κάτι σε 13-14
Σε ολα εχεις δικιο!!!!!Να πω για αλλη μια φορά οτι πάνω απο όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Κ εγώ χθες είχα ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής λόγω των πυρκαγιών και ΠΟΤΕ δεν θα μ περνούσε απο το μυαλό να παραπονεθω γι αυτό έτσι όταν κ εγώ ακυρωνω για προσωπικό πρόβλημα το οποίο εξηγω κιόλας μ φαίνεται αδιανόητο να ακούω βρισιδια η απαιτήσεις.
Αυτό λέει περισσότερα για τον άλλον παρά για μένα. Ελεος κάπου
Σε όποιον παραπονιέται να βγάζεις σακουλάκι polybag!!!!!Αγόρια μ αν πιστεύετε οτι τα κοινα προφυλακτικά π φέρνω εγώ σας είναι "πολύ μικρά" (μη χεσω) κάντε ειδική παραγγελία κ φερτε δικά σας. Εχω βαρεθεί να ακούω με στενεύει το προφυλακτικο ενω κυριολεκτικά μπορώ να χωρέσω όλο μ το χέρι μέσα σ ένα.
Με δεματικα!!!Αυτό η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως να το μετρησω
Και όσοι είναι πάνω από 50 20-22....αυτό είναι σίγουρο για τους μύστες του μπου...μάλλον οι πελάτες σου δεν είναι μύστες ...Τι λες τώρα μ σος όρος 19 ....
,13-14 όχι καυλωμένηκατσε θα το βρω
Μέσο ορο θα πω κάτι σε 13-14
ρ γλντ π χ ν πσ λμ
ρε γλεντα τουσ ποσουσ εχουν ποντουσ λεμε
αντε κανε ραντεβου να χαρει το κοριτσι με τουσ μικροψωληδεσ εδω μεσα,13-14 όχι καυλωμένη
Κοίτα η αλήθεια είναι πως το προτιμώ, είμαι κάπως στενήαντε κανε ραντεβου να χαρει το κοριτσι με τουσ μικροψωληδεσ εδω μεσα
Αννούλα ανέβασες φωτό με το νινακι σου ανέβασε και μια με την πίσω τρυπουλα σου για μας τους πρωκτολαγνους !!!Κοίτα η αλήθεια είναι πως το προτιμώ, είμαι κάπως στενή
Γενικά κάθε φωτό είναι ευπρόσδεκτη..!Αννούλα ανέβασες φωτό με το νινακι σου ανέβασε και μια με την πίσω τρυπουλα σου για μας τους πρωκτολαγνους !!!