pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.611
- Πόντοι
- 10.751
Πηγα χθες στη Daina του glamour για γλυφοκωλι απο πιπινι και μου ζητησε τα λεφτα ευτυχως στην αρχη. Οταν πηγα να δωσω τα παραπανω για το εξτρα μου ειπε οτι δεν κανει. Της ειπα οτι το λεει στην καρτελα της και να μιλησει αν θελει με το γραφειο, οπως πηγα να κανω κι εγω. Μου ξεκαθαρισε οτι δεν υπαρχει λογος για κουβεντα γιατι δεν προκειται να το κανει. Το γραφειο με ρωτησε αν το λεει στις υπηρεσιες της, απαντησα με ενα screenshot που φαινεται οτι το εχουν γραμμενο εκει κι εφυγα. Απ'οτι βλεπω το λεει ακομα στις υπηρεσιες της στην καρτελα της.
Απο εμφανιση η κοπελα υποδεεστερη των φωτογραφιων καθως με υποδεχτηκε τελειως αβαφη (ισως να θελει να περασει το στυλ μαθητριας;) ενω εγω ειδα τις καινουριες φωτογραφιες της που ειναι πιο προσεγμενες και μου αρεσαν, αλλα συμπαθεστατη και επικοινωνιακη.
Απο εμφανιση η κοπελα υποδεεστερη των φωτογραφιων καθως με υποδεχτηκε τελειως αβαφη (ισως να θελει να περασει το στυλ μαθητριας;) ενω εγω ειδα τις καινουριες φωτογραφιες της που ειναι πιο προσεγμενες και μου αρεσαν, αλλα συμπαθεστατη και επικοινωνιακη.